Kako ustvariti in uporabiti podračune za kripto trgovanje na OKEx

Vadnica po korakih za trgovanje s kriptovalutami na OKEx z uporabo podračunov

Institucionalno zanimanje za trge kriptovalut v zadnjih letih narašča in OKEx ponuja različne funkcije, ki ustrezajo zahtevam institucionalnih in naprednih maloprodajnih uporabnikov. Ena od teh funkcij je funkcionalnost podračuna, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje ločenih računov pod njihovim glavnim ali glavnim računom.

Ker institucije pogosto zahtevajo upravljanje premoženja in dostop do trgovanja za določene osebe, jim uporaba podračunov omogoča, da to dosežejo, ne da bi morali ogrožati varnost svojega glavnega računa.

Vsak podračun ima neodvisno uporabniško ime in geslo in mu je mogoče dodeliti prilagojena dovoljenja. Za nadaljnjo zaščito sredstev na glavnem računu uporabniki podračuna ne smejo neposredno dvigovati sredstev. Dvigi so možni šele, ko podračuni premaknejo sredstva na ustrezne glavne račune.

V tej vadnici bomo preučili več podrobnosti in korake, potrebne za ustvarjanje in uporabo podračuna za trgovanje s kriptovalutami na OKEx.

Največje dovoljeno število podračunov na OKEx

V OKEx obstajata dva segmenta strank, ki temeljita na obsegu trgovanja, denominirana v BTC – običajni uporabniki in VIP uporabniki. Največje dovoljeno število podračunov na račun se razlikuje za običajne in VIP uporabnike. Medtem ko lahko običajni uporabniki ustvarijo največ 5 podračunov, lahko VIP uporabniki ustvarijo 10 – 50 podračunov, odvisno od njihove ravni.

Podrobnosti najdete v spodnji tabeli:

Število podračunov, upravičenih do običajnih in VIP uporabnikov

Prednosti uporabe podračunov na OKEx

Z uporabo podračunov imajo institucionalni uporabniki naslednje ugodnosti:

  • Optimizacija trgovalnih portfeljev
  • Ločevanje poslov za večjo preglednost
  • Nižje provizije za trgovanje
  • Dostop do storitev programskega vmesnika za algoritmično trgovanje

Optimizacija trgovalnih portfeljev in večja preglednost

Institucionalni trgovci lahko koristijo organizacijske izboljšave in večjo preglednost pri uporabi podračunov na OKEx. Na primer, podračune lahko ustvarite za trgovanje z različnimi kategorijami ali segmenti kovancev in žetonov, kot so decentralizirane finance, menjalni žetoni itd..

Ločevanje trgovinskih dejavnosti je lahko koristno tudi za revidiranje in računovodske namene ter za izpolnjevanje zahtev glede skladnosti.

Nižje provizije za trgovanje

Pristojbine na trgih spot, terminskih pogodb, trajnih zamenjav in trgovanja z opcijami se razlikujejo za običajne in VIP uporabnike. Uporabniki na višjih ravneh uživajo nižje provizije za trgovanje, podračuni pa lahko izkoristijo provizijo, določeno za glavni račun.

Provizije za spot trgovanje glede na vrste in ravni uporabnikov

Na primer, če je glavni račun na nivoju VIP 3, medtem ko je njegov podračun običajni uporabnik 1. stopnje, bodo trgovanja, izvedena z uporabo podračuna, še vedno imela nižje provizije, dovoljene za račun VIP 3 ravni..

Dostop do storitev API za trgovanje z algo

Dostop do API-ja je bistven za algoritmično trgovanje in vsak podračun ima svoj API za prenos reprezentacijskega stanja (API REST). Omejitev hitrosti tega REST API-ja je 100 zahtev na 2 sekundi.

Poleg tega se lahko uporabniki podračuna povežejo z API-jem za spletno vtičnico OKEx in prejemajo obvestila o trgovalnih signalih in druge ustrezne informacije.

Za ustvarjanje in uporabo podračunov za trgovanje na OKEx sledite spodnjim korakom.

1. korak: Pojdite na razdelek podračuna

Prijavite se z domače strani OKEx in kliknite Podračun iz spustnega menija, ki se prikaže tako, da miškin kazalec premaknete nad ikono profila v zgornjem desnem kotu.

2. korak: Ustvarite podračun

Kliknite + Ustvari podračun na desni strani domače strani, da ustvarite svoj podračun. Kot uporabnik 1. stopnje lahko ustvarite do pet podračunov.

3. korak: Vnesite podrobnosti o podračunu

Vnesite ime in geslo za prijavo, da registrirate svoj podračun in odločitev potrdite s kodo SMS, poslano na vašo registrirano mobilno številko. Kliknite Potrdite nadaljevati.

4. korak: Preglejte podrobnosti o podračunu

Pojdi nazaj na Podračun na strani s profilom za pregled podrobnosti računa. Ogledate si lahko stanje in upravljate svoj podračun. Na primer, lahko nakažete sredstva, ponastavite geslo, zaklenete podračun in pregledate stanje sredstev.

5. korak: Prenesite sredstva na podračun

Preden ga uporabite za trgovanje s kriptovalutami, morate financirati svoj podračun.

Kliknite Prenos na strani podračuna. Izberite trenutni podračun, žeton, ki ga želite prenesti, in račun financiranja. Vnesite znesek, ki ga želite nakazati, in kliknite Potrdite nadaljevati.

6. korak: Prijavite se s svojim podračunom

Če želite trgovati s svojim podračunom, se morate najprej odjaviti iz glavnega računa. Po tem se lahko prijavite na svoj podračun in začnete trgovati.

7. korak: Trgujte s svojim podračunom

S svojim podračunom lahko trgujete s katero koli kriptovaluto na OKEx. Postopek trgovanja je enak kot za vaš glavni račun. Na primer, ko prodajate BTC za USDT, boste izbrali vrsto naročila in vnesli znesek BTC za trgovanje. Ko je nastavljeno, kliknite Prodaja BTC nadaljevati.

8. korak: Preglejte naročilo

Ko je naročilo izvršeno, ga lahko pregledate v "Zgodovina naročil" zavihek.

Za več informacij se obrnite na upravitelja računa

Uporabniki VIP se lahko za nadaljnja vprašanja glede uporabe podračunov na OKEx obrnejo na svoje upravitelje računov.

Niste trgovec z OKEx? Naučite se, kako začeti trgovati.

Sledite OKEx na:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map