Kako uporabljati BTC na Ethereumu in drugih z OKEx Cross-Chain Gateway

Priročnik za uporabo Cross-Chain Gateway na OKEx

Čeprav Bitcoin ostaja vodilna digitalna valuta v mnogih pogledih, je pospešil rast novih ekosistemov, kot je prostor DeFi, ki ga poganjajo različni protokoli. S tem vzponom rasti si uporabniki razumljivo prizadevajo za večjo prilagodljivost pri uporabi svojih digitalnih sredstev – pa naj gre za Bitcoin, ETH ali druge kovance in žetone. Da bi olajšal udeležbo uporabnikov v teh cvetočih ekosistemih, OKEx uvaja svojo storitev Cross-Chain Gateway.

Kaj je OKEx Cross-Chain Gateway?

OKEx Cross-Chain Gateway je storitev z enim klikom, ki uporabnikom omogoča pretvorbo tujega žetona v izvorni za podprte javne verige blokov brez kakršnih koli provizij za transakcije. Tak mehanizem neposredne pretvorbe uporabnikom omogoča enostavno sodelovanje v ekosistemih priljubljenih javnih verig blokov. Uporabniki OKEx lahko na primer pretvorijo svoj BTC s pomočjo Cross-Chain Gateway in prejmejo združljiv žeton, uporaben v ekosistemu DeFi, ki ga poganja Ethereum.

Vzporedni verižni prehod OKEx trenutno podpira BTC, DOT in FIL. Ta tri digitalna sredstva je mogoče pretvoriti v K-žetone, in sicer BTCK, DOTK in FILK, ki jih je nato mogoče uporabiti v omrežju Ethereum. V prihodnje bo OKEx omogočil več žetonov za pretvorbe med verigami, uporabniki pa bodo lahko umikali svoje K-žetone tudi v drugih javnih verigah blokov, kot sta OKExChain in TRON..

Kakšne so prednosti uporabe OKEx Cross-Chain Gateway?

Uporabniki OKEx uživajo številne ugodnosti, če uporabljajo Cross-Chain Gateway za pretvorbo svojih kovancev ali žetonov:

  • Pretvorba stabilne vrednosti
  • Takojšnja pretvorba brez provizij za transakcije
  • Pregledni zapisi na voljo na Etherscanu
  • Visoka likvidnost

Prvič, uporabniki lahko svoja kripto sredstva pretvorijo v K-žetone v razmerju 1: 1. Na primer, 1 BTC lahko pretvorite neposredno v 1 BTCK. Takšna stabilna pretvorba vrednosti odpravlja nestanovitnost cen, ki jo opazimo med tradicionalnimi pretvorbami med sredstvi.

Poleg tega OKEx Cross-Chain Gateway ponuja uporabnikom nemoteno izkušnjo z enim klikom. Ko je pretvorba končana, se K-žetoni nakažejo na uporabnikov račun financiranja in v postopku se ne zaračuna provizija za transakcijo..

Pametna pogodba Cross-Chain Gateway je odprtega izvora, revidiral pa jo je SlowMist, priznani neodvisni javni revizor. Poleg tega informacije, pomembne za BTCK, DOTK in FILK sta javno dostopna na Etherscanu. 

Končno je OKEx sprejel stroge standarde za izbiro K-žetonov, ki so na voljo na Cross-Chain Gateway. Ti žetoni K so izbrani na podlagi tržne kapitalizacije, visoke likvidnosti v verigi in splošne priljubljenosti. BTC, DOT in FIL so izpolnili zgornja merila, njihova konverzija pa lahko prinese dodatno likvidnost drugim javnim verigam blokov, vključno z Ethereumom.

Uporaba OKEx Cross-Chain Gateway za pretvorbo sredstev

Svoja sredstva lahko v nekaj korakih pretvorite s pomočjo OKEx Cross-Chain Gateway.

1. korak: Odprite prehod Cross-Chain

Pomaknite se do "Več" v zgornji vrstici za krmarjenje na spletnem mestu OKEx in kliknite na Prehod čez verigo nadaljevati.

2. korak: Pomaknite se do vmesnika za pretvorbo

Na strani Cross-Chain Gateway so opisane njegove ključne lastnosti in prednosti ter uporabnikom omogoča, da začnejo pretvarjati digitalna sredstva s klikom na Cross-Chain v enem kliku.

3. korak: Vnesite podrobnosti o pretvorbi

Storitev Cross-Chain Gateway trenutno podpira pretvorbo med BTC in BTCK, FIL in FILK ter DOT in DOTK.

Pred pretvorbo žetonov lahko uporabniki berejo o K-žetonih in si ogledujejo statistične podatke, kot so število žetonov v obtoku, vloženi žetoni, uničeni žetoni itd..

Polje za pretvorbo vam omogoča, da izberete podprto sredstvo in njegov ustrezni par, preden vnesete podrobnosti zahteve za pretvorbo. Ko ste pripravljeni, kliknite Pretvorba za nadaljevanje preglejte podrobnosti in kliknite Potrdite dokončati.

4. korak: Oglejte si svojo transakcijo

Če si želite ogledati svojo transakcijo, lahko kliknete Moja sredstva s spustnega seznama pod "Sredstva" v zgornjem desnem kotu.

5. korak: Dvig žetonov K (neobvezno)

Za dvig K-žetonov lahko začnete s klikom na Dvigniti s spustnega seznama pod "Sredstva" meni.

Zdaj izberite valuto dviga in izberite Na verigi ali Notranji kot način umika. V verigi pomeni umik žetonov zabeležen v verigi Ethereum.

V tem primeru bomo umaknili BTCK. Za nadaljevanje vnesite naslov BTCK, opombo do naslova, znesek prenosa in pristojbino za storitev. Za dvig prek verige je najnižji znesek provizije za storitev 0,0004 BTCK. Če želite pospešiti dvig, lahko vnesete višjo pristojbino za storitev. Kliknite Nadaljujte nadaljevati.

Možnost notranjega prenosa se nanaša na prenos zunaj verige K-žetonov na drug račun OKEx. Za tak prenos izberite V redu kot platformo prejemnika in vnesite ID računa prejemnika z opombo o naslovu.

Nato vnesite znesek, ki ga želite nakazati, in kliknite Nadaljujte nadaljevati. Upoštevajte, da se za razliko od prenosov po verigi za notranje dvige ne bodo zaračunavale provizije.

Niste trgovec z OKEx? Naučite se, kako začeti trgovati!

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map