Naložbe v korporacijo Invitae (NYSE: NVTA)

Invitae Corporation (NASDAQ: NVTA) je biotehnološko podjetje, ki ustvarja izdelke za genetsko testiranje za zdravstvene potrebe. Navedeni cilj Invitae je prizadevati si za splošno uvajanje genskega testiranja v vsakodnevno zdravstveno varstvo. Z raziskavami in razvojem je podjetje ustvarilo izdelek, ki izvajalcem zdravstvenih storitev omogoča boljše informirane odločitve v zvezi z oskrbo bolnikov. Njihovi poceni, visoko kurirani in natančni testi so postali eden najbolj zaupanja vrednih in zanesljivih kompletov za genetsko testiranje na današnjem trgu..

Kaj je Invitae Corporation (NVTA)?

Invitae se je začela kot podružnica družbe Genomsko zdravje, genomično podjetje, ustanovljeno leta 2000, ki se je osredotočalo na razvoj testov za odkrivanje raka. Invitae je bil ustanovljen leta 2010, nato pa se je leta 2012. ločil v ločeno organizacijo. Od takrat je podjetje naraslo na 800 zaposlenih in sredstva posvetilo razvoju cenovno dostopnih, natančnih in dostopnih kompletov za genetsko testiranje. Te teste lahko naročijo zdravniki, ki delajo z bolniki z zdravstvenimi težavami, ali zdravi posamezniki, ki morda proaktivno pregledujejo dedne bolezni. Ker 1 od 6 zdravih odraslih zaradi genetike ogroža resna zdravstvena stanja, postaja presejanje vedno pomembnejši del zdravstvenega varstva. Podjetje s svojimi izdelki promovira zgodnje odkrivanje in posredovanje kot način za spodbujanje sprememb življenjskega sloga in povečano spremljanje, da se resnejša zdravstvena stanja ne bi pokazala kasneje v življenju.

Da bi bili stroški nizki, se testi običajno pripravijo na določeno klinično področje. Na primer, presejanje za klinično področje, kot je dedni rak ali bolezni srca, bo stalo 250 USD na test. Za tiste, ki morda potrebujejo bolj celovit postopek presejanja, je testiranje exome, ki preuči celoten genom, na voljo za 1.250 USD. Trije glavni proizvodi Invitae so njihov komplet za presejanje raka, komplet za kardio presejanje in celostni komplet za genetski pregled.

Zakaj Invitae Corporation (NVTA) Zadeva?

Invitae se od konkurentov razlikuje na nekaj pomembnih načinov. Podjetje je svoje teste vključilo v del zavarovalnega kritja številnih ponudnikov, zato so stroški za potrošnike v primerjavi z mnogimi drugimi preskusnimi storitvami precej nižji. Tisti, ki potrebujejo teste za razumevanje podedovanih bolezni ali nepojasnjenih simptomov, lahko zdravniki naročajo bolnike prek spleta. Po ocenah 300 milijonov posameznikov po vsem svetu, ki imajo zavarovalno kritje, ki zajema gensko testiranje podjetja Invitae, je prihranek stroškov uporabe sistema Invitae pred konkurenti ena glavnih prednosti potencialnih strank. Poleg cen je še ena prednost njihov izobraževalni portal in razpoložljivost genetskih svetovalcev. Na voljo brez dodatnih stroškov, posamezniki, ki so bili testirani, lahko svoje rezultate popravijo še korak dlje in se o svojih rezultatih pogovorijo s strokovnjakom s spletnega portala Invitae.

Z več kot milijonom bolnikov, ki so izbrali zdravilo Invitae za svoje zdravstvene potrebe, je podjetje združilo podatke in razvilo okvir za prepoznavanje naslovljivih segmentov trga glede na starost posameznika. Podjetje je paciente razvrstilo na štiri naslovljive trge. Prvi prepoznavni trg, ki ga je mogoče nasloviti, je 0-17-letnik, pri katerem bi posamezniki uporabljali genetsko testiranje za testiranje novorojenčkov ali za ugotavljanje vzrokov za razvojno zamudo. Naslednji segment naslovljivega trga so stari od 18 do 40 let, ki jim bodo morda koristila genetska testiranja za zdravljenje, kot sta reprodukcija s pomočjo in perinatalni pregled. Tretji segment, star 41–65 let, ima lahko koristi od diagnostičnega testiranja, ki opredeljuje genetska tveganja za bolezni, in drugih diagnostičnih testov. Končno je trg 65+ največji naslovljivi trg, ki naj bi po vsem svetu imel 63 milijard dolarjev priložnosti. Tem posameznikom lahko koristi genetsko testiranje za stvari, kot sta izbira onkološke terapije in testiranje zarodnih vrstic.

