Zgradite Ultimate Trading strategijo z Crix Exchange

Trgovanje na katerem koli trgu je lahko zelo težko, še posebej, ko čustva prevzamejo strategijo trgovanja. Strah pred pogrešanjem (FOMO) ali panika, ko trg deluje na določen način, sta pogosta čustva, ki jih doživljajo vsi trgovci. Zahteva veliko znanja in razumevanja trga, da čustva ne bi zmagala, a tudi najbolj izkušeni trgovci delajo napake. Zdaj tudi na kripto trgih, ki delujejo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, je skoraj nemogoče vedno spremljati cenovno dogajanje za tisti popolni trenutek za nakup..

Zato je včasih najbolje, če za trgovanje uporabite računalniški program. S programiranjem trgovalnega bota lahko trgovci vzpostavijo program, ki jim omogoča programiranje izvrševanja poslov na spletni borzi, pri čemer določi, kdaj kupiti ali prodati in pod katerimi pogoji. Na trgu je veliko programov Trading Bot, vendar vsi vodijo do istega vprašanja: vsi imajo dostop do njih, kar pomeni, da strategijo trgovanja na stotine drugih uporablja na trgu, kar zmanjšuje njeno učinkovitost.

Izmenjava CRIX ponuja prvo izmenjavo s funkcijo algoritma za kripto trgovanje, ki uporabnikom omogoča programiranje nakupov in prodaj signalov, kar jim omogoča preizkus strategije pred zagonom, ki bo uporabnikom zagotovila koristne podatke za določitev potencialnega dobička in uspešnosti strategije trgovanja v prihodnost. Ta edinstvena lastnost trgovcem s kripto omogoča kjer koli, da ustvarijo svojo lastno strategijo in jo preizkusijo ter ugotovijo, kaj je donosno, preden izgubijo denar. Pametno trgovanje človeku odvzame čustva in omogoča en sam program za nadzor trgovanja brez panike. Čeprav se sprva morda sliši zapleteno, je CRIX razvil uporabniku prijazen vmesnik, ki omogoča vsakomur, da programira strategijo pametnega trgovanja, ne da bi moral predhodno poznati kakršno koli programiranje..

Kako zgraditi in preizkusiti algoritem za kripto trgovanje z uporabo CRIX-a

Uporaba funkcije CRIX Exchange Smart Trading omogoča vsakomur, da oblikuje lastno strategijo trgovanja z različnimi idejami, ki bodo vodile do novih načinov ustvarjanja dobička na kripto trgu. Z odstranitvijo čustev bo stroj naredil vse namesto vas. Nastavitev signalov za nakup in prodajo je enostavna. Ne potrebujete znanja programiranja. Preizkusite lahko veliko različnih strategij in najdete tiste, ki vam ustrezajo. Kot že omenjeno, vse bote, ki so danes na trgu, uporablja na stotine trgovcev, ki to strategijo trgovanja spremenijo v lahko predvidljivo in na žalost mnogih je uspešno trgovanje z iskanjem tiste zmagovalne formule, ki je nihče drug nima.

Če želite začeti nastavljati svoj algoritem trgovanja z CRIX Exchange, se morate preprosto registrirati pri crix.io. Že samo z uporabo funkcije programiranja BOTS na tej spletni strani boste lahko začeli postopek. Obstaja nekaj algoritmov, ki jih lahko brezplačno uporabljate že od samega začetka, na primer »Preobrat trenda« ali »Strategija MACD«. Ti primeri vam pomagajo razumeti delovanje sistema in nekaj idej za spremenljivke. Čeprav se sprva zdi zapleteno, bo program ustvaril osnovno programiranje za vas. Algoritem temelji na Pythonu, ki je dobro znan programski jezik, ki ga danes uporabljajo številni razvijalci. Uporabniku prijazen vmesnik je uporabnikom zelo olajšal programiranje svojih strategij, v bistvu zaradi dejstva, da je vse osnovno kodiranje nekako vnaprej izdelano za vas..

Podatki, ki se uporabljajo za trgovanje, se že pridobivajo iz same borze, kar uporabnikom omogoča, da določijo, katere podatke želijo posebej uporabiti in katere kriptovalute in kapitalska osnova se uporabljajo za strategijo trgovanja. Lahko ga prilagodite, kakor koli želite!

Na primer, pogostost trgovanja je mogoče prilagoditi, kar vam omogoča, da se odločite, kdaj trgovati. Lahko je na dnevni osnovi ali po minutah ali razponu. Izberete lahko, koliko podatkov lahko uporabite za trgovanje. Tudi določanje sredstva, s katerim želite trgovati, je enostavno. Za napredne uporabnike je na voljo tudi strojno učenje, ki vam bo pomagalo še bolj izpopolniti svoje strategije na načine, ki jih brez napredne umetne inteligence ni mogoče.

Da bi razumeli pomen pridobivanja informacij v živo iz izmenjave, morate najprej razumeti zelo osnovni koncept. Za vsako cenovno točko obstaja nekaj logike, vsaka izbira ali nizka cena vam bo dala pomembne informacije za postavitev strategije trgovanja. Uspešna strategija trgovanja zahteva, da nakupi in prodaje, ki jih programiramo v algoritmu, temeljijo na teh informacijah, zato izkoristimo potencialne vzorce, oblikovane na trgu, ki bi lahko ustvarili dobiček. Osredotočanje na cenovne ukrepe je najlažji način, da se tega lotimo.

Čeprav je sprva lahko izjemno, ga je dejansko izredno enostavno nastaviti. Tukaj je video ki vas bo vodil skozi vsak korak, potreben za ponovno testiranje vaše pametne strategije trgovanja, tako da boste lahko v celoti izkoristili to edinstveno funkcijo, ki je na voljo samo na CRIX.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map