Najboljše platforme za izmenjavo kriptovalut

Izmenjave kriptovalut popestrijo virtualno pokrajino s kalejdoskopom možnosti. Med njimi je vrsta težkih uteži v industriji, ki delujejo, odkar je ta nasprotna paradigma trgovanja in naložb prišla na trg. Na žalost so mnogi od teh uveljavljenih džungerjev polni veliko prtljage.

Najpomembnejši varnostni pomisleki so najpomembnejše svetovne borze kriptovalut, ki imajo karirasto zgodovino, ki obsega vdore in škandale. Kot novinec na področju kriptovalut se je najbolje izogniti problematičnim scenarijem in raje sodelovati z vodilno borzo kriptovalut..

Strokovna analiza trga kripto izmenjav rutinsko identificira izmenjave bitcoinov na podlagi obsežnega sklopa ocenjevalnih meril. Za zagotovitev zadovoljivega splošnega pregleda je treba skrbno oceniti vse komponente trgovalne platforme. Dejavniki, ki jih je treba upoštevati, vključujejo licenciranje in regulacijo, vrsto trgovalnih sredstev, varnost in zaščito ter uporabniku prijazno trgovalno platformo za izmenjavo različnih kriptovalut.

Bittrex

Besede so neuporabne, če v svoji niši ponudite vrhunsko storitev.

Bittrex Exchange

Kakor koli že, Bittrex je platforma za izmenjavo kriptovalut naslednje generacije s sedežem v ZDA v Seattlu. Naš pregled Bittrexa kaže, da so nekatere njegove glavne značilnosti visoka varnost, velika diverzifikacija valut, izjemna podpora strankam in nizke provizije. Bittrex s svojo pristojbino v višini 25% na vsaki borzi težko premaga konkurenca .. Druga velika prednost borze Bittrex je ta, da ima velik ugled in je uporabniku prijazen.

eToroX

eToroX je kriptovalutna skupina skupine eToro. Notranji poznavalci industrije, ki poznajo eToro, razumejo, da eToro izkorišča moč socialnega trgovanja, da bi finančne trge naredil dostopne vsem. eToroX je torej naravni podaljšek skupine eToro, da olajša naraščajoče zanimanje za tokenizacijo finančnih sredstev v verigo blokov.

Izmenjava kriptovalut eToroXIzmenjava kriptovalut eToroX

Izmenjava kriptovalut eToroX je v celoti urejena tako, da ponuja storitve digitalnega trgovanja z valutami. To ga ločuje od mnogih konkurentov. Ureja ga GFSC (Gibraltar Financial Services Commission) kot ponudnika DLT (Distributed Ledger Technology). Dostop do kripto izmenjave je trenutno na voljo uporabnikom, ki imajo račun eToro ali se odločijo za njegovo ustvarjanje. Ti uporabniki se lahko prijavijo z obstoječimi poverilnicami eToro. Kmalu bo to na voljo tudi vsem ostalim, tako da bo novim uporabnikom omogočil, da ustvarijo račun neposredno z eToroX.

Ta priljubljena platforma za socialno trgovanje vključuje 17 kripto parov, vključno z BTC, BCH, LTC, XRP, USDEX, CADX, GBPX, JPYX, AUDX, ETH, CHFX, EURX in NZDX. Možno je trgovanje s fiduciarnimi valutami in digitalnimi valutami.

eToroX je resnično edinstven v smislu, da je usmerjen v preusmeritev “običajnega” finančnega sistema na verigo blokov. Transakcije, ki temeljijo na blockchainu, ponujajo preglednost, interoperabilnost na različnih trgih in verodostojnost. eToroX hitro spremlja razvoj več kripto sredstev in tokeniziranih sredstev. Predstavljenih je tudi veliko trgovalnih sredstev, vključno s USDEX, EURX in GBPX. Vključitev 60 digitalnih parov sredstev pomeni, da so trgovcem na voljo možnosti, kot so BTC / EURX, BTC / USDX, BCH / XRP, LTC / XRP, XRP / USDX, LTC / CADX in druge. Na primer, na strani izmenjave bitcoinov eToroX je trenutno na voljo 11 trgovalnih parov, vključno z ETH / BTC, BTC / GBPX in več.

