Ontologija za udeležbo TOKEN 2049 med azijskim kripto tednom

Asia Crypto Week je teden različnih neodvisno organiziranih izobraževalnih dogodkov in dogodkov, usmerjenih na razvijalce, katerih namen je spodbuditi množično posvojitev z zagotavljanjem informacij o industriji iz prve roke. Navdušenci nad verigami blokov in veterani v industriji bodo v Hongkongu delili svoje znanje in zgodbe med azijskim kripto tednom in ponujali izjemne vpoglede v vedno večji naraščajoči ekosistem..

image1

image2 1

Asia Crypto Week je najboljši kriptovalutni dogodek v prvi polovici leta 2019

TOKEN2049, ki bo v Hongkongu od 13. do 14. marca 2019 vodilni dogodek Azijski kripto teden.  TOKEN2049 bo preučil dosedanje potovanje blockchain industrije, premagal glavne ovire od razširljivosti do regulacije in trenutno stanje na poti do splošnega sprejemanja, hkrati pa izobraževal podjetnike, inovatorje in vlagatelje, kaj lahko pričakujejo v prihodnjih letih. Z razprodanim dogodkom 2018, v katerem bodo sodelovali Charles Hoskinson iz Cardano, Bitcoin Oracle Vinny Lingham in poseben nastop robota AI, Sophia, naj bi se prihajajoča konferenca podvojila s panelno razpravo z vsemi zvezdami, ki bo vključevala Charlieja Leeja, ustvarjalca Litecoin; Aleksander Tkačenko, izvršni direktor in ustanovitelj borze VNX; William Peets, direktor naložb v Passport Digital Holdings; Cristian Gil, soustanovitelj GSR; in Chris Lee, finančni direktor Huobi Group.

image3

Ustanovitelj Ontologije Li Jun bo sodeloval tudi na panelu Decentralizirana prihodnost: interoperabilnost in razširljivost, kjer bo predstavil načrte Ontologije za leto 2019. Li Jun je dejal: “Razširljivost in interoperabilnost sta v Ontologiji v središču leta 2019. Ontološko ostrenje je trenutno v fazi razvoja. To je merilo za verigo blokov, saj je prva izvedba ostrenja, ki ne vključuje le ostrenja transakcij, temveč tudi mreženje in ostrenje pametnih pogodb. Za interoperabilnost delamo na več pobudah, vključno z decentraliziranim izdelkom za shranjevanje, ki bo omogočal prenos sistemov P2P na osnovi verige blokov v različnih sistemih. “.

Charlie Lee, ustvarjalec Litecoina, je dejal: “Glede na izjemno podporo, ki smo jo prejeli iz Azije, se veselimo, da bomo organizirali privlačno skupnost skupnosti, da bi se zahvalili svojim navijačem in udeležencem omogočili neposreden vpogled v prihodnje načrte Litecoina. Naš cilj, da postanemo vrhunski plačilni kovanec, ne bi bil mogoč brez močne podpore skupnosti, ki jo še naprej prejemamo. Zato so takšna srečanja ključnega pomena, saj še naprej razvijamo nove načine sodelovanja v skupnosti, kot je začetek naše globalne mreže prostovoljcev, ki jo napovedujemo. “

Max Kordek, predsednik fundacije Lisk, je dejal: „TOKEN2049 obljublja izjemno razburljiv dogodek, katerega ponosen del sem. Število navdušenih in strastnih posameznikov, ki si želijo zgraditi globalne mostove v celotnem blockchain sektorju, je resnično navdihujoče. TOKEN2049 je praznovanje, kako daleč je prišel vesolje v tako kratkem času in bo nedvomno signaliziral, kam bo usmerjena globalna blockchain skupnost v prihodnosti. «

Aleksander Tkačenko, izvršni direktor in ustanovitelj borze VNX Exchange, je dejal: »Gostovanja ob enem vodilnih projektov v ekosistemu se nestrpno veselimo. Udeleženci ne samo, da bodo lahko poslušali vpogledno skupino, ki bo razpravljala o vrsti tem od množičnega sprejemanja kriptovalut in verige blokov do demokratizacije finančnih trgov, ampak bo tudi priložnost, da bo eden od resničnih pionirjev iz prve roke slišal razvoj industrije. kripto plačilno industrijo. “

O Ontologiji:

Ontologija je nov visokozmogljiv javni projekt veriženja blokov & platforma za porazdeljeno zaupanje.

Ontology ponuja nove visoko zmogljive javne verige blokov, ki vključujejo vrsto popolnih porazdeljenih knjig in pametnih pogodbenih sistemov.

Ontološki blockchain ogrodje podpira javne blockchain sisteme in je sposoben prilagoditi različne javne blockchains za različne aplikacije. Ontologija podpira sodelovanje med verižnimi omrežji s svojimi različnimi skupinami protokolov.

Ontologija bo nenehno zagotavljala skupne module o osnovni infrastrukturi za različne vrste porazdeljenih scenarijev, na primer za okvir porazdeljene digitalne identitete, protokol za porazdeljeno izmenjavo podatkov itd. Na podlagi posebnih zahtev scenarija bo Ontologija še naprej razvijala nove skupne module.

Za dodatne informacije obiščite: https://ont.io/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map