BitMax.io (BTMX.com) Najavljen seznam GateChain Token (GT)

BitMax.io (BTMX.com) je objavil seznam GateChain Token (GT). GT se uporablja za plačilo provizij za plin na GateChain in za pridobitev popustov na provizijah na borzi kriptovalut Gate ter pravic do udeležbe na projektu STARTUP borze kriptovalut Gate, platforme, ki gosti začetne ponudbe za izmenjavo (IEO) in diskontirane prodaje tekočih žetonov..

Z uvrstitvijo GT bo BitMax.io (BTMX.com) okrepil svoj vodilni status trgovalne platforme za trgovanje z vzvodom na žetonih platforme za digitalno izmenjavo sredstev; BitMax.io že ponuja trgovanje z vzvodom za BNB, OKB, HT in KCS.

O Gate.io in GateChain Token (GT)

Gate.io je borza kriptovalut, ki je bila ustanovljena leta 2013. Zgodnja prednost te borze je omogočila, da je postala glavni igralec v industriji izmenjave kriptovalut. Gate.io ponuja promptno trgovanje z vzvodom za širok meni kriptovalut.

V želji, da bi razširil svoj portfelj storitev, je Gate.io pred kratkim napovedal zagon GateChain, ki je veriga blokov, ki bo omogočila decentralizirano izmenjavo pod blagovno znamko Gate. Decentralizirana borza Gate, izdelek, ki bo uporabnikom zagotovil, da bodo ob trgovanju s kriptovalutami ohranili popolno lastništvo nad svojimi sredstvi, bo služila kot alternativa centralizirani borzi Gate. Vse transakcije, opravljene na decentralizirani borzi Gate, bodo delovale na GateChain in bodo zato zahtevale provizije za transakcije v žetonih GateChain. Poleg tega GateChain Token deluje kot izvorni uporabniški žeton ekosistema Gate, ki uporabnikom omogoča, da izkoristijo različne ugodnosti na borzi kriptovalut Gate.

Uvrstitev GT na BitMax.io (BTMX.com) ponuja večjo izpostavljenost žetonu GateChain, hkrati pa skupnim trgovalnim skupnostim Gate in BitMax omogoča dostop do pozicioniranih točkovnih pozicij za različne menjalne žetone na eni platformi..

O BitMax.io (BTMX.com)

BitMax.io je naslednja generacija digitalne platforme za trgovanje s premoženjem, ki ponuja široko paleto finančnih izdelkov in storitev tako fizičnim kot institucionalnim strankam po vsem svetu. To inovativno trgovalno platformo je ustanovila skupina veteranov kvantnega trgovanja na Wall Streetu in je temeljila na temeljnih vrednotah verige blokov, preglednosti in zanesljivosti za zagotavljanje visokokakovostnih storitev za stranke in izkušenj pri trgovanju..

Platforma BitMax.io presega model rudarjenja transakcij, saj uporablja kombinirani model trgovanja “rudarstvo transakcij” in “obratno rudarstvo”. Uporabniki platforme prejmejo žetone BTMX (izvorni žeton platforme BitMax.io) kot nagrado za trgovanje na platformi v načinu “rudarjenje transakcij”; prejmejo rabate za izvrševanje poslov proizvajalcev v načinu “obratnega rudarjenja”. »Povratno rudarstvo« je ločen mehanizem za spodbujanje zagotavljanja likvidnosti in podporo splošnemu kroženju žetona platforme. Ta nastavitev z več načini trgovanja lahko zadovolji raznolike potrebe uporabnikov.

BitMax.io si vedno prizadeva svojim globalnim uporabnikom zagotoviti celovit nabor trgovskih izdelkov. BitMax.io je omogočil trgovanje z maržami 14. februarja 2019. Funkcija trgovanja z maržami je še en korak naprej s perspektive ponudbe izdelkov, da bolje izpolni njihove potrebe po dinamičnem trgovanju. Uporabniki BitMax.io, ki razumejo in se zavedajo tveganj, povezanih s trgovanjem s maržami, lahko zdaj s trgovanjem z maržami z dobrim obvladovanjem tveganj izkoristijo svoje tržno sredstvo za potencialno višjo donosnost naložbe. Seznam digitalnih sredstev, s katerimi je mogoče trgovati na marži, se je z začetnih štirih povečal na 18 različnih žetonov, vključno z BTMX. BitMax.io je še ena pionirska poteza, da omogoči trgovanje z maržami v svojem izvornem žetonu. Razširja uporabne funkcije BTMX in spodbuja likvidnost na platformi. (Funkcija trgovanja z maržami BitMax.io ni na voljo za severnoameriške trge.)

Podobno kot pri inovativnem trgovanju z maržami, ki se je začelo na BitMax.io, je uvedba te edinstvene kartice Volatility spet pokazala globoko razumevanje ekipe glede notranjega delovanja kapitalskega trga in njihovega naprednega strokovnega znanja pri oblikovanju finančnih produktov. BitMax.io Volatility Card je prvi izvedeni izdelek, povezan z nestanovitnostjo te platforme, ki svetovnim uporabnikom omogoča preprost, a učinkovit način napovedovanja in izravnave nihanja cen osnovnih kovancev v prednastavljenih časovnih obdobjih. Kartica je poimenovana po želji in zajčji kartici po Ezopovi bajki – želvi in ​​zajcu, ima kvazi-možnostno strukturo za osnovne trgovalne pare, a v veliki meri poenostavljen obrazec za izplačilo. Uporabnik lahko kupi drugačno kartico za predvidevanje gibanja cen znotraj določenega obsega (Turtle Card) ali nad določenim obsegom (Bunny Card). Tisti, ki napovedujejo pravilen obseg gibanja cen, bodo prejeli izplačilo, enakovredno nominalni vrednosti kartice. Volatility Card uporablja poenostavljeni obrazec za izplačilo brez zapletov pri poravnavah in klirinških vprašanjih, ki so običajna za realne valutne opcije. Uporabniki preprosto izberejo, katero kartico kupiti za trgovanje, glede na njihovo nestanovitnost osnovnega sredstva znotraj ali nad določenim obsegom. To je enostavno razumeti in uporabljati za vse vrste trgovcev, ki potrebujejo bodisi zelo kratkoročno trgovanje z zagonom bodisi delno varovanje pred tveganji pred prevelikim nihanjem cen v zelo nestanovitnih tržnih razmerah.

Zaključek

Na podlagi zavezanosti k vrhunski ponudbi izdelkov in visokokakovostnim storitvam za stranke kot del svoje strategije, usmerjene k strankam, je BitMax.io razširil svojo globalno bazo strank na več kot 180.000 registriranih uporabnikov s 53.000 aktivnimi člani skupnosti. Seznam GT ne samo, da širi obseg trgovalnih parov, temveč tudi pritegne več prometa in uporabnikov na platformo

Za več informacij sledite BitMax.io na:

Spletna stran: http://www.BitMax.io

Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitMax/

Telegram: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Srednje: https://medium.com/bitmax-io

KONTAKT: [e-pošta zaščitena]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map