Kako zaslužiti nagrade za napotitve in pridružene provizije na OKEx

Vodnik po zaslužku nagrad in provizij s programoma OKEx Referral in OKEx Affiliate

Kljub današnji priljubljenosti so trgi kriptovalut razmeroma novi v finančnem prostoru. Da bi podprl njihovo rast, OKEx ponuja programe OKEx Referral in OKEx Affiliate, ki uporabnike spodbujajo k promociji kripto prostora in širjenju ozaveščenosti v zameno za nagrade in provizije. Nove prijave se pozdravljajo tudi s programom OKEx Rewards, ki začetnikom omogoča, da z dokončanjem različnih nalog in dejavnosti zahtevajo do 80 USD.

Ta priročnik bo v pomoč uporabnikom, ki želijo zaslužiti nagrade in provizije za povabilo svojih stikov, da se pridružijo OKExu in začnejo trgovati s kripto.

Referenčni program OKEx

S programom za napotitev OKEx si lahko prislužite nagrade tako, da povabite svoje prijatelje, da ustvarijo račune v OKExu in začnejo trgovati. Ko eden od vaših napotiteljev v roku 180 dni po registraciji opravi naslednje tri naloge, boste za vsako zaslužili 10 USD nagrade:

  1. Nakup kripto: Prejeli boste 10 USD v BTC, ko bo sodnik v prvem naročilu zaključil nakup kripto v vrednosti vsaj 100 USD..
  2. Položite kripto: Popust za izkaznico v višini 10 USDT dobite, ko bo sodnik opravil stopnjo preverjanja KYC 2 in vplačal prvi depozit v vrednosti 100 USD v kripto.
  3. Trgovina: Ko sodnik izpolni mejnike trgovanja, boste prejeli 10 USD v BTC, s čimer boste zaslužili 50 USD v BTC.

Upoštevajte, da bodo nagrade za napotitev na vaš primarni račun pripisane šele naslednji dan ob 18:00 (UTC +8).

Partnerski program OKEx

Partnerski program OKEx vam ponuja priložnost, da zaslužite brezplačne Bitcoin in najmanj 30% provizije, ko kateri koli od vaših napotenih uporabnikov trguje na OKEx. Član OKEx lahko postanete, če je 10 povabljenih prijateljev opravilo prvo nalogo na domači strani Rewards: Zaslužite 10 USD v BTC.

Kot podružnica OKEx ste poleg provizij za trgovanje upravičeni do številnih ugodnosti. Na primer, od OKEx boste prejeli podporo glede poglobljene vsebine in sodelovanja v skupnosti, kot so airdrops in AMA seje.

Poleg tega boste postali redni partner OKEx-a na različnih konferencah in letnih prireditvah, kar vam bo pomagalo tudi pri širjenju vaše mreže. Na koncu boste prejeli tudi posebna darila za lokalne in mednarodne festivale, ki jih praznuje OKEx.

Upoštevajte pa, da ko postanete pridruženi član OKEx, niste več upravičeni do prejemanja nagrad prek referenčnega programa OKEx.

Spodnji koraki vam bodo pomagali začeti uporabljati programe OKEx Referral in OKEx Affiliate.

1. korak: Preglejte nagrade, ki so na voljo na OKEx

Pojdite na domačo stran OKEx, pojdite na "Več" v zgornjem meniju in kliknite na Nagrade Spodaj "Drugi" zavihek.

Začetniki v OKExu lahko zaslužijo nagrade do 80 USD z izpolnjevanjem naslednjih nalog:

  1. Zaslužite 10 USD z BTC z nakupom kripto v vrednosti vsaj 100 dolarjev v prvem naročilu.
  2. Pridobite rabatno kartico v višini 20 USDT po deponiranju kripto v vrednosti vsaj 100 dolarjev v prvem naročilu.
  3. Zaslužite 50 USD v BTC za trgovanje po opravljeni stopnji 2 preverjanja KYC in dokončanju trgovinskih nalog.

Za lažjo seznanitev začetnikov z okoljem trgovanja dobijo 5 BTC na demo trgovalnem računu, ko kliknejo Začnite trgovati na domači strani Rewards.

2. korak: Pojdite na razdelek Napotitev in povabite prijatelje

Ko pregledate razpoložljive nagrade na OKEx, kliknite Več in izberite Napotitev Spodaj "Drugi" na domači strani OKEx.

Pomaknite se navzdol pod "Dnevne misije" in kliknite na Povabite prijatelje zdaj.

Odprla se bo nova stran, kjer lahko vnesete e-poštne naslove svojih prijateljev in jim pošljete povabila. Lahko pa tudi kopirate svojo referenčno povezavo in jo neposredno delite s prijatelji.

3. korak: Postanite član OKEx in si prislužite provizije

Kot podružnica OKEx lahko zaslužite s provizijami, ko se 10 uporabnikov registrira z vašo povezavo do povabila. Na trgovalni dejavnosti povabljenih lahko zaslužite do 40% provizij na tri načine:

  1. 30% provizije za trgovanje od novih uporabnikov.
  2. 30% provizije za trgovanje od ponavljajočih se uporabnikov.
  3. 10% provizije za trgovanje od podružnic. To velja, ko povabljeni postanejo podružnice OKEx.

Provizije za trgovanje za partnerski program OKEx

Obseg provizij za trgovanje v okviru partnerskega programa OKEx vključuje promptno trgovanje, trgovanje z maržami in trgovanje z opcijami. Provizije za trgovanje, označene v USDT, bodo na vaš račun financiranja nakazane v T + 1 dnevu. Upoštevajte, da podračuni niso upravičeni do pridruženega programa OKEx in shema provizije za trgovanje ne velja za VIP stranke.

Niste trgovec z OKEx? Naučite se, kako začeti trgovati!

OKEx Insights predstavlja tržne analize, poglobljene značilnosti, izvirne raziskave & kurirane novice kripto strokovnjakov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map