Zaslužite z OKEx: s svojimi kripto sredstvi zaslužite pasivni dohodek na OKEx

Pregled zaslužka s kriptovalutami z OKEx Earn

OKEx ponuja različne načine, kako lahko uporabniki začnejo zaslužiti s kriptovalutami, bodisi z izkoriščanjem brezplačne ponudbe Bitcoinov ali z uporabo storitev, kot sta OKEx Pool in OKEx Loans. Ker pa novi udeleženci po razcvetu decentraliziranega financiranja iščejo pasivni zaslužek v kripto prostoru, je OKEx Earn na enem mestu za vse možnosti zaslužka, ki so na voljo na platformi OKEx.

OKEx Earn trenutno ponuja šest načinov, kako lahko uporabniki zaslužijo pasivni dohodek v kriptovalutah:

 • Pridobivanje likvidnosti z žetoni DeFi
 • Prihranki
 • Oročene vloge
 • Vlog
 • Posojila C2C
 • Zaslužite DAI z MakerDAO

Ta vodnik vas bo vodil skozi vsakega od teh izdelkov in kako jih lahko začnete uporabljati.

Contents

1. korak: Pojdite na razdelek Zaslužite

Pojdite na domačo stran OKEx in se pomaknite do Finance v zgornjem meniju in kliknite na Zaslužite za dostop do odseka OKEx Earn.

Korak 2: Določite svoje imetje digitalnih sredstev

Na strani OKEx Earn izberite Zaslužite zavihek in izberite kriptovaluto, ki jo imate, čemur sledi znesek, za katerega se želite zavezati za pasivni dohodek.

Navedite svoje kripto sredstvo

Izberete lahko tudi Tržnica zavihek za ogled podprtih žetonov in njihovih donosov v različnih storitvah, kot so varčevanje, vložki in posojanje.

Kripto trg

V tej vadnici bomo najprej pregledali korake za zaslužek pasivnega dohodka z likvidnostnim rudarjenjem v protokolih DeFi.

Pridobivanje likvidnosti z žetoni DeFi

Razcvet DeFi in njegova potreba po likvidnosti sta udeležencem na trgu predstavila nove poti za ustvarjanje pasivnega dohodka. Uporabniki lahko zdaj svoja digitalna sredstva predajo različnim protokolom in si prislužijo obresti in / ali bonusne žetone.

OKEx je prevzel pobudo za dodajanje številnih izdelkov DeFi v rubriko Zaslužite, da bi olajšal uporabnike in zmanjšal vstopne ovire za tiste, ki iščejo možnosti za zaslužek v tej rastoči niši.

Zaslužite kripto s spojino

Compound, eden vodilnih decentraliziranih posojilnih protokolov, je v skupnosti DeFi pridobil široko popularnost po izdaji svojega upravljalnega žetona COMP. Sprostitev COMP je privedla do velikega likvidnostnega rudarjenja v prostoru DeFi, kjer so kmetje s pridelki poskušali zaslužiti COMP z dobavo svojih kripto protokolov Compound..

Za podporo ekosistema Compound lahko uporabniki OKEx položijo naslednje žetone za zaslužek pasivnega kripto dohodka:

 • Osnovni žeton pozornosti (BAT)
 • DAI
 • Eter (ETH)
 • USDC
 • Vezava (USDT)
 • 0x (ZRX)

V tej vadnici se bomo naročili na zaslužek USDT in COMP s Compound.

1. korak: Naročite se in zaslužite USDT s Compoundom

Izberite USDT kot kriptovaluta v "Zaslužite" odsek za prikaz obdobja vplačila, neto obrestne mere in ocenjene dnevne donosnosti za zaslužek USDT s spojino. Neto stopnja se izračuna z uporabo obrestnih mer in donosov vložkov. Kliknite Naročite se če želite nadaljevati.

2. korak: Dostavite USDT protokolu Compound

Vnesite znesek USDT, ki bi ga radi dobavili protokolu Compound. Najnižji znesek naročnine za USDT je ​​50. Če se želite naročiti na Compound z vsem razpoložljivim stanjem, lahko kliknete Maks. Kliknite Nadaljujte nadaljevati.

Potrdite podrobnosti o transakciji, vključno z ocenjeno donosnostjo in ocenjeno stopnjo bonusa. Priznati morate dejstvo, da ocenjeni donos ne predstavlja dejanskega donosa in da imate kadar koli prost dostop do svojih sredstev. Kliknite Naročite se nadaljevati.

3. korak: Preglejte svojo transakcijo

Preglejte zaključeno transakcijo pod "Moja sredstva" na dnu odseka OKEx Zaslužite.

