BitMax.io napoveduje primarno partnerstvo z DeepCloud AI (DEEP)

BitMax.io (BTMX.com) je objavil primarni seznam DeepCloud AI (DEEP), decentralizirane platforme za računalništvo v oblaku, ki jo poganja umetna inteligenca in nudi podjetjem in posameznikom tržnico za delitev presežne zmogljivosti računalniških in skladiščnih virov prek decentraliziranega oblaka. 

DeepCloud AI namerava začeti svojo predprodajo žetonov za BitMax.io uporabniki 18. julija EDT. Kot organizator DeepCloud prevzema polno pravno odgovornost za svojo predprodajo žetonov. Kot del sodelovanja na seznamu, BitMax.io bo zagotovil tehnologijo in podporo izvedbi za to predprodajo. 

Contents

O DeepCloud AI

DeepCloud AI raziskuje nov trg decentraliziranih rešitev, tako da uporabnikom ponuja možnost decentralizirane storitve v oblaku, ki temelji na verigi blokov. Z uporabo umetne inteligence (AI) za upravljanje virov lahko DeepCloud AI ponudi revolucionarno infrastrukturo v oblaku za decentralizirane aplikacije, zlasti za IoT in Web 3.0. Z demokratizacijo računalništva v oblaku imajo ponudniki virov in razvijalci aplikacij enake pogoje za stroškovno učinkovito izvajanje decentraliziranih aplikacij.. 

Platforma bo zagotovila popolnoma delujoč trg za računalniške in skladiščne vire za podjetja in posameznike – kar jim bo omogočilo, da svoje presežne zmogljivosti delijo prek decentraliziranega oblaka. 

Bistveni razlikovalec DeepCloud AI je uporaba AI za usklajevanje virov med ponudniki omrežnih virov in razvijalci aplikacij. Najsodobnejši algoritem ujemanja na najbolj optimalen način dodeli sredstva za računske zahteve. Temelji na več parametrih, kot so informacije iz zahtev uporabnikov omrežja, lokacija uporabe in stanja sodelujočih v omrežju v glavnih načinih.. 

To tržno mesto za razvijalce s predhodno potrjenimi aplikacijami bo pospešilo razvoj celovitih rešitev. Varnost izvira iz zaščitne plasti, ki temelji na Intelovi tehnologiji SGX in uvaja sprotno spremljanje platforme za preprečevanje goljufij. 

DeepCloud AI je agnostik blockchain, kar pomeni, da omogoča več različnim verigam, da decentralizira nadzor in poveča zaupanje. Cilj je imeti visoko pretok transakcij z nizkimi transakcijskimi stroški. 

Ekosistem sestavljajo ponudniki omrežnih virov, decentralizirani razvijalci aplikacij, ponudniki tržnic aplikacij in krmilnik AI. Ponudniki omrežnih virov so ljudje, ki omrežju zagotavljajo vire in si prislužijo DEEP žetone. Razvijalci aplikacij lahko prilagodijo uporabniške storitve za svoje aplikacije na svoji uporabniški nadzorni plošči in izberejo dApps iz vnaprej določenih aplikacij na trgu aplikacij. Krmilnik AI upravlja vire, analizira vsako transakcijo in njen učinek na omrežje. AI Matching Engine ustreza ponudnikom omrežnih virov in razvijalcem aplikacij. 

Širok nabor primerov uporabe

DeepCloud AI si je močno prizadeval za vzpostavitev partnerstev z vodilnimi institucijami in uveljavljenimi podjetji na različnih mednarodnih trgih. Razvojno skupino vodi direktor tehničnega direktorja Geeta Chauhan, nekdanja izvršna direktorica Nokia in Lucent Alcatel, in je namenila znatna sredstva za razvoj rešitev po meri za različne projekte. 

Aplikacije IoT potrebujejo računalništvo na robu blizu vira. Z ujemajočo se napravo DeepCloud lahko na podlagi analize podatkov v omrežju v realnem času primerite prave vire s pravimi aplikacijami. 

Pametna mesta: Lokalne vlade lahko gradijo osnovno infrastrukturo za pametna mesta in uporabljajo vire DeepCloud AI blizu roba za zagon in uvajanje aplikacij. 

Sledenje transakcijam v dobavni verigi: Uvajanje aplikacij, ki temeljijo na verigi blokov, na tkanini DeepCloud AI omogoča sledenje zapletenim transakcijam v dobavni verigi s popolno revizijsko sledjo, ki je zaščitena pred posegi.

Ponudniki storitev, kot so televizijska podjetja, se lahko zanesejo na decentralizirane storitve DeepCloud AI, kot je lokalno predpomnjenje med velikimi občinstvi (na primer med olimpijskimi igrami in nogometno sezono).. 

