Infinito Wallet je predstavil API za več blokov za razvijalce, ki omogoča enostaven in učinkovit razvoj DApp

Infinito denarnica, vodilna univerzalna denarnica za glavne verige pametnih pogodb, kot so Ethereum (ETH), NEO, EOS in Cardano, je izdala API Infinito Multi-Blockchain kot prva rešitev za razvijalce storitev, ki uporabljajo dApps in tehnologijo veriženja blokov.

Za razvoj storitev z uporabo dApps in blockchains je nujno zgraditi vozlišča, ki podpirajo blockchain omrežje, pa tudi veliko programske opreme, potrebne za dostop in analizo blockchain podatkov. Razvoj storitev je prav tako zapleten, saj morata biti razvoj in nastavitev za vsako blockchain infrastrukturo, ki temelji na različnih filozofijah oblikovanja, ločena.

API Infinito Multi-Blockchain bo razvijalcem omogočil nemoten dostop do različnih verig blokov in zagotovil veliko razširljivost, skupaj z zanesljivo varnostjo, zanje pa bo vzpostavil okolje za razvoj več blokov verig. Ta API poganja vodilno univerzalno aplikacijo za denarnice, ki hitro narašča po vsem svetu, Infinito denarnica.

Infinito Wallet – Ultimate Mobile Cryptocurrency Wallet, ki povezuje svetovne kovance, imetnike žetonov in izdajatelje žetonov.

KV UNIVERZALNA DENARNICA Za API člen 01

Od svojega prvega nastopa na svetovnem trgu je Infinito denarnica zrasla v univerzalno denarnico najvišje stopnje, ki vodi v globalno širitev kriptovalut in uporabniških skupnosti. Aplikacija denarnica je trenutno na voljo v iOS in Android z več kot 300.000 prenosi.

Infinito Wallet podpira vrhunske kovance in žetone, vključno z BTC, BCH in Dash, skupaj s pametnimi pogodbenimi platformami, ki podpirajo razvoj in širitev uporabe tehnologije blockchain. Je edina storitev mobilne denarnice s tako široko podporo za kovance in žetone. Poleg tega ima denarnica številna zavezništva in izvajanje pametnih pogodbenih blokchain platform.

Najprej konec leta 2017 je bila Infinito Wallet uradno predstavljena s podporo za Ethereum in svoje Žetoni ERC20. Nato je v začetku leta 2018 denarnica dodala še kitajsko NEO kriptovaluta, tržna uvrstitev številka 15 (* 1), skupaj z vrsto žetona NEP-5. Univerzalna denarnica je bila tudi prva na svetu, ki je podpirala podporno valuto infrastrukture blokov NEO, PLIN.

Pred kratkim, Infinito Wallet je začel podpirati prvo uradno izdajo EOS (Različica MainNet), uvrstitev na peto mesto (* 1) glede na tržno kapitalizacijo. Kasneje je Universal Wallet omogočil podporo za vsi žetoni EOS v drugi panogi najprej za mobilno rešitev tako za verigo blokov EOS kot za njegovo premoženje. Ta mejnik je industriji pritegnil veliko pozornosti.

25. septembra 2018, Infinito Wallet je postala prva mobilna denarnica, ki je vključila podporo za ADA valuta Cardano blockchain, lestvica tržne kapitalizacije številka 9 (* 1). To je bilo omogočeno z uradnim razvojnim sodelovanjem z razvojno skupino za blockchain Cardano, IOHK, in omogočil varno in priročno upravljanje ter dostop do valute ADA skupaj s storitvami, zgrajenimi na verigi Cardano.

Poleg tega Infinito Wallet širi svoje partnerstvo z blockchain skupnostjo. Universal Wallet je napovedal partnerstvo s projektom blockchain in kriptovalutami ONTology, uvrstitev številka 25. (* 1).

Ta prizadevanja za širjenje kriptosvojitve Infinito Wallet so široko pokrivali in ocenjevali strokovnjaki iz industrije, pa tudi kriptoinformacijska spletna mesta (Finder, Seznam kovancev, AbitGreedy, Blockonomi, Coinpedia, itd.). Denarnica je tudi zelo cenjena kot najbolj vsestranska in najvarnejša denarnica za kriptovalute na svetu.

Da bi Infinito Denarnica postala najboljša infrastruktura za spodbujanje družbene implementacije in uporabe verige blokov po vsem svetu, Infinito Wallet načrtuje vključitev podpore za več pametnih pogodbenih blokov, vključno ONTOLOGIJA, NEM, STELLAR, in druge verige blokov za priljubljene kriptovalute na trgu.

Trenutno Infinito Wallet podpira po abecednem vrstnem redu ADA, BCH, BTC, DASH, DOGECOIN, EOS, EOS Mainet Tokens, ERC 20 Tokens, ETC, ETH, GAS, LITECOIN, NEO in NEP – 5 Tokens.

(* 1) Glej: Coinmarketcap na https://coinmarketcap.com/ od 10. oktobra 2018.

