BitMax.io (BTMX.com) in EtherZero (ETZ) vzpostavili strateško partnerstvo

BitMax.io (BTMX.com), vodilna v industriji platforma za digitalno trgovanje s sredstvi naslednje generacije, in EtherZero, pametna pogodbena platforma za razvijalce, sta vzpostavila strateško partnerstvo. EtherZero (ETZ) bo uvrščen na BitMax.io, trgovanje pa se začne 19. aprila 2019.

Kaj je EtherZero?

EtherZero je trda vilica za Ethereum in ponuja visoko razširljivost, takojšnje plačilo, poceni decentralizirano platformo za razvijalce za uvajanje pametnih pogodb in DApps. Prednost takojšnjih transakcij in ničelnih provizij je odlična platforma za razvoj DApp.

Prednosti EtherZero

Visoka razširljivost: EtherZero podpira zelo velike količine transakcij s hitrimi preverjanji. V sekundi lahko obdela 1400 transakcij.

Takojšnje plačilo: Razvijalcem ni treba skrbeti zaradi zastojev omrežja ali zamud pri transakcijah pri uvajanju DApps. Hitrost generiranja blokov je lahko manjša od ene do treh sekund, s čimer se skrajša čas potrditve.

Nič provizij za transakcije: Ne glede na to, ali razvijate DApp, uvajate pametno pogodbo ali zaženete transakcijo, provizij za transakcije ni nič. Sistem EtherZero uporablja Power, da zagotovi delovanje nič skupnih transakcij. Power je domača valuta izvora EtherZero, ustvarjena v mehanizmu MPoS. Z njim ni mogoče trgovati ali prenosljivo in se uporablja samo za porabo plina v transakcijah.

Inovativni algoritem konsenza MPoS: MPoS je okrajšava od Masternode plus PoS. Soglasni algoritem MPoS integrira sistem Masternode s sistemom Proof of Stake v dvotirnem omrežju. Zaradi tega je platforma pravična in bolj decentralizirana. Dokler imajo udeleženci 20.000 kovancev ETZ in strežnik v oblaku, se lahko pridružijo rudarstvu masternode in imajo glasovalno pravico v avtonomni skupnosti.

Avtonomna skupnost: Visoka stopnja avtonomije skupnosti vsem masternodam omogoča, da sprožijo predloge skupnosti, glasujejo in sodelujejo pri gradnji skupnosti. Je sredstvo za doseganje soglasja o predlaganih spremembah omrežja in razvoju financiranja ekosistemov EtherZero.

Primeri uporabe in prihodnji načrti

EtherZero pomaga razvijalcem postaviti DAPP-je, ki se pogosto uporabljajo v vsakdanjem življenju in niso nujno omejeni na poslovanje in finance.

Nekateri DAppi, ki so trenutno na EtherZero, so L’ETZ ROCK, rudarska aplikacija in UnicornGo, Friends Farm in Hit the Crypto, vse spletne igre. Ekipa EtherZero namerava oblikovati platformo za zunanje izvajanje in trgovanje s predlogi, ki bo povezovala oblikovalce iger, pisatelje, proizvajalce iger itd..

Novembra lani je EtherZero ustanovil partnerstvo z rusko igro blockchain IZX, ki ima trenutno več kot 40.000 uporabnikov.

CryptoAds, najnovejša ponovitev CallsFreeCalls, se je združil z EtherZero. Platforma omogoča uporabnikom brezplačne klice s komer koli, sponzorirajo pa jo oglaševalci. Partnerstvo kaže, da namerava podjetje uporabnikom zagotoviti čim hitrejšo storitev.

Poleg tega EtherZero razvija platformo za e-poslovanje, ki ustreza potrebam nakupovanja z uporabo EZT. Načrtuje tudi izvajanje aplikacije za kartiranje, imenovano MRO (Map of Real-World Organization). Ta aplikacija bo obstoječim podjetjem pomagala pri reševanju notranjega upravljanja in upravljanja odnosov s pametnimi pogodbami.