Invitae Corporation (NVTA) Obeti?

Z leti so inovacije podjetja omogočale nenehno zmanjševanje stroškov. Leta 2015 je en vzorec v povprečju stal 1250 ameriških dolarjev. Pet let kasneje so stroški znižali na 274 USD za vzorec. Dolgoročni cilj Invitae je, da genski pregled postane “standard oskrbe” za vprašanja, povezana z zdravjem. V ta namen je družba skupaj opravila 11 strateških prevzemov 600 milijonov dolarjev od začetka. Ti prevzemi so podjetju prinesli desetletja izkušenj, povezanih z zaporedjem in analizo DNK. Vključitev tega znanja v portfelj Invitae omogoča dosleden nabor novih in inovativnih idej, zmanjšuje stroške raziskav in pospešuje časovni okvir, da bodo novi izdelki lahko dosegli javnost.

Ena pomembnejših pridobitev, ki jo je treba omeniti, je dogovor iz junija 2020 o nakupu podjetja ArcherDX, specializiranega za testiranje raka. Podjetje ima v lasti tehnologijo, ki ne samo da lahko zazna dedno tveganje za nastanek raka, ampak tudi omogoča bolnikom z rakom možnost, da preverijo morebitne genske težave, ki bi motile zdravljenje ali druge možnosti zdravljenja. Tovrstno razumevanje je zelo koristno za farmacevtska podjetja, ki izvajajo klinična preskušanja. ArcherDX bo lahko koristil tudi podjetju Invitae s prenosom obstoječih odnosov z velikimi farmacevtskimi imeni, kot sta AstraZeneca in Bayer. Družba ocenjuje, da je celotni naslovljivi trg, ki je bil odklenjen zaradi te pridobitve, približno 45 milijard USD.

Kje kupiti Invitae Corporation (NVTA) Zaloge

Posrednik, ki ga priporočamo, je Firstrade.

Firstrade je vodilno spletno posredniško podjetje, ki ponuja celo vrsto naložbenih produktov in orodij, namenjenih vlagateljem, kot ste vi, da prevzamejo nadzor nad svojo finančno prihodnostjo. Od svoje ustanovitve leta 1985 se Firstrade zavzema za zagotavljanje visokokakovostnih in kakovostnih storitev.

Firstrade združuje lastniško tehnologijo trgovanja, zelo intuitiven uporabniški vmesnik, izjemne storitve za stranke in mobilne aplikacije, zato ponuja celovito rešitev za vse vaše naložbene potrebe..  Firstrade je član FINRA / SIPC.

Naložbe v korporacijo Invitae (NYSE: NVTA) Naložbe v korporacijo Invitae (NYSE: NVTA) Naložbe v korporacijo Invitae (NYSE: NVTA)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje borznih posrednikov upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje borznih posrednikov upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje borznih posrednikov upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

Pristojbine

Ničelna provizija

Pristojbine

Ničelna provizija

Pristojbine

Ničelna provizija

Minimum računa

Nobenega

Minimum računa

100 dolarjev

Minimum računa

Nobenega

Promocije

Brezplačne zaloge *

* Za podrobnosti glejte spletno mesto.

Promocije

Nobenega

Promocija

Nobenega

Povzetek

Invitae deluje v močno moteči industriji, ki bi lahko v nekaj letih spremenila način razmišljanja o zdravstvu. Vsak dan se raziskujejo in preizkušajo novosti, ki bi lahko zmanjšale tveganje za resne bolezni, kot so rak in bolezni srca. Na izdelke Invitae se močno zanašamo tako zdravniki, ki delajo s pacienti, kot tudi zdravi posamezniki, ki želijo biti bolje obveščeni o svojih dejavnikih tveganja. Ker se bo naše prebivalstvo še naprej staralo, bo potreba po teh tehnologijah postala še pomembnejša.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map