Infinito Wallet predstavil nove tehnološke rešitve za razvijalce dApp – zmanjšanje razvojnih prizadevanj in stroškov ob spodbujanju širitve storitev

Infinito Wallet je močno razširil svoje tehnične zmogljivosti in partnersko mrežo ter utrdil svoj položaj v industriji kot najbolj vsestranske in najvarnejše univerzalne denarnice za kripto skupnosti. V procesu sodelovanja z globalnimi razvojnimi skupnostmi so bile razkrite različne ovire in težave pri razvoju storitve blockchain.

Na primer, vsaka blockchain platforma uporablja različne tehnologije, na katerih je treba delati ločeno, da jih lahko vključimo v storitve. To močno poveča čas in delovno silo, potrebne za razvoj storitev, kar skupaj s kompleksnostjo pri razvoju in zagotavljanju storitev deluje kot velika ovira za razširjanje in sprejetje tehnologije in storitev, ki temeljijo na blockchainu..

S tem v mislih je Infinito začel reševati temeljni problem pri razvoju storitev z uporabo težko dostopnih verig blokov, pa tudi s težavami pri širjenju sprejemanja storitev veriženja blokov. Poleg razširitve storitve denarnice za kriptovalute Infinito Wallet je začel ponuditi tudi Infinito Platforma Infinito Blockchain za razvijalce storitev blockchain dApps.

API Infinito Multi-Blockchain, ki je prva razvijalna rešitev, ki je bila trenutno izdana, deluje kot integriran prehod za dostop do različnih verig blokov in interakcijo z njimi. Poleg tega bo do konca letošnjega leta izdal Infinito Infinito SDK, vse-v-enem razvojno orodje, ki zmanjšuje razvojno oviro za storitve, ki uporabljajo dApps in verige blokov, izboljšuje učinkovitost in omogoča medsebojno podatkovno komunikacijo. Zaporedno, Infinito Universal API Suite, razširjena storitev API, in Platforma Infinito Blockchain, predstavljen bo tudi trg rešitev za razvijalce.

Uvajanje funkcionalnosti več kovancev v dApps z rešitvijo API Infinito Multi-Blockchain

API Infinito Multi-Blockchain je integriran prehod, ki olajša dostop in interoperabilnost z več verigami blokov, omogoča kripto transakcije, iskanje stanja in zgodovine ter podatkovno komunikacijo med pametnimi pogodbami. Tehnično gledano bo razvijalcem omogočil interakcijo z več verigami blokov prek API-ja Javascript (načrtovana sta Java in C #), ustvarjanje in interakcijo s pametnimi pogodbami ter obveščanje o vseh posodobitvah blokovskih naslovov prek spletnega kavlja in državnega stroja. Razvojni partnerji, ki jih zanima API Infinito Multi-Blockchain, se lahko registrirajo na uradni spletni strani Infinita, kjer lahko pridobijo Tipke API za takojšen začetek razvoja.

Dappsov diagram Eng Ver

S to storitvijo API lahko razvijalci pošiljajo in prejemajo kovance / žetone, pridobijo stanje naslovov in zgodovino transakcij, si ogledujejo in izvozijo zgodovino transakcij, prejemajo obvestila o transakcijah, uvajajo pametne pogodbe, prilagajajo in nastavljajo stopnje provizij za transakcije ter prikazujejo tržne cene kriptovalut. Poleg tega omogoča tudi različne funkcionalnosti, ki so posebne in bistvene za optimizacijo posameznih verig blokov, na primer uveljavljanje GAS, ki je značilnost, značilna za NEO blockchain, ali upravljanje transakcijskih virov in pasovnih širin izključno na bloku EOS.

Blockchain Developer Solutions: SDK in API za enostavno integracijo in implementacijo različnih blokchains za nove poslovne priložnosti

Poleg API Infinito Multi-Blockchain, Infinitova R&Skupina D se ukvarja s prevladujočimi vprašanji pri širjenju razvoja storitev in sprejemanju storitev, ki uporabljajo blockchain. API Multi-Blockchain je prva rešitev za razvijalce podjetja Infinito in se zavzema za reševanje razvojnih težav pri izvajanju kriptovalut, ki vključuje obravnavo različnih verig blokov. Konec leta 2018 je izšla različica Infinito SDK, komplet orodij za množično poenostavitev blockchain dApp in razvoj storitev. Infinito Multi-Blockchain API je en del Infinito Universal API Suite, trg naprednih tehnoloških rešitev za razvijalce, ki bo izšel zaporedoma.

Z uporabo API Suite in SDK lahko razvijalci storitev svoje samorazvite storitve enostavno povežejo z različnimi blockchain platformami glede na svoje potrebe in brez težav povežejo storitve, razvite z uporabo SDK. Infinitove rešitve ne samo, da razvijalcem pomagajo odpraviti težave pri razvoju in delovanju z uporabo verig blokov, temveč tudi integrirajo tehnološke rešitve vrhunskih igralcev iz celega sveta v svoje storitve..