DeepCloud AI že ima pogodbeni dogovor z mehiško vlado in v Coahilli ustvarja nespremenljivo, razdeljeno bazo podatkov o vozilih. Julija 2019 bo izveden poskusni zagon, po katerem se bo odločilo, ali bo izvedeno nacionalno uvajanje. 

O BitMax.io (BTMX.com)

BitMax.io, ki ga je konec leta 2018 ustanovila skupina veteranov kvantnega trgovanja z Wall Streeta, je naslednja generacija digitalne platforme za trgovanje s premoženjem, ki ponuja široko paleto finančnih izdelkov in storitev tako za fizične kot institucionalne stranke, zlasti za platforme s prefinjenimi nakupnimi strani & prodajne institucije v obeh vzhodnih državah & Zahodne demografske kategorije, ki iščejo visoko likviden trg.

Zasnovan na temeljnih vrednotah verige blokov, preglednosti in zanesljivosti, BitMax, io vedno stremi k zagotavljanju visokokakovostnih storitev za stranke in inovativnih izdelkov za trgovanje, da zadovolji nenehno spreminjajoče se potrebe trga. Začetek trgovanja z maržami 14. februarja 2019 je svetel primer, kako je ponudbo izdelkov hitro razširil preko tradicionalnega promptnega trgovanja, da bi uporabnikom bolje ponudil potrebe po dinamičnem trgovanju. Uporabniki BitMax.io, ki razumejo in se zavedajo tveganj, povezanih s trgovanjem s maržami, lahko zdaj s trgovanjem z maržami z dobrim obvladovanjem tveganj izkoristijo svoje tržno sredstvo za potencialno višjo donosnost naložbe. Seznam digitalnih sredstev, s katerimi je mogoče trgovati na marži, se je z začetnih štirih povečal na 18 različnih žetonov, vključno z BTMX. BitMax.io je še ena pionirska poteza, da omogoči trgovanje z maržami v svojem izvornem žetonu. Razširja uporabne funkcije BTMX in spodbuja večjo likvidnost na platformi. (Funkcija trgovanja z maržami BitMax.io ni na voljo za severnoameriške trge.)

Podobno kot pri inovativnem trgovanju s maržami je tudi uvedba unikatne kartice Volatility pokazala globoko razumevanje ekipe glede notranjega delovanja kapitalskega trga in njihovega naprednega strokovnega znanja pri oblikovanju finančnih produktov. BitMax.io Volatility Card je prvi izvedeni izdelek, povezan z nestanovitnostjo te platforme, ki svetovnim uporabnikom na preprost, a učinkovit način omogoča napovedovanje in izravnavo nihanja cen osnovnih kovancev v prednastavljenih časovnih obdobjih. Kartica je poimenovana po želji in zajčji kartici po Ezopovi bajki – želvi in ​​zajcu, ima kvazi-možnostno strukturo za osnovne trgovalne pare, a v veliki meri poenostavljen obrazec za izplačilo. Uporabnik lahko kupi drugačno kartico za predvidevanje gibanja cen znotraj določenega obsega (Turtle Card) ali nad določenim obsegom (Bunny Card). Tisti, ki napovedujejo pravilen obseg gibanja cen, bodo prejeli izplačilo, enakovredno nominalni vrednosti kartice. Volatility Card uporablja poenostavljeni obrazec za izplačilo brez zapletov pri poravnavah in klirinških vprašanjih, ki so običajna za realne valutne opcije. Uporabniki preprosto izberejo, katero kartico kupiti za trgovanje, glede na njihovo nestanovitnost osnovnega sredstva znotraj ali nad določenim obsegom. To je enostavno razumeti in uporabljati za vse vrste trgovcev, ki potrebujejo bodisi zelo kratkoročno trgovanje z zagonom bodisi delno varovanje pred tveganji pred prevelikim nihanjem cen v zelo nestanovitnih tržnih razmerah.

 Zaključek

BitMax.io je od uvedbe leta 2018 zaznamoval znatno rast in se močno zavzema za to, da bo svetovni bazi strank zagotovil visoko zmogljivo trgovalno platformo, usmerjeno na stranke. Trenutno ima platforma več kot 180.000 registriranih uporabnikov z več kot 50.000 aktivnimi člani skupnosti. Seznam DEEP ne podpira samo njegove nadaljnje širitve trgovalnih parov, temveč zagotavlja tudi bolj raznoliko globalno izpostavljenost DeepCloud AI.

Za več informacij sledite BitMax.io na:

Spletna stran: http://www.BitMax.io

Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitMax/

Telegram: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Srednje: https://medium.com/bitmax-io

Kontakt: [e-pošta zaščitena]

Vir: BitMax.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map