Cudo Miner: Odlična alternativa WinMinerju 2019

Na splošno, svet kripto rudarjenja v zadnjih nekaj mesecih trpi kriza zaupanja – vendar samo pri Bitcoin rudarjih že ustvari 4,7 milijarde dolarjev prihodkov v prvih devetih mesecih leta 2018 je treba še veliko igrati. Spletna mesta za rudarstvo, kot je WinMiner, so se zaprla zaradi tržnih razmer – kar pušča veliko vrzel v dostopnih možnostih za uporabnike, ki želijo zaslužiti z rudarstvom.

Vnesite: Cudo Miner: zagon rudarjenja kriptovalut, ki je pravkar napovedal odprt začetek beta svoje platforme za kripto rudarjenje.

Cudo Miner je inteligenten rudar GUI z vgrajeno multi-algo preklopno tehnologijo, ki omogoča poklicnim rudarjem do neizkušenih ali začetnikov rudarjev namestitev in posedanje, medtem ko programska oprema avtomatizira vse ostalo. Odkar je pred dvema mesecema odprl beta različico, je Cudo Miner privabil na tisoče uporabnikov v več kot 130 državah.

Cudo Miner začenja premostiti vrzel med rudarji GUI in tradicionalnimi rudarji ukazne vrstice s stranjo z naprednimi nastavitvami, da vnaprej nastavi optimizacije tako na osnovi algo kot na GPU. To bo rudarskim rudarjem samozavestno izbralo način »Samodejno«, če želijo, saj bo Cudo spremenil vnaprej nastavljene konfiguracije na podlagi najbolj donosnega kovanca, ne da bi predal kakršno koli rudarsko zmogljivost.

Ključne značilnosti Cudo Minerja vključujejo:

  • PRIJATELJSKI VMESNIK – dostopna za strokovnjake in začetnike. Prenesite Cudo Miner in se sprostite, saj programska oprema avtomatizira celotno nastavitev za rudarje.
  • NAPREDNE NASTAVITVE – Kripto navdušenci z namenskimi rudarskimi ploščadmi lahko zaslužek povečajo s prilagoditvijo algoritmov na strani “napredne nastavitve”, kjer lahko vidijo tudi rezultate vseh svojih meril uspešnosti. To je trenutno zamudno ročno opravilo, ki se izvaja prek druge rudarske programske opreme.
  • GPU PREKLJUČEVANJE – vgrajen overclocking GPU in druge funkcije, namenjene povečanju donosnosti, ki še dodatno premošča vrzel med tradicionalnimi rudarji ukazne vrstice in GUI.
  • Rudarji tretjih oseb – Omogočite rudarjem tretjih oseb, kot sta Z-sovražnik za Ravencoin in EWBF za Bitcoin Gold, da povečate svojo zmogljivost rudarjenja. Redno bodo dodajali nove rudarje.
  • DVOJ DOBRO DOHODKOVITO – Tedensko primerjalno testiranje (28/12 / 18-3 / 1/19) kaže, da je Cudo Miner več kot dvakrat donosnejši od konkurenčnih rudarjev.
  • VEČKRATNA PODPORA NA KOVANCIH – lahko izkoplje več kovancev in preklaplja med njimi, glede na to, kateri je v določenem trenutku najbolj donosen.
  • IZBIRA PLAČILA – uporabniki lahko izbirajo tudi, kako bodo plačani – odškodnino lahko prejemajo prek Ethereuma ali Bitcoina, dodatni kovanci pa bodo v prihodnosti vključeni na seznam.
  • MOČNA Spletna konzola – rudarji lahko preučijo podatke, povezane z njihovo zmogljivostjo rudarjenja, si ogledajo pretekle zaslužke, si ogledajo informacije o strojni opremi in ravni moči ter pozorno spremljajo zdravje svojih naprav.
  • REDNO RUDARSTVO – priložnostni rudarji lahko Cudo Miner med uporabo računalnika pustijo v ozadju, da ne bo motil njihovega delovanja.

»Rudarstvo GPU je vsekakor živo in brca, vendar nekatere strategije, ki jih sprejemajo nekateri poklicni rudarji, zmanjšujejo možnosti za spodoben dobiček. Altcoini so pogosto najbolj donosni, vendar le nekaj minut ali ur, zato morate v tem obdobju kopati, da povečate dobiček, «je povedal Matt Hawkins, izvršni direktor podjetja Cudo. »Poudarek je treba odmakniti od osredotočanja na en sam kovanec ali algoritem v prid sekanju in spreminjanju nabora kriptovalut ter izbiri optimalnih nastavitev – kar jim bo povečalo možnosti, da se jim splača. Zato smo ustvarili Cudo Miner. “

A Tedensko primerjalno testiranje kaže, da je Cudo Miner trenutno več kot dvakrat donosnejši od konkurenčnih rudarjev.

Ustanovitelja podjetja, Hawkins in Duncan Cook, sta bila motivirana poiskati dostopno rudarsko rešitev, ko sta odkrila ogromne količine računalniške moči na prenosnih računalnikih, osebnih računalnikih in strežnikih – pri čemer je bila strojna oprema pogosto nedejavna 60 odstotkov časa. Kot rezultat so skušali razviti rešitev, ki je z enim kamnom ubila dve ptici: preprečila premajhno izkoriščanje virov in hkrati povečala donosnost rudarjenja z odstranjevanjem ovir za vstop.

Oba serijska podjetnika sta ustanovila tudi dobrodelno organizacijo Cudo Donirajte, pri čemer lahko rudarji svojo rezervno računalniško moč pretvorijo v denar za dobre namene. Cilj tega projekta je v prihodnjih letih zbrati milijardo dolarjev financiranja in računalniških virov za dobrodelne namene.

Za nadaljne informacije in začetek uporabe Cudo Miner obiščite Spletno mesto Cudo Miner.

O Čudo

Cudo je ekipa rudarjev, tehnikov in podjetnikov. Navdušeni smo nad ustvarjanjem dobrega s tehnologijo in blockchain in kriptovalute vidimo kot čudovito priložnost za to. Naš cilj je pozitivno vplivati ​​na svet za vedno in za tehnične spremembe.

Želimo, da je naša tehnologija trajnostna in etična rešitev.

Za nadaljnje informacije o tisku se obrnite na:

Dan Walsh

[e-pošta zaščitena]

+44 (0) 1753 656 661

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map