USDT lahko kadar koli dvignete s klikom na ikono dokumenta Spodaj "Ukrepanje" in nato kliknite Unovči nadaljevati.

Zaslužite s kripto z Uniswap

Uniswap je decentraliziran protokol za avtomatizirano zagotavljanje likvidnosti na Ethereumu. Pred kratkim je Uniswap izdal svoj upravljavski žeton UNI.

Da bi olajšali sodelovanje uporabnikov pri Uniswap-u, smo na projektu OKEx Earn lansirali izdelek s prilagodljivim pologom za projekt. Ta izdelek bo zbiral uporabniška sredstva za pametno pogodbo Uniswap, pri čemer bo pristojbina za plin razdeljena med vse udeležence.

Uporabniki lahko začnejo zaslužiti žetone UNI tako, da vložijo katerega koli od naslednjih parov za trgovanje z digitalnimi sredstvi:

 • USDT – ETH
 • USDC – ETH
 • DAI – ETH
 • WBTC – ETH

V tej vadnici se bomo naročili prek USDT – ETH in si prislužili žetone UNI. To pomeni, da moramo protokolu Uniswap zagotoviti USDT in ETH, da si prislužimo UNI. Vendar pa dejansko dobavljene digitalne valute ne bodo obrestovale.

1. korak: Naročite se in zaslužite UNI z Uniswap

Izberite USDT kot kriptovaluta v "Zaslužite" odsek za prikaz obdobja vplačila, stopnje APY in ocenjene dnevne donosnosti za zaslužek UNI z Uniswap. Kliknite Naročite se če želite nadaljevati.

2. korak: Preberite pogoje za naročnino na UNI

Trgovci, ki so naročniki na Uniswap, morajo razumeti in priznati s tem povezana tveganja, in to šele po kliku razumem ali bo mogoče zaslužiti UNI z Uniswap na OKEx, kot je prikazano na spodnji sliki.

3. korak: Vstavite USDT in ETH v protokol Uniswap

Vnesite znesek USDT in ETH, ki bi jih radi dobavili protokolu Uniswap. Če se želite naročiti na Uniswap z vsemi razpoložljivimi sredstvi, lahko kliknete Maks. Preberite opozorilno sporočilo na vrhu in Q&Spodaj za odgovore na morebitna vprašanja. Kliknite na Nadaljujte da nadaljujete, ko ste pripravljeni.

4. korak: potrdite podrobnosti o transakciji

Potrdite podrobnosti o transakciji, vključno s predvideno vrnitvijo in pristojbino za storitev. Priznati morate dejstvo, da ocenjeni donos ne predstavlja dejanskega donosa in da imate kadar koli prost dostop do svojih sredstev. Kliknite Naročite se nadaljevati.

5. korak: Preglejte svojo transakcijo

Preglejte zaključeno transakcijo pod "Moja sredstva" na dnu odseka OKEx Zaslužite.

USDT in ETH lahko kadar koli dvignete s klikom na ikono dokumenta Spodaj "Ukrepanje" in kliknite Prekliči nadaljevati.

Zaslužite kripto s Curve

Vzpon avtomatiziranih tržnih proizvajalcev, kot je Curve, je pritegnil veliko zanimanja skupnosti DeFi. Curve je decentraliziran AMM, zasnovan za lažje trgovanje s stabilnimi valutami. Medtem ko se je obseg trgovanja z Curve po izdaji upravljavskega žetona CRV povečal, je visoka provizija za uporabo Curve ovirala njegovo sprejetje.

Da bi olajšali sodelovanje uporabnikov v Curve, smo na projektu OKEx Earn lansirali izdelek s prilagodljivim pologom za projekt. Ta izdelek bo zbiral uporabniška sredstva za pametno pogodbo podjetja Curve, pri čemer bo pristojbina za plin razdeljena med vse udeležence.

Uporabniki lahko začnejo zaslužiti obresti in žetone CRV z vložitvijo katerega koli od naslednjih podprtih digitalnih sredstev:

 • USDC
 • USDT
 • DAI
 • True USD (TUSD)

V tej vadnici se bomo naročili prek USDT, da bomo zaslužili obresti in žetone CRV.

1. korak: Naročite se in zaslužite CRV s Curve

Izberite USDT kot kriptovaluta v "Zaslužite" odsek za prikaz obdobja vplačila, neto obrestne mere in ocenjene dnevne donosnosti zaslužka USDT s krivuljo. Vrednost neto obrestne mere se izračuna z uporabo obresti za naročnino in vložki se vrnejo in niso statični. Kliknite Naročite se če želite nadaljevati.

