DexAge – uporabniško usmerjena in vsestranska platforma za kripto trgovanje

Z več kot 200 borzami, ki olajšajo kripto trgovanje po vsem svetu, se trgovci in vlagatelji še vedno trudijo, da bi s svojimi naložbami ustvarili zanesljiv dobiček. Dejstvo, da večina teh borz deluje na centralizirani arhitekturi, je eden izmed kritičnih razlogov, ki v centraliziranem sistemu vodi do neučinkovitosti, kot so pomanjkanje varnosti, velika negotovost, grožnje podatkov, visoke provizije za transakcije itd. Te pasti pomembno vplivajo na uporabniško izkušnjo trgovanja in jih je treba nemudoma obravnavati.

DexAge – rešitev na osnovi verige blokov

DexAge je predstavil učinkovito rešitev izmenjave, ki temelji na decentraliziranem sistemu enakovrednih transakcij blockchain tehnologije. Z monopolizacijo tehnologije veriženja blokov želi mreža razviti sistem za trgovanje in posojanje P2P brez dovoljenj, brez zaupanja in decentraliziranega sistema, ki ponuja avtonomen in varen postopek trgovanja..

Še več, DexAge je ustvaril tudi iznajdljiv poslovni model, v katerem ekosistem upravljajo uporabniki, trgovci in vlagatelji prek obsežnega socialnega spleta. V tem uporabniku osredotočenem ekosistemu tako podjetje kot njegovi uporabniki vzajemno koristijo in rastejo skupaj.

Bistvene komponente platforme DexAge

Delovanje platforme DexAge temelji na treh glavnih komponentah, vključno z:

 • P2P Crypto za kripto izmenjavo

Platforma DexAge ponuja kripto izmenjave P2P za kripto izmenjave, ki uporabnikom omogočajo, da ohranijo popoln nadzor nad svojimi trgovinskimi dejavnostmi v omrežju. Poleg tega se vse transakcije izvajajo s pametnimi pogodbami, da se zagotovi optimalna varnost in preglednost postopka. Poleg tega so kripto sredstva, ki jih dobijo uporabniki, shranjena v denarnicah brez dovoljenj, ki jih nadzorujejo uporabniki in ne platforma. Vloga DexAge med kripto izmenjavo ostaja omejena na potrditev razpoložljivosti zadostnih sredstev na računu vsake stranke, preverjanje verodostojnosti transakcije in uravnoteženje trgovinskih zahtev iz knjige naročil.

 • P2P Fiat Crypto Exchange

Uporabnikom z vsega sveta omogoča, da svoja kripto sredstva spremenijo v fiat denar, s čimer izboljša likvidnost DXG (izvorni žeton DexAge). Uporabniki lahko objavijo svoje oglase skupaj z vsemi potrebnimi podrobnostmi, vključno z načini plačila. Zainteresirani uporabniki se lahko neposredno sestanejo z zadevno stranjo in znesek plačajo v gotovini ali trgujejo prek spletnega bančništva. Kripto sredstva pa je mogoče poslati neposredno iz osebnih denarnic uporabnikov.

 • Kripto posojilo P2P

Storitev posojila P2P Crypto omogoča uporabnikom, da zadržijo svoje premoženje, če domnevajo, da bi se lahko vrednost kriptovalut v bližnji prihodnosti zvišala. DexAge omogoča uporabnikom, da svoja kripto sredstva založijo kot zavarovanje in pridobijo posojilo enake vrednosti za razširitev naložbenega portfelja.

Prodaja žetonov DexAge

Žeton DexAge, označen kot DXG, je žeton, ki je združljiv z ERC20 Ethereum in je z Latokenom zavaroval seznam žetonov. Platforma je izdala skupno 5 milijard žetonov AXG in omejila na 5 milijonov USD. Poleg tega najnižja vrednost nakupa znaša 100 USD, platforma pa za plačilo sprejema kriptovalute BTC, ETH, LTC. Prodaja žetonov se je začela 30. novembra 2018 in končala 28. februarja 2019, zainteresirani trgovci in vlagatelji pa lahko žeton kupijo pri https://dexage.io. Žetoni se distribuirajo na naslednji način:

 • 45% – Crowdsale
 • 15% – ekipa
 • 15% – rezervirano
 • 10% – predprodaja
 • 10% – Airdrop in Bounties
 • 5% – temeljni vlagatelji

Poleg tega se bo dodelitev sredstev izvajala na naslednji način:

 • 40% – trženje, blagovna znamka in izobraževanje
 • 40% – razvoj platforme
 • 20% – Načrt ukrepov

DexAge – večplastna platforma za kripto trgovanje

DexAge je razvil avtonomni sistem izmenjave P2P, ki ga nadzorujejo in upravljajo uporabniki, trgovci in vlagatelji. Decentraliziran pristop uporabnikom še naprej omogoča popoln nadzor nad njihovimi trgovinskimi dejavnostmi, s čimer dvigne izkušnjo trgovanja in poveča možnosti za zaslužek na platformi.

Za več informacij obiščite https://dexage.io/

E-naslov : [e-pošta zaščitena]

Facebook: https://www.facebook.com/dexagetech

Twitter: https://twitter.com/dexagetech

Telegram: https://t.me/dexage

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/dexage

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC8E50dMj-cXE2GHw6e3ZiAw

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map