Naložbe v bioterapevtiko Iovance (NASDAQ: IOVA)

Iovance Bioterapevtika (NASDAQ: IOVA) je biofarmacevtsko podjetje, ki razvija zdravila za zdravljenje raka. Raziskava podjetja si prizadeva doseči njihov dolgoročni cilj, da imunoterapije na osnovi T-celic postanejo možnost zdravljenja bolnikov s tumorji in drugimi vrstami raka krvi. Če bodo klinična preskušanja uspešna, lahko ta zdravila pomagajo neštetemu številu bolnikov, tako da na mizo pripeljejo zelo učinkovito in obetavno možnost zdravljenja. Tehnika je še vedno nekoliko nova, vendar so zgodnji rezultati preskusov pokazali obetavne stopnje učinkovitosti.

Kaj je zdravilo Iovance Biotherapeutics (IOVA)?

Iovance Bioptherapeutics je podjetje z zgodnjo fazo biofarme, ki je razvilo več zdravil za zdravljenje raka, ki so trenutno v kliničnih preskušanjih. Sedež podjetja je v San Francisu, poleg tega pa ima dodatne raziskovalne zmogljivosti v New Yorku in na Floridi. Iovance Biotherapeutics je bilo ustanovljeno leta 2007 pod imenom Genesis Biopharma. Družba je v prvih letih doživela združitve in številne druge strukturne spremembe. Sčasoma je podjetje leta 2017 spremenilo ime v Iovance Biotherapeutics, nato pa istega leta IPOed. Trenutno je v podjetju zaposlenih nekaj več kot 200 ljudi, med katerimi je večina raziskovalcev z medicinsko izobrazbo. Podjetje vodi izvršna direktorica in predsednica dr. Maria Fardis. Dr. Fardis ima v zgodnjih fazah bogate izkušnje z vodilnimi bioterapevtskimi podjetji, njen portfelj dela pa vključuje vodilno Acerta Pharma, podjetje za biofarmacijo v klinični fazi, ki ga je sčasoma kupila AstraZeneca.

Zakaj Iovance Biotherapeutics (IOVA) Zadeva?

Iovance Biotherapeutics ima trenutno v razvoju več zdravil, ki se zdijo zelo obetavne možnosti zdravljenja. Raziskava je osredotočena na imunoterapije na celicah T, ki pacientom odvzamejo lastne limfocite, ki infiltrirajo tumor, in jih neposredno vbrizgajo v tumor. Medtem ko telo že zgodaj proizvaja TIL, da bi se borilo proti raku, je učinkovitost naravnega odziva telesa običajno minimalna, ker se lahko rakave celice hitro prilagodijo, da se izognejo zaznavanju s strani TIL in zatirajo odziv. Medtem ko so TIL-je raziskovali obsežno, je podjetje raziskavo razširilo z lastnim lastniškim postopkom. Proces vključuje ekstrakcijo celic TIL iz pacientovega telesa, čemur sledi ex vivo (zunaj telesa) rast celic TIL za milijarde. Z uporabo pacientovih lastnih T-celic in drastičnim povečanjem števila celic se supresivna sposobnost rakavih celic močno zmanjša. Po infuziji T-celice dosežejo tumorsko tkivo in neposredno napadajo tumor. Iovanceov proizvodni postopek za celice TIL, ki vključuje različne lastniške sestavke in metode zdravljenja, je dobil skupaj 20 patentov.

Iovance Bioterapevtika (IOVA) Obeti

Trenutno potekajo skupno štiri klinična preskušanja, pri čemer vsako uporablja metodologijo na osnovi TIL, ki jo je razvila Iovance Biotherapeutics, da bi ugotovila njegovo učinkovitost proti štirim različnim vrstam raka. Če se bodo klinična preskušanja na koncu izkazala za uspešna, so možnosti za zdravilo Iovance zelo obetavne. Ocenjuje se, da bo obseg trga z zdravili proti raku dosegel 176 milijard dolarjev do leta 2025.

