Kje kupiti zlato podprte kriptovalute

Priznajmo si, da ideja o digitalni zlati valuti zagotovo ni nov koncept. Pravzaprav se je leta 1995 rodila prva kriptovaluta z zlatom E-Gold. Medtem ko so milijoni začeli sprejemati to idejo, so platformo hitro zaprli. Da bi se izognili ponovitvi v zgodovini, se lahko vprašate, kje je mogoče kupiti te kovance z upanjem, da boste ostali na dolgi razdalji.

Zdaj lahko kriptovalute z zaščito zlata običajno kupite neposredno od ustvarjalca žetonov ali na borzi kriptovalut.

Borze za nakup kriptovalut z zlatom

Obstaja na stotine borz kriptovalut, včasih na stotine kovancev. Zato je najboljši način, da najdete borzo, ki prodaja valuto, ki jo iščete, preveriti spletno mesto ustvarjalca žetonov. Če nimate v mislih kovanca, je tukaj nekaj platform, ki ponujajo vsaj eno kriptovaluto z zlatom.

GoldExchange

Ena izmed najbolj znanih kripto borz za specializirano trgovanje s kriptovalutami, ki podpirajo plemenite kovine, je platforma, GoldExchange. Na GoldExchange lahko uporabniki kupijo GoldCoins z debetno ali kreditno kartico.

CryptoExchange

GoldCoin je pred kratkim delil, da bi bili njihovi žetoni na voljo tudi na platformi CryptoExchange. Platforma CryptoExchange je specializirana za depozitne storitve za kripto transakcije in slovi po tem, da ima namensko skupino za podporo na voljo 24 ur na dan.

BlockBen

Platforma BlockBen gosti blockchain, navidezno denarnico, različne pametne pogodbe in z njimi povezane denarnice ter interno verigo blokov za kriptovaluto BlockNote. Z uporabo denarnice BlockBenPay lahko trgovci kupijo žetone BlockNote s 100% zlato podlago in Blockstock žetone z 10% zlato podlago.

Blockchain.com

Druga znana borza kriptovalut je Blockchain.com. To zaupanja vredno spletno mesto je omogočilo zlato zaščitene kriptovalute DGLD na voljo v dveh parih, DGLD / BTC in DGLD / USD..

EtherDelta

Na borzi EtherDelta, ki je namenjena stabilnim kovancem Ethereum, lahko trgovci najdejo moskovski stablecoin GoldMint (MNTP), ki je na voljo za nakup.

Zlato podprte kriptovalute za nakup ustvarjalca


Kot smo že omenili, lahko kriptovalute z zlatom podprete neposredno na spletnem mestu ustvarjalca. Tu je nekaj najbolj priljubljenih kriptovalut z zlatom in z njimi povezanih spletnih mest.

GoldCoin.com

GoldCoin je stabilen kovanec ERC-20, pritrjen na zlato, zgrajen v omrežju Ethereum. Po več kot 20 letih platforma še naprej ponuja enostaven vstop in visoko varnost. GoldCoin je na voljo za nakup neposredno na njihovi spletni strani goldcoin.com.

Anthemgold.com

Anthem Gold je kriptovaluta, ki jo je razvil Anthem Vault Incorporated. Vsak žeton AGLD je podprt z enim gramom fizičnega zlata in je popolnoma zavarovan. Zlato himne lahko kupite neposredno na anthemgold.com.

DGLD.CH

Vsak žeton DGLD je enakovreden 1/10 fine trojne unče zlata in ga je ustvaril konzorcij med CoinShares, Blockchain in MKS v Švici. Žetone lahko kupite na spletnem mestu ustvarjalca, DGLD.CH.

Tethergold.com

Tether je bil nekoč znan po stabilno valuti, ki jo podpira USD. V zadnjem času so izdali žetone, ki predstavljajo eno trojno unčo zlata v švicarskem trezorju. Žetoni Tether Gold (TAUt) se nahajajo v verigi Ethereum in jih je mogoče kupiti na spletnem mestu Tether, Tethergold.com.

Meld.zlato

MeldCoin (MELD) je ustvaril avstralski tehnološki zagon, ki si je z integracijo današnje dobavne verige zlata prizadeval za revolucijo v nakupu in prodaji zlata. Obstajata dva različna žetona, eden z zlato podlago v razmerju 1: 1 z 1 gramom zlata in varnostnim žetonom, ki zlato zasluži z vsako transakcijo. Nakup teh žetonov je možen prek njihove spletne strani, meld.gold.

GoldMint.io

Žetoni GoldMint (MNTP) ponujajo posojila v zastavljalnici, podprta z zlatom v verigi Proof of Stake. Sama platforma je zgrajena na zasebnem blockchainu, žetoni pa so na voljo na spletni strani goldmint.io.

Aurus.io

AurusGold (AWG) je podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu, ki ponuja popolnoma zavarovane žetone, kjer je vsak žeton kadar koli unovčljiv za 1 gram zlata. AurusGold je na voljo na spletni strani aurus.io.

Kupite kriptovalute z zlatom danes

Ta seznam še zdaleč ni izčrpen, saj se novi stabilkovanci z zlatom podpirajo še naprej vsak dan. Priporočamo vam, da ta seznam uporabite kot izhodišče za lokacije, da razmislite, kateri žetoni so najbolj smiselni pri vašem splošnem naložbena strategija, namesto izčrpnega seznama vseh zlata s stabilnimi kovanci, ki so na voljo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map