Z vidika uporabe je izmenjava eToroX popolnoma prilagodljiva in intuitivna. Ponuja železne varnostne protokole in popolno regulacijo.

Bitbuy.ca


Ta kanadska borza kriptovalut se je začela leta 2013 kot InstaBT. Ta borza kriptovalut ponuja več možnosti trgovanja z digitalnimi valutami, vključno z: XRP, BCH, BTC, LTC in ETH.

Bitbuy.ca ponuja nabor varnih in varnih možnosti trgovanja v obliki SSL (Secure Socket Layer), 2-FA (Two Factor Authentication) in 95-odstotne politike hladnega shranjevanja. To pomeni, da v malo verjetnem primeru vdora velika večina kriptovalut ni dostopna tretjim osebam.

Bitbuy.ca je pred kratkim strankam dodal profesionalno trgovanje. Druge funkcije spletnega mesta vključujejo nizke provizije in tesne namaze, takojšnje preverjanje in nizke zakasnitve. Napredni vmesnik za trgovanje je idealen za resne trgovce, vendar so na voljo tudi osnovne možnosti trgovanja na Bitbuyu.

LocalBitcoins

Izmenjava kriptovalut LocalBitcoinsIzmenjava kriptovalut LocalBitcoins

Ta izmenjava kriptovalut P2P trgovcem omogoča nakup in prodajo digitalna valuta med seboj. Z LocalBitcoins lahko trgovci kupujejo in prodajajo BTC na svojem območju. Platforma obljublja anonimnost, varnost in takojšnje dokončanje trgovine. Trgovcem sta na voljo tako sistem povratnih informacij kot sistem za reševanje, tako da je nemoteno objavljati oglase o nakupu / prodaji na borzni platformi. Ta precej nenavaden način trgovanja z BTC je na voljo z gotovino in skrbniškimi storitvami.

Poloniex

Poloniex ima licenco v ZDA za opravljanje denarnih storitev. Ta izmenjava kriptovalut ponuja 60+ parov, vključno z ETH / BTC, ATOM / BTC, XRP / BTC, LTC / BTC, ETC / BTC, BTC / USDC, USDT / USDC, BCH / USDC, FOAM / USDC in na desetine drugih. Poloniex je ena redkih borz, ki ponuja trgovanje in ICO unovčenje Cosmos Atoms, vodilni ponudnik možnosti trgovanja s kriptovalutami.

Izmenjava kriptovalut PoloniexIzmenjava kriptovalut Poloniex

Aplikacije za trgovanje v Poloniexu so na voljo v trgovinah App Store in Google Play. Provizije trenutno obračunavajo 0,08% ustvarjalec in 0,20% uporabnik z manj kot 1 milijonom ameriških dolarjev. Ta obseg razporeditve provizij zagotavlja večjo likvidnost in tesnejše tržne razmike. Varnost v Poloniexu ima 2-FA in preverjanje identitete. Poloniex sicer ustreza potrebam trgovcev, vendar ni idealen za začetnike in kriptovalute sprejema samo za namene pologa in dviga.

Druge odlične platforme za kriptovalute

Znano je, da so zgornji operaterji zanesljivi in ​​varni z vrsto uporabnih funkcij za stranke. Kljub temu pa številne druge vodilne borze kriptovalut naselijo sceno:

 • ByBit
 • Binance
 • Crypto.com
 • Bitmex
 • Bitfinex
 • Bisq
 • KuCoin
 • Dvojčka
 • CEX.io
 • Kraken
 • Bityard
 • Phemex
 • Nash
 • Coinex
 • Bitstamp
 • LocalBitcoins
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map