Igre na srečo kože in kriptovalut kot še nikoli na Gamdom.com

Trenutno je na trgu veliko spletnih strani z igrami na srečo, toda kako veste, katera je zakonita ali varna?

Gamdom sprošča vaš zaskrbljeni um, saj gre za popolnoma licencirano spletno igralnico, ki sprejema depozite CSGO, VGO, DOTA2 in Bitcoin za varne, visokokakovostne igre na srečo..

Lastnosti

Kakšne igre ima Gamdom?

Gamdom je ustvaril razburljive igre za uporabnike, ki jih zanima Igre na srečo VGO, Igre na srečo CSGO, igre na srečo DOTA in trgovanje s kožo.

Štiri razpoložljive igre, Tradeup, Roulette, Crash in HiLo, se igrajo s pomočjo Gamdom Coins, valute platforme. Ko deponirate Bitcoin ali preobleke, se predmeti / kripto nato pretvorijo v Gamdom Coins.

Kot že ime pove, je Tradeup igra, v kateri trgujete s preoblekami, tako da vsoto kovancev položite na kožo s tržnice Gamdom. Igre Roulette, Crash in HiLo temeljijo na svojih klasičnih kolegih, vendar z nekaj preobrati, da bi bile bolj primerne za igre na srečo CSGO in VGO.

Katere bonuse lahko osvojite?

Rainbot

Najbolj značilna lastnost Gamdoma bi bil bot Rainbot, ki aktivnim uporabnikom klepeta zagotavlja brezplačne kovance; samodejno se razdelijo enkrat na 2-28 minut.

Samo bodite pozorni in kliknite modri oblak, ki se pojavi v klepetu.

Dnevne nagrade

Gamdom dnevno pošilja nagrade vsem uporabnikom, ki so preverili svoj račun (to lahko storijo prek SMS-a); ti preverjeni računi so primerni tudi za prejemanje kovancev Rainbot.

Promocija imena

Če v svoje uporabniško ime Steam postavite »Gamdom.com«, postanete upravičeni do odličnih bonusov in nagrad, na primer dvakratnih dnevnih bonusov in 50% več za nagrado Rainbot. Igralci bodo prejeli podvojeni XP, prislužen ob zaključku nivoja. Gamdom bonusi in nagrade so pomembnejši glede na vašo raven.

Darila

Na družbenih platformah, kot so VK, Twitter ali Instagram, Gamdom prihaja s številnimi natečaji in darili, ki uporabnikom omogočajo, da osvojijo številne nagrade za dokončanje preprostih nalog.

Crashpot

Na koncu vsake igre Crash se odstotek stav igralcev v določenem krogu položi v jackpot in nato razdeli med njih. Zmagovalec prejme najvišjo stopnjo pota.

Jackpot za ruleto

Gamdom ponuja tudi bonus za ruleto, ki je podoben Crash Jackpotu. Razlika je v tem, da se odstotki porazdelitve razlikujejo, saj temeljijo na barvah, na katere so igralci stavili.

Igra Roulette je vrtilka številk, ki ustvarja naključne vrednosti od 0 do 14. Igralci lahko stavijo na tri barve: rdečo, črno in zeleno. Uporabniki, ki stavijo na rdečo in črno, lahko podvojijo stavo; stave na zeleno pomnožijo stavo 14-krat.

Zmagovalec rulete Jackpot prejme 70% pota; 20% se razdeli med stavnike zmagovalnih barv, 10% pa se razdeli tistim, ki so stavili na izgubljene barve. Kovanci iz vsakega kroga / vrtljajev rulete se zberejo in položijo v jackpot (lahko se pojavi kadar koli naključno).

HiLo Jackpot

Jackpot HiLo daje 52% pota na prvo mesto, 30% bo razdeljenih med tiste, ki so stavili na zmagovalno kartico / karte, in 18% na tiste, ki so stavili na izgubljene barve.

Druge lastnosti

Dokazljivo poštena platforma

Vse igre Gamdom.com so dokazljivo poštene in spletno mesto je v celoti preverjeno. Poštenost vsake igre je preizkušena na strežniku, ločenem od platforme, uporabniki pa lahko igre sami preverijo z iskanjem po razpršilniku SHA256.

Vsaka igra ima verigo 10 milijonov hash SHA256, ki jih ustvari platforma. Vsa razpršena polja so objavljena, rezultati pa so vnaprej določeni s funkcijo SHA256. Ta sistem zagotavlja, da nihče, tudi Gamdom, ne more spremeniti rezultatov iger.

Umik brez stresa

Umik Bitcoinov, predmetov ali preoblek iz Gamdoma je preprost in takojšen postopek. Ko izpolnite zahteve glede nakazila in zneska iger na srečo, lahko izberete, koliko želite unovčiti in vam bodo predmeti in kože v trenutku dostavljeni.

Pristojna podporna skupina

Obstajajo trije razdelki za podporo, namenjeni različnim vidikom platforme: običajna podpora, tehnična in tržna podpora. Vsak oddelek je dobro usposobljen in vam želi pomagati pri reševanju vseh vaših vprašanj ali vprašanj.

Na platformi je na voljo tudi ustrezen razdelek s pogostimi vprašanji, ki vam pomaga pri reševanju nekaterih ustreznih vprašanj v zvezi z uporabo strani in bonusi.

Najem novih razvijalcev

Gamdom nenehno išče nove in nadarjene razvijalce, ki jim bodo pomagali izboljšati funkcionalnost in uporabniško izkušnjo njihove spletne strani.

Kot rezultat, Gamdom zanima dodajanje usposobljenih front-end in back-end razvijalcev v svojo ekipo. Razvijalci React.js in Node.js z odličnimi znanji angleščine so želeni kandidati za to delovno mesto.

Razvijalci, ki jih zanima, se lahko glede službe zaposlijo na Gamdom na naslednji naslov [e-pošta zaščitena].

Gamdom je platforma za igre na srečo CSGO, DOTA2 in VGO, katere namen je ponuditi varno in zabavno igralniško okolje vsem svojim igralcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map