Izvršni direktor BTCS pojasnjuje, kako je podjetje preseglo milijon dolarjev v kriptoskladi

BTCS Inc.je javno podjetje za trgovanje s kriptovalutami in verigami blokov, ki je pred kratkim preseglo mejnik 1 milijon dolarjev v upravljanju kripto sredstev (AUM). Pomemben dosežek je po tem, ko so se cene kripto izterjale po padcu sredi marca (črni četrtek). Poročila kažejo, da kripto hedge skladi, ki se osredotočajo na Bitcoin, presegajo bolj tradicionalne kolege. BTCS namerava nadaljevati z merjenim pristopom k diverzifikaciji svojih sedanjih deležev v kriptovalutah. Delnice BTCS so v primerjavi z letom porasle za več kot 215%.

V poglobljenem intervjuju s Charlesom Allenom, izvršnim direktorjem podjetja BTCS, deli svoje stališče o kripto trgu in o tem, kako BTCS vzpostavlja svoj položaj v industriji. Po besedah ​​gospoda Allena je BTCS Inc. (OTCQB: BTCS) eno prvih ameriških podjetij, ki se javno trgujejo in se osredotočajo na digitalna sredstva in tehnologije veriženja blokov. Podjetje se osredotoča na tri področja poslovanja:

  1. Izdelava portfelja digitalnih sredstev z močnim poudarkom na zelo motečih vertikalah
  2. Aktivno preučevanje prevzemov v prostoru verige blokov in;
  3. Razvoj platforme za analitiko podatkov o digitalnih sredstvih, katere cilj je zagotoviti ključne informacije uporabnikom, kar omogoča sledenje številnim izmenjavam digitalnih sredstev in denarnicam za združevanje imetja portfelja v enotno platformo za ogled in analizo meritev uspešnosti in tveganja.

To šest let staro podjetje poganja prepričanje njegove ekipe v kripto in blockchain tehnologije in v to, kako bi ti lahko globoko spremenili svet. Po mnenju gospoda Allena je končni cilj družbe BTCS zagotoviti splošno izpostavljenost do javnih naložb prek njihovega javnega podjetja.

V zadnjih 6 letih smo bili resnično grobi, v tem času smo bili tako ali drugače izpostavljeni skoraj vsem vidikom kripto prostora, vključno z e-trgovino, rudarjenjem, denarnicami, obdelavo plačil in bankomati. S temi izkušnjami in odkritimi napakami smo resnično izbrali nekaj, za kar menimo, da je izjemen poslovni model za javno kripto usmerjeno podjetje. V primerjavi z našimi javnimi kolegi imamo izredno nizko porabo in nismo obremenjeni z vsemi operativnimi tveganji zaradi rudarjenja ali drugih dragih prihodkov izven obzorja..

Charles je komentiral tudi učinke COVID-19 v industriji in kako je BTCS premagal težave, ki jih je povzročila svetovna pandemija.

Učinki zdravila COVID na svetovno gospodarstvo še niso vidni. Pričakujemo nadaljnje reševanje vlade, ki bo nadalje razvrednotilo fiatne valute po vsem svetu. Kot taki verjamemo, da bodo vlagatelji iskali redka sredstva, kot sta Bitcoin in Ethereum, kot hranilnik vrednosti. Sčasoma bi to moralo spodbuditi bolj splošno sprejemanje nekaterih digitalnih sredstev, kar bi verjetno privedlo do znatnega povečanja cen.

Pri naložbah se zdi, da ljudje vedno iščejo načine, kako svoj denar zaščititi pred inflacijo in doseči večji dobiček, kot ga lahko ponudi katera koli finančna institucija. Charles je kot sam sezonski vlagatelj ponudil svoje stališče, zakaj je vlaganje v blockchain in kripto povezana podjetja dobra izbira za diverzifikacijo portfeljev. Po besedah ​​izvršnega direktorja BTCS naj bi tehnologija veriženja blokov spremenila način globalnega prenosa sredstev brez posrednikov, s čimer bi zagotovila trajnostno rešitev za skoraj vsako obstoječo industrijo, znižala pristojbine ter izboljšala učinkovitost in varnost.

Charles nadaljuje z razlago, kako BTCS vlagateljem ponuja izpostavljenost kriptovalutam in varen način vlaganja na tem trgu. Podjetje ponuja poslovni načrt, ki je raznolik in bi moral dodati vrednost, ki presega tisto, kar bi banka lahko ponudila povprečnemu Joeju.

Ko so ga vprašali o tradicionalnem finančnem sistemu v ZDA in njegovem znanem problematičnem odnosu s kripto trgom, je gospod Allen delil svoje stališče glede tega in dejal:

Bolj v prihodnost usmerjene institucije v bančnem sektorju ga sprejemajo, medtem ko druge sedijo ob strani z več čakanja in vidijo pristop. Vendar mislim, da vsi spremljajo tehnologijo, ker se bojijo, da bi ostali. Na splošno verjamem, da bo pot do preobrazbe počasna, saj so številne večje institucije globoko zasidrane s starimi sistemi ali so zelo nagnjene k tveganju.

Kako je BTCS presegel mejnik 1 milijon dolarjev

Med tem intervjujem s Charlesom si nismo mogli kaj, da ga ne vprašamo, kako je BTCS v tako kratkem času presegel ta mejnik. Po besedah ​​izvršnega direktorja je družba zbrala več kot milijon ameriških dolarjev, kar jim je omogočilo drastično povečanje lastništva Bitcoin in Ethereum. Od 5. avgusta 2020 se je poštena tržna vrednost njihovih digitalnih sredstev v upravljanju povečala na več kot 1,5 milijona USD, kar je 50-odstotno povečanje glede na stroške. Charles poleg tega omenja, da družba načrtuje razširitev portfelja digitalnih sredstev prek BTC in ETH, vendar je trenutno zaradi gospodarske negotovosti zelo previdna. Kot je pojasnil gospod Allen, se načrt osredotoča na digitalna sredstva v zelo motečih panogah, kot so kriptovalute, pametne pogodbe, IoT, računalništvo in shranjevanje podatkov ter na protokolarni plasti, kjer je to mogoče.

Kljub negotovosti v prihodnosti je Charles Allen zelo naklonjen Bitcoinu in Ethereumu, zlasti v prihodnjih mesecih, saj sta obe kriptovaluti v letu 2020 pokazali veliko rast. Poleg tega BTCS preučuje tudi manjše projekte, kot so žetoni, ki bi lahko imeli veliko korist v prihodnost. Po poročanju naj bi bila tudi družba za digitalno premoženje razvija lastno platformo za analizo podatkov o digitalnih sredstvih, ki se sooča s potrošniki. Ker je kripto prostor še v povojih, se cenovna merila, indeksi, obseg trgovanja in druge pomembne metrike še izboljšujejo.

Če želite izvedeti več o BTCS, obiščite njihov Spletna stran.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map