Zaslužite kripto pasivni dohodek na OKEx: varčevanje, vplačilo posojila ali posojilo C2C

Ugotoviti, koliko denarja potrebujete za prihranek in kako povečati lastno premoženje, bi lahko bilo zahtevno. Ne glede na to, ali ste nov v tehnologiji veriženja blokov, se preusmerite iz običajnega bančništva ali se želite izogniti kriptofobiji v svetovnem mraku, tukaj je hiter vodnik, ki vam bo pomagal razumeti, kako povečati pasivni dohodek na OKEx.

Načini zaslužka pasivnega dohodka na OKEx

Shranjevanje je najpogostejši način kopičenja bogastva, bodisi v tradicionalnem bančništvu bodisi v kripto prostoru. Tukaj na OKExu lahko preprosto položite rezervne kriptovalute v svojo denarnico, da zaslužite dodatno tudi brez trgovanja ali ko trg ne uspe. Z našo storitvijo varčevanja z dodano vrednostjo se obresti obračunavajo vsak dan od drugega dneva pologa, tako da lahko preprosto sedite in počakate, da dobiček pride v vaš žep. Trenutno podpiramo 32 sredstev za maržno trgovanje s prihranki, brez minimalne zahteve za polog in je zelo prilagodljiv za dvige.

Morda ste že slišali za to zastajanje kot v bistvu najlažja in ena najvarnejših možnosti za pridobivanje dodatnega dohodka, kjer uporabnike spodbujamo, da dolgoročno hranijo kovance za večje donose po izteku obdobja vložka. Če želite vložiti v OKEx Pool, preprosto izberite obdobje vložka, preverite predviden donos donosa, preden se naročite na storitev, in kovance položite na svoj rudarski / vložniški račun. Nato boste prejeli redne donose, izražene v ustreznih vloženih sredstvih. Lahko pa se naročite na novo Polog storitev za vložitev kovancev v razponu od enega meseca do treh mesecev z različnim donosom ustreznega vloženega premoženja. Ali ste vedeli, da s sodelovanjem v vložkih sodelujete tudi v naših mehanizmih za soglasje supernode in boste nagrajeni za sodelovanje vašega računa pri zagotavljanju konsenza, glasovanju o spremembah in potrditvi transakcij v verigi?

Kripto lahko posodite tudi na OKExu, da zaslužite pasivni dohodek. Najnovejši Posojilo C2C je odprt trg, kjer lahko posojilojemalci in vlagatelji dobijo ali dajo posojila z idealnimi obrestnimi merami, rokom posojila, ob zadostni stopnji preglednosti in varnosti. Trenutno kot zavarovanje sprejemamo Bitcoin (BTC), kot valuto posojila pa Tether (USDT) (v prihodnje bo podprtih več sredstev). To pomeni, da lahko posojilojemalci razpolagajo s svojimi BTC in prevzamejo USDT za podporo svojim trgovalnim strategijam in finančnim potrebam, medtem ko lahko vlagatelji svoj USDT uporabljajo za zaslužek pasivnega dohodka po dobrih obrestnih merah.

Torej, kaj naj izberem?

Če se želite odločiti za bolj tradicionalen načrt varčevanja, pojdite Prihranki – vse, kar morate storiti, je položiti svoja sredstva v denarnico in jih lahko kadar koli dvignete. Znesek zasluženih obresti pa se bo očitno razlikoval glede na število kovancev, ki jih imate.

Vlog je zagotovo še ena varna možnost za povečanje pasivnega dohodka – dlje ko vložite, več zaslužite, kajne? Teoretično je zanesljivo sredstvo za prejemanje periodičnih izplačil, ne da bi vam bilo treba porabiti čas za dohitevanje svojega trga. Prosti čas bi si lahko vzeli tudi za druge naložbe. Kljub temu, da ponujate višji donos od prihrankov, boste vseeno želeli preveriti donosnost naložbe za svoja vložena sredstva, preden se odločite, ali se vam splača. To še posebej velja za swing trgovce, saj bodo vaša sredstva zaklenjena in se ne bodo mogla umakniti, dokler se ne izteče obdobje vložka (če ste se odločili za vložke za določen čas).

Za Posojilo C2C, izkazujete svojo ljubezen do sledenja kripto trgovcem tako, da kar najbolje izkoristite svoje kripto vire. Da bi zmanjšali tveganje padca vrednosti zavarovanja s premoženjem (tj. BTC tukaj), je naša platforma za posojilo C2C že vzpostavila stopnja opozarjanja in stopnja likvidacije za drugačno razmerje med posojilom in vrednostjo, tako da bi lahko svoje rezervne kovance izposodili brez skrbi. Če vrednost zavarovanja pade pod likvidacijsko stopnjo in posojilojemalec še vedno ne zviša zneska zavarovanja, bo sistem zaprl položaj za odplačilo glavnice, obresti in zapadlih zamudnih obresti, kar pomeni, da boste lahko pobrali glavnica ne glede na padec vrednosti zavarovanja.

Zaključek

Kateri koli način prihranka vam je ljubši, ste lahko prepričani, da imamo vzpostavljen izpopolnjen sistem za obvladovanje tveganj, ki varuje vaša težko zaslužena sredstva. Danes povečajte svoj pasivni dohodek pri OKExu!

Sledite OKEx na:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map