2. korak: Dostavite USDT protokolu Curve

Vnesite znesek USDT, ki bi ga radi dobavili protokolu Curve. Najnižji znesek naročnine za USDT je ​​50. Če se želite naročiti na Curve z vsem razpoložljivim stanjem, lahko kliknete Maks. Preberite Q&Na dnu najdete odgovore na morebitna vprašanja in kliknite Nadaljujte da nadaljujete, ko ste pripravljeni.

Potrdite podrobnosti o transakciji, vključno s predvideno vrnitvijo in pristojbino za storitev. Priznati morate dejstvo, da ocenjeni donos ne predstavlja dejanskega donosa in da imate kadar koli prost dostop do svojih sredstev. Kliknite Naročite se nadaljevati.

3. korak: Preglejte svojo transakcijo

Preglejte zaključeno transakcijo pod "Moja sredstva" na dnu odseka OKEx Zaslužite.

USDT lahko kadar koli dvignete s klikom na ikono dokumenta Spodaj "Ukrepanje" in kliknite Unovči nadaljevati.

Zaslužite kripto z YFI

Yearn.finance je decentraliziran agregat posojil, ki uporabnikom omogoča izbiro ponudnikov posojanja DeFi, kot sta Compound in Aave. Ustvarjalec protokola Andre Cronje je 17. julija napovedal izdajo svojega upravljavskega žetona YFI.

Da bi podprli sodelovanje uporabnikov v YFI, smo za projekt na OKEx Earn lansirali prilagodljiv izdelek za polog. Izdelek bo deloval kot zgoraj opisani depozit Curve s podporo za naslednje žetone:

 • USDT
 • DAI
 • USDC

Zaslužite kripto z YFII

Po hrupnem rudarjenju likvidnosti, ki ga je junija vodil Compound, so kmetje donosnosti svojo pozornost usmerili na YFII, vilico letnega financiranja. YFII je platforma DeFi, katere cilj je graditi izdelke na podlagi skupne likvidnostne ponudbe, trgovanja s finančnim vzvodom, avtomatiziranega trženja in še več.

Da bi podprli sodelovanje uporabnikov v YFII, smo za projekt na OKEx Earn lansirali prilagodljiv izdelek za polog. Izdelek bo deloval kot zgoraj opisani depozit Curve s podporo za naslednje žetone:

 • USDT
 • DAI

OKEx namerava še naprej podpirati DeFi

Poleg uvajanja novih izdelkov za Compound, Curve in YFII bo OKEx še naprej podpiral prostor DeFi in v prihodnosti bo uvedenih več izdelkov. Uporabniki OKEx, ki jih zanima pobuda DeFi, bi morali prebrati naše pogoje storitve Earn DeFi.

Prihranki

Izdelek Savings uporabnikom OKEx omogoča, da si prislužijo obresti z deponiranjem svojih digitalnih sredstev na platformo. Vložena sredstva se posojajo kot maržna posojila trgovcem, nato pa OKEx pobere in razdeli dohodek od obresti uporabnikom.

Prihodki od obresti se obračunavajo vsak dan od drugega dne pologa in za polog ni najnižjega zneska ali obdobja. Uporabniki lahko sledijo spodnjim korakom, da začnejo s prihranki.

1. korak: Naročite se na prihranek

V tem primeru bomo na naš varčevalni račun položili 5 USD. Za začetek se morate pomakniti do razdelka OKEx Earn (kot je navedeno zgoraj) in klikniti na Zaslužite zavihek.

Zdaj boste videli različne možnosti, ki so vam na voljo, in ena izmed njih je "Prihranki."

Glede na izbrano digitalno sredstvo in znesek, ki ga želite prevzeti, boste videli številke za stopnjo (APY) in ocenjeni donos na dan. Kliknite Naročite se če želite nadaljevati.

2. korak: Vnesite in potrdite podrobnosti o transakciji

Zdaj morate potrditi znesek naročnine in rok depozita. Kliknite Nadaljujte ko vnesete podrobnosti.

Zdaj boste videli pogodbo o varčevanju z uporabniki, jo preberite in, če se z njo strinjate, kliknite Nadaljujte nadaljevati.

Še enkrat preglejte podrobnosti transakcije in kliknite Naročite se potrditi.

3. korak: Preglejte svojo transakcijo

Preglejte zaključeno transakcijo pod "Moja sredstva" na dnu odseka OKEx Zaslužite.

