Naložbe v zaloge zdravila Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN)

Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) je farmacevtsko podjetje s sedežem v New Yorku. Z več kot tremi desetletji izkušenj je podjetje lahko s svojimi raziskovalnimi in razvojnimi zmogljivostmi hitro pripeljalo na trg zdravila, ki so spremenila življenje nešteto posameznikov. Inovacije, ki jih je razvilo podjetje, so poenostavile časovni načrt razvoja zdravil, kar je privedlo do stroškovne učinkovitosti in znižalo stroške dajanja zdravil na trg. Podjetje je še naprej dejavno na področju raziskav in razvoja, pazi na najnovejše znanstvene novosti in išče načine, kako jih izkoristiti za dolgoročno rast. 

Kaj je zdravilo Regeneron Pharmaceuticals (REGN)?

Ustanovljena leta 1988, je bila prvotna usmeritev Regeneronovih farmacevtskih raziskav na regeneracijo možganskih nevronov za zdravljenje bolnikov s Huntingtonovo boleznijo, Alzheimerjevo boleznijo in Parkinsonovo boleznijo. Štiri leta po ustanovitvi so njihova prva zdravila začela klinična preskušanja. Čeprav prvotno zdravilo teh preizkušenj ni prestalo, je Regeneron od takrat svoje raziskovalno središče razširil na številna druga področja. Po dveh desetletjih poskusov in napak je prvo zdravilo ARCALYST podjetja vstopilo na trg v začetku 2000-ih. Podjetje zdaj zaposluje približno 9000 ljudi po vsem svetu in ima danes na trgu osem odobrenih zdravljenj FDA. Njihov portfelj zajema široko paleto zdravil, ki zajemajo alergijske in vnetne bolezni, raka, bolezni srca in ožilja ter presnove, živčno-mišične bolezni, nalezljive bolezni in redke bolezni.

Soustanovitelj George D. Yancopoulos je po izobrazbi znanstvenik in je bil naveden kot glavni raziskovalec 6 od 8 odobrenih zdravil, ki jih je Regeneron ponudil na trg. Kljub vlogam predsednika in glavnega znanstvenega direktorja je Yancopoulos še vedno močno vključen v raziskovalno in razvojno plat podjetja. Z nadaljnjim delom je Yancopoulos postal enajst najbolj citiran znanstvenik v devetdesetih letih in številne metode in tehnike, ki se danes uporabljajo v farmacevtskih raziskavah, so neposreden rezultat njegovih raziskav.

Zakaj Regeneron Pharmaceuticals (REGN) Zadeva?

Regeneronov življenjski cikel raziskav in razvoja ima veliko koristi od tehnologije „Velocisuite“, ki jo je podjetje razvilo leta 2003. Z uporabo te zbirke orodij so omogočeni inovativni in natančni rezultati v vseh fazah postopka preskušanja drog. Ta zbirka tehnologij se je začela razvijati leta 2003 in vključuje VeolciGene, VeolciMouse in VeolciHum. Skupaj ta nabor orodij omogoča hitro manipulacijo in razmnoževanje genskega materiala laboratorijskih miši. S tem se lahko množično reproducirajo različne genetske motnje, kar omogoča, da se pri miših proizvajajo popolnoma človeška protitelesa. Ti dejavniki so zelo koristni za testiranje zdravil, kar omogoča izjemno natančen rezultat, ki odraža vpliv terapevtike na ljudi. Razvoj miši z genetsko sestavo, podobno človeški, je podjetju to omogočil britje mesecev s časovnega okvira za razvoj zdravil.

V zadnjem času je bilo podjetje deležno velike pozornosti za razvoj zdravljenja s COVID-19. Ministrstvo za zdravje in socialne zadeve je z uporabo Velocisuite in druge tehnologije Regeneronu podelilo 450 milijonov dolarjev za razvoj protiteles za zdravljenje virusa v okviru operacije Warp Speed ​​ameriške vlade. FDA je za zdravljenje, znano kot REGN-COV2, dobila dovoljenje za nujno uporabo. Regeneron je bil deležen velike medijske pozornosti, ko so poročali, da je REGN-COV2 prejel predsednik Donald Trump, ko je bil na zdravljenju zaradi diagnoze COVID-19. Zdravljenje je zelo podobno tistemu, ki ga je podjetje razvilo med pandemijo ebole. Podoben koktajl zdravil, ki so ga dajali bolnikom z ebolo, je povzročil skoraj 90-odstotno stopnjo preživetja, če so ga dali v prvih dneh okužbe.