Trenutno se Infinito povezuje z vodilnimi v industriji skladnosti z blockchain, kot je Blockpass ki zagotavlja avtentikacijo identitete (ID / KYC) in Coinfirm ki prinaša napredno funkcionalnost za preprečevanje pranja denarja (AML) in znanje o skladnosti. Z vključitvijo storitve kot modula je mogoče doseči varen razvoj in upravljanje storitve.

Kot kdaj koli prej je postalo pomembno zaščititi legitimnost uporabnikov storitev in podjetij, ki upravljajo storitve, z novimi tehnologijami z močjo skladnosti. Na primer, z uporabo Infinito Universal API Suite lahko tradicionalna platforma za e-poslovanje vključi kripto plačilo z integrirano funkcijo samodejne izmenjave. Ta posebna kombinacija bo njihovemu spletnemu podjetju omogočila fleksibilno plačevanje s kriptovalutami, kjer uporabniki plačujejo v izbrani valuti, ki se nato samodejno pretvori v kripto, ki jo želi podjetje. Poleg tega lahko podjetja z e-poslovanjem z nemoteno povezavo s storitvami skladnosti, kot je preverjanje pristnosti strank z uporabo Infinito SDK, s funkcijami preverjanja tveganja preverijo morebitne nevarnosti, ki se skrivajo v komercialnih dejavnostih.

Rešitve za razvoj storitev so na voljo na Platforma Infinito Blockchain, trg modulov za razvijalne rešitve, do katerih je enostavno dostopati prek Infinito SDK in API-jev. Ta vedno bolj razširjena platforma vsebuje tudi rešitve razvojnih partnerjev z vsega sveta, ki želijo spodbujati ustvarjanje storitev, ki uporabljajo blockchain. S to modularizirano razvojno rešitvijo želi Infinito ustvariti avtonomno razvojno okolje za podporo razvijalcem pri gradnji novih storitev in podjetij.

Vse te tehnologije so bile in se trenutno uporabljajo v tehnični infrastrukturi, ki podpira Infinito Wallet, ki se hitro širi po vsem svetu. Infinito bo še naprej reševal in reševal temeljne ovire pri razvoju, pa tudi razširjanje storitev, ki temeljijo na verigah blokov, ki zahtevajo zapletene tehnične izvedbe, s čimer bo veriga blokov bolj dostopna tako razvijalcem storitev kot poslovnim podjetjem..

Zdaj se obrnite na Infinito za dostop do API-ja Infinito Multi-Blockchain ali postanite servisni partner.

Poslovni partnerji Infinito Wallet in razvoj storitev

Storitve in funkcije, razvite z razvijalnimi rešitvami Infinita, bo aktivno podpiral Infinito Wallet.

Poleg tega je večja posodobitev različice 2.0 predvidena za Infinito Wallet novembra 2018. Infinito namerava skupaj z rešitvami za razvijalce sodelovati z zmogljivimi ponudniki storitev po vsem svetu, da bi zagotovil prodorno uporabniško izkušnjo z uporabo verige blokov in funkcije, potrebne za komercialne dejavnosti, kot so kot trgovanje in poravnava.

Infinito Wallet služi kot orodje za podporo storitvam in uporabnikom, ki omogoča varno vsakodnevno uporabo in upravljanje kripto sredstev ter dostop do inovativnih storitev veriženja blokov..

Prijavite se za partnerstvo tukaj.

Tukaj prenesite Infinito Wallet za Android.

Prenesite Infinito Wallet za iOS tukaj.

Kaj je projekt Infinito?

Projekt Infinito, vključno z Infinito Wallet, vodi Infinity Blockchain Labs Europe (IBL EU), registriran na otoku Man.

IBL EU je hčerinsko podjetje Infinity Blockchain Holdings (Infinity Block Chain Holdings, “IBH”) s sedežem v Singapurju. IBH je holding z R&D baza, specializirana za uporabo tehnologije veriženja blokov v Vietnamu, osnove za pospeševanje poslovanja v drugih delih Azije, vključno s Tajsko, Malezijo in Japonsko. Skupino trenutno sestavlja več kot 300 strokovnjakov, vključno z razvijalci, raziskovalci, oblikovalci in tržniki.

Projekt Infinito ima eno samo poslanstvo: omogočiti množično sprejemanje verig blokov za podjetja in potrošnike. Da bi to dosegel, Infinito nenehno gradi rešitve, ki podjetjem pomagajo brezhibno integrirati in razvijati blockchain dApps in storitve, medtem ko potrošniki dostopajo in uporabljajo blockchain storitve z največjim udobjem in varnostjo. Infinito selektivno širi svojo globalno partnersko mrežo za integracijo storitev in si prizadeva, da bi ponudniki storitev in potrošniki postali dostop na enem mestu za dostop in uspeh na vodilnih verigah blokov.

Kontakt [e-pošta zaščitena] če želite izvedeti več o ponudbi storitev in rešitev za podjetja in razvijalce.

Sledite spodnjim povezavam za najnovejše informacije o storitvah Infinito.

Uradna spletna stran: https://www.infinitoservices.io/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/infinito-services/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map