Sredstva na varčevalnem računu lahko kadar koli dvignete. Če želite to storiti, lahko kliknete na ikono dokumenta Spodaj "Ukrepanje." Zdaj kliknite Prenos sredstev in za nadaljevanje vnesite znesek dviga.

Polog

Oročeni polog omogoča uporabnikom, da položijo kriptovalute, s katerimi zaslužijo donose po dogovorjeni obrestni meri. V primerjavi s prihranki morajo uporabniki izbrati trajanje vezanega depozita in v tem obdobju ne morejo dvigovati kriptovalut brez plačila pristojbine.

V tem primeru vplačamo 10 EOS za 30 dni.

1. korak: Naročite se na vezani depozit

Najprej izberite EOS kot kriptovaluta pod "Zaslužite" in pojdite na "Polog" in s spustnim menijem odprite spustni meni Celoten seznam da si ogledate vsa obdobja, ki so na voljo za vezani depozit, z njihovimi stopnjami donosa. Kliknite Naročite se nadaljevati.

Naročite se na vezani depozit

2. korak: Vnesite in potrdite podrobnosti o vezani vlogi

Vnesite želeni znesek in izberite rok za polog za naročnino. Za EOS je najnižji znesek naročnine 10 EOS.

Če se želite naročiti na vezani depozit z vsemi razpoložljivimi sredstvi, lahko kliknete Maks. Kliknite Nadaljujte nadaljevati.

Še enkrat potrdite podatke o transakciji, vključno z obdobjem depozita, in potrdite dejstvo, da ocenjeni donos ne predstavlja dejanskega donosa. Kliknite Naročite se nadaljevati.

Potrjena vezana pologa - EOS

3. korak: Preglejte svojo transakcijo

Preglejte zaključeno transakcijo pod "Moja sredstva" na dnu odseka OKEx Zaslužite.

Če želite dvigniti kriptovalute v obdobju veljavnosti depozita, lahko kliknete na ikono dokumenta Spodaj "Ukrepanje" in kliknite Prenehati nadaljevati. Vendar upoštevajte, da se za predčasno odpoved vezane vloge uporablja kazen.

Vlog

Vlog je priljubljen način zaslužka pasivnega dohodka v prostoru kriptovalut. Z vložkom vaših kriptovalut lahko uporabniki sodelujejo pri preverjanju blokov – podobno kot rudarji počnejo za Bitcoin – na verigi verifikacij in kot nagrado zaslužijo določen odstotek.

Uporabniki lahko kriptovalute zaslužijo z vložki z uporabo OKEx Earn ali OKEx Pool. V tej vadnici vas bomo vodili skozi postopek vložka v OKEx Zaslužite.

1. korak: Naročite se na vložke

V tem primeru bomo za vložitev uporabili v.systems. Izberite VSYS kot kriptovaluta v "Zaslužite" in pojdite na "Vlog" , da si ogledate razpoložljive možnosti za VSYS. Kliknite Naročite se nadaljevati.

2. korak: Vnesite in potrdite podrobnosti za vložitev

Vnesite znesek VSYS, ki ga želite vložiti. Za VSYS je najmanjši znesek naročnine 100 VSYS. Če se želite naročiti z vsem razpoložljivim stanjem, lahko kliknete Maks. Kliknite Nadaljujte nadaljevati.

Potrdite podrobnosti transakcije, na primer znesek, uporabljen za vložitev, in potrdite dejstvo, da ste prebrali pogodbo o vlogi za vložke in da ocenjeni donos ne predstavlja dejanskega donosa. Kliknite Naročite se nadaljevati.

VSYS - potrdite vplačilo

3. korak: Preglejte svojo transakcijo

Preglejte zaključeno transakcijo pod "Moja sredstva" na dnu odseka OKEx Zaslužite.

Svoje vložene kriptovalute lahko kadar koli dvignete s klikom na ikono dokumenta Spodaj "Ukrepanje" in nato kliknite Unovči. Upoštevajte, da traja do en dan za obdelavo prenosa vložene kripto ali zasluženih obresti.

Posojilo C2C

Posojilo OKEx C2C je odprto tržišče, kjer lahko posojilojemalci in vlagatelji dajejo ali jemljejo posojila s prilagodljivostjo pri izbiri zneskov naložb, datumov odkupa, trajanja nalaganja itd..

Z OKEx Earn je USDT edina kriptovaluta, ki je na voljo za posojila C2C.

1. korak: Naročite se na posojilo C2C

Izberite USDT kot kriptovaluta v "Zaslužite" in pojdite na "Posojila C2C" da kliknete Celoten seznam če si želite ogledati vsa razpoložljiva obdobja s pripadajočimi donosi. Kliknite Naročite se nadaljevati.