Ekipa EtherZero

Gary Luo, izvršni direktor podjetja EtherZero, verjame, da bo v naslednjih petih do desetih letih postala običajna razvojna platforma DApp.

Osrednja razvojna skupina s Kitajske dela na projektu globalne javne mreže blokovnih verig. Dve starejši razvojni skupini DApp iz vzhodne Evrope in Indije pomagata pri raziskavah in razvoju.

Hkrati številne domače in čezmorske marketinške ekipe delajo na promociji in delovanju platforme za razvoj osnovnega sloja DApp.

Kaj je BitMax.io?

BitMax.io je vodilna v industriji platforma za digitalno trgovanje s sredstvi naslednje generacije, ki ponuja široko paleto finančnih izdelkov in storitev tako malim kot institucionalnim strankam po vsem svetu. Leta 2018 ga je ustanovila skupina veteranov kvantnega trgovanja na Wall Streetu in temeljila na temeljnih vrednotah verige blokov, preglednosti in zanesljivosti, da bi zagotovila visokokakovostne storitve za stranke in izkušnje s trgovanjem.

Ekipa BitMax.io je v tej panogi dobro znana kot prva in doslej edina, ki je predstavila inovativni model trgovanja, ki združuje “rudarstvo transakcij” in “obratno rudarstvo”. Medtem ko je “rudarstvo transakcij” lahko razmeroma pogosta praksa, pri kateri uporabniki dobijo izvorne žetone platform kot nagrado, lahko uporabnik BitMax.io prejme popuste za izvajanje poslov proizvajalcev v načinu “obratno kopanje”. Enakovredna tržna vrednost žetona BTMX, BitMax.io izvorni žeton platforme, bo odštet iz uporabnikovega računa in podvržen trajni zapori. Kombinirani model trgovanja se je izkazal za učinkovitega za dodajanje dodatne likvidnosti platformi in nadzor nad celotnim obtokom žetona BTMX na celotnem trgu.

BitMax.io si vedno prizadeva na svojem globalnem trgu ponuditi celovit nabor trgovskih izdelkov. Uvedena funkcija trgovanja z maržami je še en korak naprej od perspektive ponudbe izdelkov, da bi bolje zadovoljila njihove potrebe dinamičnega trgovanja.

Za uporabnike, ki razumejo in se zavedajo tveganj, povezanih s trgovanjem s maržo, funkcija uporabnikom omogoča, da si sposodijo sredstva s platforme in trgujejo z več digitalnimi sredstvi, kot bi si jih običajno lahko privoščili. (Funkcija trgovanja z maržami za BitMax.io ni na voljo za severnoameriške trge.)

Povečana kupna moč pomeni, da lahko uporabniki kot zavarovanje izkoristijo sredstva, s katerimi se trguje. Ko se cena dvigne, imajo potencial za večjo donosnost naložbe. Vendar se morajo soočiti tudi s tveganjem potencialnih izgub, ko se cena zniža. Na splošno zagon trgovanja z maržami pomaga podpirati hitro naraščajoči obseg in likvidnost platforme.

Vzajemno koristno partnerstvo

Z zavezanostjo, da bo kot del svoje strategije, usmerjene k strankam, našteval samo izdelke najvišje kakovosti v panogi, je BitMax.io razširil svojo globalno bazo strank na več kot 150.000 registriranih uporabnikov in 53.000 aktivnih članov skupnosti. Glede na to, da se EtherZero postavlja kot integrator, promotor in izvajalec tehnologije veriženja blokov, trg pričakuje, da bo strateško partnerstvo BitMax.io in EtherZero še bolj spodbujalo uporabnost verige blokov v vsakdanjem življenju.

Za več informacij sledite BitMax.io na:

Spletna stran: http://www.BitMax.io

Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitMax/

Telegram: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Srednje: https://medium.com/bitmax-io

KONTAKT: [e-pošta zaščitena]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map