Regeneron Pharmaceuticals (REGN) Obeti

Podjetje ima več zdravil v različnih fazah preskusnega postopka FDA. Skupno je Regeneron proizvedel 31 zdravil, ki so trenutno v 1., 2. ali 3. fazi kliničnih preskušanj. Ta preskušanja vključujejo 8.400 bolnikov iz več kot 53 držav. Medtem ko je nemogoče napovedati, katere bodo odobrene, imajo lastne raziskovalne zmogljivosti podjetja dobre rezultate pri ustvarjanju izdelkov, s katerimi lahko pridejo na trg. Podjetje ponovno vlaga impresivno 30% letnih prihodkov se vrne v raziskave in razvoj. Ta delež prihodkov je v skladu z industrijskimi giganti, kot je Pfizer, in pomeni resno zavezanost nenehni rasti z diverzifikacijo ponudbe izdelkov. S tem predvidevanjem je podjetje dosledno pred krivuljo in ima možnost, da na trg pripelje vse več trgu.

Regeneronov pristop k razvoju zdravil je edinstven in ima številne prednosti. Morda je za njihov pristop najpomembnejši Genetični center Regeneron, ki se je odprl leta 2013 in je že zapored postavil genom več kot 1 milijona ljudi. Zaradi tega je Regeneron postal imetnik ene največjih genskih baz podatkov na svetu. Z raziskovalnimi študijami in privolitvijo prostovoljcev Regeneron zbira genetske informacije, jih anonimizira in nato z njihovo analitično programsko opremo preučuje genetske lastnosti. Ko so podatki analizirani, lahko podjetje nato uporabi ta genetska zaporedja pri raziskavah zdravil. Razumevanje pomena genetskega zaporedja v prihodnosti testiranja in razvoja zdravil, Regeneron sodeluje tudi z velikimi proizvajalci zdravil, kot so Pfizer in AstraZeneca za financiranje globalnih raziskovalnih pobud, katerih namen je pospešiti in izboljšati tehnologijo genskega zaporedja. Cilj tega sodelovanja je ustvariti večjo učinkovitost na področju raziskav, kar vodi k večjemu napredku pri razvoju in odkrivanju zdravil ter na koncu k izboljšanju zdravja ljudi.

Kje kupiti Regeneron Pharmaceuticals (REGN) Zaloge

Posrednik, ki ga priporočamo, je Firstrade.

Firstrade je vodilno spletno posredniško podjetje, ki ponuja celo vrsto naložbenih produktov in orodij, namenjenih vlagateljem, kot ste vi, da prevzamejo nadzor nad svojo finančno prihodnostjo. Od svoje ustanovitve leta 1985 se Firstrade zavzema za zagotavljanje visokokakovostnih in kakovostnih storitev.

Firstrade združuje lastniško tehnologijo trgovanja, zelo intuitiven uporabniški vmesnik, izjemne storitve za stranke in mobilne aplikacije, zato ponuja celovito rešitev za vse vaše naložbene potrebe..  Firstrade je član FINRA / SIPC.


Naložbe v zaloge zdravila Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) Naložbe v zaloge zdravila Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) Naložbe v zaloge zdravila Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje borznih posrednikov upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje borznih posrednikov upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje borznih posrednikov upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

Pristojbine

Ničelna provizija

Pristojbine

Ničelna provizija

Pristojbine

Ničelna provizija

Minimum računa

Nobenega

Minimum računa

100 dolarjev

Minimum računa

Nobenega

Promocije

Brezplačne zaloge *

* Za podrobnosti glejte spletno mesto.

Promocije

Nobenega

Promocija

Nobenega

Povzetek

Regeneron je farmacevtsko podjetje, ki se je trdno zavezalo vlaganju v raziskave in razvoj. S to zavezo so ustvarili številne pristope in metode, ki so edinstveni v tej panogi. Ta razvoj dogodkov je omogočil neprekinjeno dobavo terapevtskih zdravil na trg. Z nenehnim poudarkom na genskem zaporedju kot pristopu k razvoju zdravil bodo sčasoma izboljšave tehnologije le še bolj utrdile njihovo mesto enega najbolj inovativnih podjetij v farmacevtski industriji..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map