Posojilo C2C

2. korak: Izberite ponudbo posojila, v katero želite vlagati

Ogledate si lahko vse razpoložljive ponudbe posojil z različnimi stopnjami donosa, roki izposoje, minimalnimi in največjimi naložbami itd. V našem primeru bomo izbrali ponudbo posojila za 50 USDT, z donosnostjo 8,03% APY za obdobje 90 dni. Kliknite Naložite nadaljevati.

3. korak: Vnesite znesek naročnine

Za posojilo USDT C2C v našem primeru je najmanjši znesek za naročnino 50 USDT, največji znesek pa 500 USDT. Pod "Znesek naročnine" lahko vnesete znesek za naročnino v večkratniku 50 (npr. 100 USDT, 150 USDT itd.).

4. korak: Preberite razdelek o nadzoru tveganja

Preden nadaljujete z najemanjem posojila C2C, je priporočljivo prebrati podrobnosti pod Nadzor tveganja zavihek. V tem poglavju so trije pomembni podatki, in sicer zastavljeno premoženje, vrednost posojila in zamudne obrestne mere.

"Zastavljena sredstva" se nanašajo na zavarovanje s posojilodajalcem v zameno za posojila. Vrednost zavarovanja se nanaša na znesek sredstev, nabranih za zavarovanje posojila. Ko vrednost zavarovanja pade pod stopnjo opozorila, bo posojilojemalec prejel opomin, naj poveča znesek zavarovanja. Če vrednost zavarovanja pade pod likvidacijsko stopnjo in posojilojemalec ne bo mogel obnoviti zneska zavarovanja, bo pozicija posojila zaprta za poplačilo glavnice, obresti in zapadlih denarnih obresti vlagatelju. Kot taki bodo vlagatelji lahko pobrali glavnico tudi v primeru likvidacije.

"Posojilo v vrednosti" je razmerje med posojilom in vrednostjo kupljenega sredstva – visoko razmerje LTV pomeni, da je posojilo bolj tvegano. Začetna raven se nanaša na odstotek zneska posojila, ki ga morate pokriti z lastnim denarjem. Tu se stopnja klica marže nanaša na najmanjši znesek USDT, ki ga je treba hraniti na vašem računu marže. Če LTV doseže likvidacijsko raven, bo pozicija posojila zaprta.

"Zamudna obrestna mera" se nanaša na stopnjo kazni za zamude pri plačilu obresti.

Ko ste prepoznali tveganja, povezana s posojili C2C, kliknite Nadaljujte nadaljevati.

Še enkrat potrdite podrobnosti o vašem posojilu C2C in kliknite Naročite se nadaljevati.

5. korak: Preglejte stanje posojila

Če želite pregledati stanje posojila, pojdite na Moja sredstva s spustnim menijem "Sredstva" v zgornji vrstici za krmarjenje. Zdaj izberite Sredstva in pojdite na Posojila za pregled stanja vašega posojila v USDT.

Vidite lahko, da je znesek posojila USDT prikazan v "Naložbe" stolpec.

Zaslužite DAI z MakerDAO

OKEx Earn uporabnikom omogoča, da svoj DAI vložijo v MakerDAO in si tako prislužijo obresti. Najmanjši znesek za vložitev je 1 DAI.

1. korak: Naročite se in si prislužite dodaten DAI

Izberite DAI Stablecoin kot kriptovaluta v "Zaslužite" v razdelku se prikažejo rok depozita, stopnja donosa (APY) in predvideni dnevni donos. Kliknite Naročite se če želite nadaljevati.

2. korak: Vnesite in potrdite podrobnosti o transakciji

Vnesite znesek DAI, ki ga želite vložiti. Če se želite naročiti z vsemi razpoložljivimi sredstvi, lahko kliknete Maks. Kliknite Nadaljujte nadaljevati.

Potrdite podrobnosti transakcije, na primer znesek, uporabljen za vložitev, in potrdite dejstvo, da ocenjeni donos ne predstavlja dejanskega donosa. Kliknite Naročite se nadaljevati.

3. korak: Preglejte svojo transakcijo

Preglejte zaključeno transakcijo pod "Moja sredstva" na dnu odseka OKEx Zaslužite.

Svoj vloženi DAI lahko kadar koli umaknete s klikom na ikono dokumenta Spodaj "Ukrepanje" in nato kliknite Unovči nadaljevati.

Niste trgovec z OKEx? Naučite se, kako začeti trgovati.

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map