Kako zaslužiti kripto z uporabo OKEx Jumpstart Mining

Vodnik za zaslužek žetonov DeFi z uporabo OKB in OKEx Jumpstart Mining

Decentralizirano financiranje ali DeFi je krilatica leta kripto skupnosti, ključna gonilna sila razcveta niše pa sta koncepta likvidnostnega rudarjenja in kmetovanja.

Likvidnostno rudarstvo je prvič pridobilo oprijem po vzponu Compound-a in uporabnikom, ki zagotavljajo likvidnost po decentraliziranem protokolu, omogoča, da v zameno zaslužijo njegove žetone. V primerjavi s tradicionalnimi metodami zaslužka pasivnih kripto dohodkov, kot so prihranki in vložki, je lahko donos od rudarjenja likvidnosti zaradi sedanjega, nastajajočega stanja na trgih DeFi zelo pomemben..

Da bi še bolj okrepil ekosistem DeFi in uporabnikom ponudil bolj inovativne ponudbe, je OKEx uvedel likvidnostno rudarstvo kot novost svoje platforme za prodajo žetonov, OKEx Jumpstart.

Kaj je OKEx Jumpstart?

OKEx Jumpstart, ki je bil predstavljen marca 2019, je platforma, ki inkubira visokokakovostni kripto projekti. Z pojavom protokolov DeFi in močnim povpraševanjem uporabnikov je OKEx sprožil pobudo Jumpstart Mining, ki svojim uporabnikom omogoča, da obdelujejo žetone DeFi in hkrati podpirajo izbrane projekte, tako da stavijo OKB, žeton ekosistema OKEx.

Ta članek vas bo vodil skozi korake za začetek zaslužka žetonov DeFi prek OKEx Jumpstart Mining z uporabo namiznih in mobilnih naprav. Ogledate si lahko tudi našo mobilno različico video ali sledite spodnjim navodilom.

Zaslužite s kripto z uporabo OKEx Jumpstart Mining za spletne uporabnike

1. korak: Pojdite na razdelek Jumpstart

Na domači strani OKEx pojdite na Finance v zgornjem meniju in kliknite na Jumpstart odpreti OKEx Jumpstart.

2. korak: Oglejte si razpoložljivo prodajo žetonov

Na strani OKEx Jumpstart so prikazani trenutni žetoni, ki so na voljo za prodajo, in povzetki prejšnjih sej.

V tej vadnici bomo sodelovali pri prodaji ZYRO, ki je bila v skladu s spodnjim posnetkom zaslona "V živo" v času pisanja. Podatkovno polje prikazuje tudi APY (letni donos) skupaj z drugimi koristnimi podrobnostmi, kot so začetni in končni čas ter skupni vloženi žetoni.

Uporabniki morajo pred uporabo Jumpstart Mining prebrati ta podrobna pravila. Po branju in razumevanju pravil lahko kliknete na Začni zdaj nadaljevati.

3. korak: Oglejte si podrobnosti o vložku

Preden začnete vložiti svoj OKB, da si prislužite ZYRO, si lahko ogledate pomembne podatke, kot so cena, APY, pravila vložitve, predstavitev projekta, dodelitev žetonov, obdobje zaklepanja itd..

4. korak: Stavite svoj OKB, da zaslužite kripto

Vnaprej morate nakazati OKB na svoj finančni račun, da jih začnete vlagati. Za sejo vložka ni potreben noben KYC in v to sejo vložka lahko vložite največ 5000 OKB.

Opomba: Pravila, ki se nanašajo na največje dovoljene kvote in zahteve KYC, se lahko spremenijo.

Ko potrdite pravila za vstavljanje, kliknite Vložek nadaljevati.

V pojavno okno vnesite znesek OKB, ki ga želite vložiti, in kliknite v redu nadaljevati.

5. korak: (neobvezno) Naberite kripto in odstranite OKB

Po zgornjih korakih bi morali začeti zaslužiti žetone ZYRO, ko vložite svoj OKB. Če želite zbrati svoj prisluženi ZYRO, kliknite Žetev nadaljevati.

Prisluženi ZYRO bo zdaj razdeljen na vaš račun za financiranje. Za ogled transakcije lahko kliknete Moja sredstva v zgornjem desnem kotu domače strani OKEx in nato izberite "Center za poročila" in kliknite Ogled in prenos pod "Zgodovina računa" zavihek.

Transakcija bo prikazana kot "Airdrop&Nagrada" pod "Račun financiranja" zavihek.

Svoj vloženi OKB lahko kadar koli tudi umaknete s klikom Odstranite na domači strani prodaje žetonov ZYRO. Za odvzem ne velja nobeno obdobje zaklepanja in vaš OKB bo vrnjen na vaš račun financiranja.

Zaslužite s kripto z uporabo OKEx Jumpstart Mining za mobilne uporabnike

1. korak: Pojdite na razdelek Jumpstart

Začnite s tapkanjem Domov na dnu mobilne aplikacije, čemur sledi tapkanje Več v vrstici izdelkov. Zdaj tapnite Jumpstart pod "Finance" zavihek, da odprete glavni razdelek.

2. korak: Oglejte si razpoložljivo prodajo žetonov

V razdelku Jumpstart si lahko ogledate trenutne povzetke prodaje žetonov in prejšnje prodaje žetonov. V tem primeru bomo stavili na OKB, da bomo zaslužili ZYRO. Preden tapnete, preberite kratek uvod in razpored prodaje žetonov ZYRO Začni zdaj nadaljevati.

3. korak: Stavite svoj OKB

Preden začnete vložiti svoj OKB, da zaslužite ZYRO, si oglejte pomembne informacije, kot so cena, APY, pravila vložka, predstavitev projekta, dodelitve žetonov, obdobja zaklepanja itd..

Lahko tapnete Vložek, nato vnesite znesek OKB, ki ga želite vložiti, in tapnite v redu nadaljevati.

4. korak: (neobvezno) Zberite kripto in preglejte transakcijo

V našem primeru boste začeli zaslužiti ZYRO, ko boste postavili svoj OKB. Če želite pobrati svoj prisluženi ZYRO, tapnite Žetev nadaljevati.

Prisluženi ZYRO bo razdeljen na vaš račun za financiranje. Če si želite ogledati transakcijo, se lahko dotaknete Sredstva na dnu, čemur sledi Financiranje in potem Zgodovina za pregled transakcije. Transakcija bo prikazana kot "ZYRO Get From Activity" pod "Zgodovina" odsek.

Novi projekti Jumpstart Rudarstvo

ZYRO je prvi protokol DeFi, naveden za OKEx Jumpstart Mining. OKEx Jumpstart Mining bo še naprej podpiral rast DeFi in v bližnji prihodnosti našteval več visokokakovostnih projektov DeFi.

Preberite tudi naše pravilo o izboljšani prodaji žetonov, da boste razumeli ključne spremembe in se pripravili na prihodnjo udeležbo.

Niste trgovec z OKEx? Naučite se, kako začeti trgovati.

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map