BTC ceno sta podkrepila SUSHI in obnovljeni DeFi Surge

Čez noč je trg kriptovalut spet zabeležil povečanje celotne kapitalizacije, ko se je povečalo povpraševanje po decentraliziranih finančnih žetonih. Meritev se je povečala za bistveno 3,2%, da se je premaknila nad 400 milijard USD, kot kažejo podatki iz CoinGecko. Hkrati je delež Bitcoin-a (BTC) na celotnem trgu padel na 54,8%.

Medtem ko so vsi hiteli z različnimi projekti pridelave donosa, je povpraševanje po Eteru (ETH) naraslo – čez noč se je povečalo za 8,85%. Eter je bil glavni motor, ki je ta teden poganjal trg, saj je ceno Bitcoina zvišal za 2,02% na približno 11.900 USD. Udeleženci na trgu očitno ne favorizirajo drugih večjih altcoinov, ki so bistveno slabši od ETH, saj sta se EOS in Litecoin (LTC) povečala le za 2,21% oziroma 1,82%..

Indeksna tabla žetonov OKEx je od 1. ure po UTC UTC 1. septembra. Vir: OKEx

Po navedbah DeBank, skupna vrednost, zaklenjena v DeFiju, je zdaj presegla 11 milijard dolarjev – in SushiSwap (SUSHI) je najbolj vroča v meniju. 28. avgusta je bila predstavljena vilica Uniswap, katere celotna zaklenjena vrednost je v manj kot 12 urah presegla več kot 270 milijonov dolarjev. Trenutno je SushiSwap združil več kot 1,5 milijarde dolarjev žetonov ali približno 80% celotnega premoženja Uniswap. Sushiboard.

Skupna vrednost, zaklenjena v DeFi, še naprej narašča. Vir: DeBank

Sushiswap doda žetonsko spodbudo Uniswap-u, tako da del svojih provizij za trgovanje dodeli imetnikom žetona SushiSwap SUSHI, ki ga je mogoče prodati na sekundarnem trgu. Zaradi ugodne ekonomije žetonov SUSHI in združenj z visokim donosom je SUSHI danes najbolj vroče ime med žetoni DeFi. Poleg tega tekmovanje za katere bi morale biti skupine likvidnosti uvrščene na SushiSwap, je hudo, kar je včeraj hitro povečalo povpraševanje po SUSHI. Opažamo celo, da nekateri projekti kupujejo glasove na SushiSwap, da bi imeli njihovi projekti večje možnosti za uvrstitev na seznam. Trenutno vodilni na tem tekmovanju so YAMV2-ETH, SRM-ETH, REN-ETH, sUSD-BASED in drugi.

Pomembno je omeniti, da ima lahko vsaka manjša napaka kode neizmerne posledice za te decentralizirane platforme in postane bankomat za hekerje. Zaenkrat SushiSwap še ni zaključil formalne revizije.

Včeraj je bil povpraševan tudi po serumu (SRM), ki je čez noč narasel za 27%, zaradi velike verjetnosti, da bo uvrščen v naslednji krog na SushiSwap. Drugi žetoni DeFi, ki so se čez noč povečali za več kot 20%, so Compound (COMP), Curve (CRV) in UMA. TRON bo 2. septembra izdal svoj projekt rudarjenja likvidnosti, SUN, in se bo povečal za 15%.

SushiSwap / Pools in odstotek likvidnosti Uniswap. Vir: Sushiboard

Novi oglasi

OKEx z veseljem sporoča, da so SushiSwap (SUSHI), YFValue (YFV) in PowerPool Concentrated Voting Power (CVP) zdaj navedeni na OKEx.

Vse prej omenjene žetone lahko takoj položite na račune OKEx. Tržni pari SUSHI / USDT, YFV / USDT in CVP / USDT bodo danes na voljo ob 10:00 UTC. SUSHI / ETH, YFV / ETH in CVP / ETH bodo na voljo danes ob 11:00 UTC.

Vrhunski dobitniki in poraženci altcoinov

  • TCT / USDT + 87,09%
  • XUC / USDT + 36,63%
  • CRV / USDT + 31,21%
  • ORS / USDT -11,51%
  • DA / USDT -12,10%
  • YFII / USDT -25,01%

Altcoinov z majhno kapico še naprej vzletajo. Exchange Union (XUC) je drugi dan zapored na lestvici najboljših dobitnikov in se je povečal za 36,63%. Današnji največji zmagovalec je bil TokenClub (TCT), ki je čez noč narasel za 87,09%.

Tehnična analiza BTC

BTC se je danes zjutraj močno povišal po popravku na 11.550 USD, včeraj omenjeni prag čez dan. Jasno je videti, da BTC povečujejo veliki altcoin-i, kot sta ETH in TRX.

BTC trenutno posluje na kritični ravni 11.900 USD. Če se bo ta raven lahko obdržala, bo lahko še naprej izpodbijala prejšnje najvišje vrednosti blizu 12.200 USD.

OKEx BTC Perpetual Swap 1h grafikon – 9/1. Vir: OKEx, TradingView

Tehnična analiza ETH

Etherjeva cena je bila močna, potem ko se je vrnil na podporo v višini 430 USD in nato takoj postavil novo lokalno najvišjo vrednost v višini 467 USD. Zaradi hitrega relija je podpora pri 445 USD zdaj bolj oddaljena.

Če bo ta teden mogoče obdržati manijo okoli DeFi-ja, bo tudi povpraševanje po ETH verjetno ostalo stalno. Manj verjeten bi bil pomemben popravek.

Grafikon cen Ethereum - 9/1OKEx ETH Perpetual Swap 1h grafikon – 9/1. Vir: OKEx, TradingView

Niste trgovec z OKEx? Naučite se, kako začeti trgovati!

OKEx Insights predstavlja tržne analize, poglobljene značilnosti, izvirne raziskave & kurirane novice kripto strokovnjakov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map