Kako trgovati na OKEx DEX

Decentralizirane borze so se v kripto skupnosti povečale po razcvetu decentraliziranega financiranja leta 2020. Julija letos so DEX-ji nastavite rekordnih 4,3 milijarde dolarjev prometa – 174% več kot junija.

Decentralizirane borze služijo kot platforma za trgovanje s sredstvi in ​​igrajo ključno vlogo pri zagotavljanju likvidnosti ekosistema DeFi. V nadaljnjih prizadevanjih OKExa za spodbujanje rasti ekosistema DeFi smo lansirali testno mrežo OKEx DEX, da bi našim uporabnikom ponudili nemoteno, decentralizirano izkušnjo trgovanja.

Če se želite naučiti trgovati s kriptovalutami na decentralizirani borzi, vam bo ta vodnik pomagal začeti z OKEx DEX.

Kaj je OKEx DEX?

OKEx DEX je decentralizirana borza, ki jo poganja lastna veriga blokov, imenovana OKExChain. OKExChain je niz odprtokodnih javnih blokovnih verig, namenjenih promociji obsežnih komercialnih aplikacij. Kot prva aplikacija v OKExChain, OKEx DEX ponuja decentralizirano trgovalno platformo brez meja z naslednjimi funkcijami:

  • Varnost: Algoritem eliptične krivulje Secp256k1 je sprejet za zagotavljanje zelo varnega okolja za OKEx DEX.
  • Nekodijsko: Uporabniki imajo popoln dostop in nadzor nad svojim premoženjem in denarnicami.
  • Ujemanje naročila: OKEx DEX sprejme a razpisna dražba mehanizem, ki zagotavlja, da ima trgovalni par v bloku samo eno ceno, s katero se trguje.

Uporabniki uživajo bolj brezhibno izkušnjo trgovanja in nižje provizije pri trgovanju na OKEx DEX. V primerjavi z javnimi verigami blokov, kot je Ethereum, se OKExChain osredotoča na zagotavljanje boljše, namenske infrastrukture za trgovanje z DApps in DEX-ji. To neposredno vodi do nižjih stroškov za razvijalce, ki uvajajo svoje trgovalne DApps, posredno pa do nižjih provizij za trgovanje za uporabnike.

Sledite spodnjim korakom, da začnete trgovati na OKEx DEX.

1. korak: Prijavite se v svoj račun OKEx

Pojdite na domačo stran OKEx in kliknite Vpiši se v zgornjem desnem kotu vnesite podatke o svojem računu.

2. korak: Odprite testno mrežo OKEx DEX

Pomaknite se do Trgovina v zgornjem meniju na domači strani OKEx in izberite DEX trgovanje Spodaj "Spot" odpreti testno mrežo OKEx DEX.

3. korak: Ustvarite svojo denarnico OKExChain

Preden lahko začnete trgovati z OKEx DEX, morate ustvariti ali uvoziti denarnico. Pomaknite se navzdol do "Hiter začetek" na strani OKEx DEX in kliknite Ustvari denarnico Spodaj "1. Ustvarite denarnico OKExChain."

Nato morate ustvariti geslo z vsaj 10 znaki. Geslo mora vsebovati vsaj veliko, malo in črko. Ko potrdite, da OKEx DEX ne bo shranil nobenega gesla ali povezanih podatkov, kliknite Naslednji nadaljevati.

Naslednji korak vam bo omogočil ustvarjanje in prenos / shranjevanje mnemonične fraze. Kliknite razumem nadaljevati. Ko varnostno kopirate svojo mnemografsko besedno zvezo, kliknite Kopiral sem ga. Potrdi zdaj nadaljevati.

V naslednjem koraku izvedite preverjanje mnemonične fraze in kliknite Potrdite.

Po preverjanju lahko preverite in shranite zasebni ključ. Upoštevajte, da so uporabniki v celoti odgovorni za varovanje in zaščito svojih zasebnih ključev.

4. korak: Zahtevajte testne žetone DEX

Uporabniki lahko zahtevajo brezplačne preizkusne žetone, preden lahko preizkusijo OKEx DEX.

Stran s zahtevkom lahko obiščete s strani OKEx DEX s klikom na Pridobite testne valute ali s klikom na to povezavo.

Zdaj morate vnesti naslov denarnice OKExChain (ki ste jo ustvarili v prejšnjem koraku) in klikniti Potrdite za prejem testnih žetonov.

5. korak: Preglejte stanje sredstev

Zdaj lahko nadzorno ploščo za trgovanje DEX odprete na glavni strani s klikom na Začnite trgovati ali obisk te povezave.

Na tem zaslonu lahko miškin kazalec premaknete nad Denarnica v zgornjem desnem kotu in kliknite Bilanca sredstev za ogled testnih žetonov.

Vsi uporabniki prejmejo 1 testnet Bitcoin (TBTC), 1000 testnet OKB (TOKB), 1000 testnet OK žeton (TOKT), 100 testnet USDK (TUSDK) – kot je prikazano spodaj.

6. korak: Zaženite transakcijo

Če želite začeti trgovati s temi preizkusnimi žetoni, pojdite na nadzorno ploščo za trgovanje OKEx DEX in v zgornji vrstici izberite trgovalni par, da začnete transakcijo. Za to vadnico smo izbrali "TOKB / TUSDK."

7. korak: Vnesite podrobnosti o transakciji in nadaljujte

V tem primeru za nakup TOKB uporabljamo TUSDK. Podrobnosti transakcije lahko vnesete v spodnji desni kot trgovske strani in kliknete Nakup TOKB nadaljevati.

Kot je prikazano spodaj, v tem primeru kupimo 10 TOKB z nastavitvijo mejnega naročila na 4.177, kar pomeni, da je strošek nakupa 1 TOKB 4.177 TUSDK. Skupni stroški našega naročila znašajo 41,77 TUSDK.

Na koncu morate vnesti geslo za svojo denarnico (ki ste jo ustvarili prej), da potrdite transakcijo.

8. korak: Preglejte svojo transakcijo

Pojdi do Bilanca sredstev Iz "Denarnica" spustnega seznama v zgornjem meniju in izberite Zapis transakcije za pregled zaključenih transakcij.

Zgradite svoj DEX

Poleg trgovanja na OKEx DEX lahko z OpenDEX ustvarite svojo decentralizirano borzo. OpenDEX, ki ga poganja OKExChain, omogoča popolno ujemanje v verigi in upravljanje knjig naročil v verigi, da postanejo informacije o ujemanju bolj pregledne.

Za več informacij o OpenDEX glejte Ta članek.

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map