Zdravljenja, ki so trenutno v kliničnih preskušanjih, so namenjena metastatskemu melanomu, karcinomu glave in vratu ter raku materničnega vratu. Podjetje tudi upa, da bo tehnologija TIL, če bo prestala preskuse, uporabila tudi druge vrste tumorjev, vključno z jajčniki, dojkami, mehurjem in debelo črevo. Poleg dodatnih aplikacij podjetje gleda tudi v prihodnost in vlaga v tehnologijo naslednje generacije, ki bo zdravljenje naredila močnejše, z nižjimi stroški, enostavnejšo za proizvodnjo in zahtevala manj TIL. S to učinkovitostjo,

Če bodo klinična preskušanja uspešna, bi bila Iovance Biotherapeutics prva družba, ki bi pridobila odobritev terapije s T-celicami, usmerjene na solidne tumorje. V pričakovanju pozitivnih rezultatov je podjetje povečalo svoje proizvodne zmogljivosti in leta 2009 zgradilo svoj prvi proizvodni obrat Philadelphia leta 2019. Objekt naj bi bil dokončan leta 2021, predvideva pa se, da se bo komercialna proizvodnja začela leta 2022.

Kot smo že omenili, ima izvršna direktorica in predsednica dr. Maria Fardis desetletje izkušenj ter veliko znanja in povezav na področju bioterapevtike. S tem vodstvom je mogoče, da si podjetje lahko zagotovi partnerja ali ga pridobi večje podjetje, če se izdelki Iovance Biotherapeutics približajo doseganju trga. Ocenjuje se, da vsako novo zdravilo potrebuje 2,6 milijarde dolarjev financiranja preden bo končno prišel do potrošnikov, in verjetno bo Iovance Biotherapeutics potreboval pomoč pri povečanju. V zadnjem desetletju med letoma 2010 in 2020 je bilo za združitve in prevzeme v biofarmacevtskem prostoru porabljenih 1,6 bilijona dolarjev. Tako imenovani “bolt-on” prevzemi, pri katerih sodeluje majhno podjetje, ki je izvedlo raziskave o zelo obetavnih zdravilih s kliničnimi aplikacijami, ki jih je pridobilo veliko podjetje, ki omogoča uresničitev komercialnih priložnosti, postajajo vse bolj pogoste.

Kje kupiti bioterapevtike Iovance (IOVA)

Posrednik, ki ga priporočamo, je Firstrade.

Firstrade je vodilno spletno posredniško podjetje, ki ponuja celo vrsto naložbenih produktov in orodij, namenjenih vlagateljem, kot ste vi, da prevzamejo nadzor nad svojo finančno prihodnostjo. Od svoje ustanovitve leta 1985 se Firstrade zavzema za zagotavljanje visokokakovostnih in kakovostnih storitev.

Firstrade združuje lastniško tehnologijo trgovanja, zelo intuitiven uporabniški vmesnik, izjemne storitve za stranke in mobilne aplikacije, zato ponuja celovito rešitev za vse vaše naložbene potrebe..  Firstrade je član FINRA / SIPC.

Naložbe v bioterapevtiko Iovance (NASDAQ: IOVA) Naložbe v bioterapevtiko Iovance (NASDAQ: IOVA) Naložbe v bioterapevtiko Iovance (NASDAQ: IOVA)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje borznih posrednikov upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje borznih posrednikov upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje borznih posrednikov upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

Pristojbine

Ničelna provizija

Pristojbine

Ničelna provizija

Pristojbine

Ničelna provizija

Minimum računa

Nobenega

Minimum računa

100 dolarjev

Minimum računa

Nobenega

Promocije

Brezplačne zaloge *

* Za podrobnosti glejte spletno mesto.

Promocije

Nobenega

Promocija

Nobenega

Povzetek

Kljub temu, da je mlado podjetje Iovance Biotherapeutics, je že v fazi, ko ima v razvoju več zelo obetavnih zdravil. Če se izkaže, da so njihova klinična preskušanja uspešna v prihodnjih letih, je podjetje v dobrem položaju, da začrta pot naprej na trg njihovih zdravil, ki spreminjajo življenje. Z močnim vodstvom na čelu bo podjetje imelo možnost, da bodo vse njihove možnosti odprte, saj bodo še naprej rasle. Ne glede na to, ali pot naprej vključuje pridobitev, partnerstvo ali nadaljevanje samega sebe, bo lastniška metodologija TIL, ki jo je razvila Iovance Biotherapeutics, verjetno postala pomemben del prihodnosti raziskav onkologije in raka..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map