Naložbe v materializiranje (NASDAQ: MTLS)

Materializirajte (NYSE: MTLS) je eno največjih in najbolj uveljavljenih podjetij v sektorju 3D-tiskanja. Podjetje, ustanovljeno leta 1990, je v preteklih letih postalo pionir številnih različnih tehnologij in metod, ki so postale industrijski standardi. Ko je 3D tiskanje vedno bolj dodelano, se industrije od vesoljske do arhitekturne industrije postopoma čedalje bolj zanašajo na podjetja, kot je Materialize, ki proizvajajo poceni visokokakovostne izdelke. Materialize je v dobrem položaju, da lahko izkoristi nenehno revolucijo 3D tiskanja, ki jo danes vidimo v različnih gospodarskih sektorjih.

Kaj je materializirati (MTLS)?

3D tiskanje, znano tudi kot aditivna proizvodnja, je postopek vnosa računalniško ustvarjenih modelov v programsko opremo, ki nato vodi stroj, da doda plast na plast materiala, da ustvari tridimenzionalne predmete. Prednosti 3D tiskanja v primerjavi s tradicionalno proizvodnjo vključujejo večjo možnost prilagajanja izdelkov, večjo svobodo oblikovanja, hitrejše roke izdelave in manj težav z dobavno verigo zaradi digitalizacije vseh vidikov procesa. Trenutna svetovna predelovalna industrija je po ocenah vredna 12,8 bilijona dolarjev. Od tega je 3D tiskanje lahko zajelo le manj kot 0,1% tržnega deleža.

S sedežem v Belgiji s podružnicami po vsem svetu ima Materialize v lasti in upravlja 175 3D tiskalnikov v 18 različnih državah. Njihovih 1900 zaposlenih zagotavlja, da je podjetje sposobno ponuditi prilagojene rešitve za različne potrebe strank. Materialize ponuja rešitve strankam skozi tri različne poslovne tokove. Njihov prvi tok je programska oprema, ki podjetjem zagotavlja potrebno tehnologijo za lastno ustvarjanje 3D tiskanih izdelkov na lastnih 3D tiskalnikih. Ta programska oprema strankam omogoča upravljanje in nadzor postopka tiskanja, s čimer zagotavlja, da so v celotnem postopku, od zasnove do tiskanja, izpolnjeni najvišji standardi kakovosti. S svojo združljivostjo z večino 3D-tiskalnikov je programska oprema podjetja Materialise ustvarila ekosistem, ki je uporabniku prijazen in lahko poveča učinkovitost. Izdelovalci originalne opreme (OEM) 3D-tiskalnikov, kot so HP, Nikon in Essentium, so skupaj z Materaliseom zagotovili nemoteno delovanje programske opreme na njihovih strojih..

Drugi tok je medicinski, ki strankam na medicinskem področju omogoča zdravljenje po meri vsakega posameznega bolnika s pomočjo tiskanih in oblikovanih orodij za vizualizacijo, vsadkov ali celo kirurških orodij. Največja baza strank za ta tok so bolnišnice, raziskovalni inštituti in proizvajalci medicinskih pripomočkov. Primeri tega dela so partnerstvo z Henry Ford Health Systems 3D tisk 1.000 src. Z uporabo programske opreme Materialize so zdravniki lahko razvili tridimenzionalni model organov, da bi pred medicinskimi postopki načrtovali podrobno strategijo, ki je tradicionalni pregledi ne morejo zagotoviti. To je ugodno, saj omogoča bolj poglobljeno razumevanje okoliščin, značilnih za bolnika, in posledično manjšo potrebo po invazivnih kirurških posegih.

Končni tok je proizvodnja, ki strankam omogoča, da z Materialize sodelujejo pri razvoju dizajna in uporabijo materiali za ustvarjanje izdelkov. Z eno največjih tovarn 3D tiskanja na svetu imajo stranke dostop do 20 različnih materialov in 15 različnih vrst oblog. Ko se bo odločil za zasnovo, bo podjetje skupaj s strankami izdelalo prototipe in zagotovilo zadovoljstvo pred začetkom množične proizvodnje. Med partnerji v proizvodnem toku so Microsoft, Airbus in Panasonic.

Zakaj se materializira (MTLS) Zadeva?

Medtem ko je število podjetij, s katerimi se javno trguje v sektorju 3D-tiska, v zadnjih letih naraslo, ga edinstveni poslovni model Materialiseja ločuje od konkurence. Tri ločene poslovne linije podjetja služijo različnim strankam. S temi tremi različnimi tokovi prihodkov je podjetje zelo raznoliko v primerjavi z drugimi podjetji za 3D-tiskanje, ki se osredotočajo na eno ali dve nišni področji. Kot rezultat diverzifikacije Materialiseja se močno zmanjšajo tveganja in učinki potencialnih upadov v kateri koli panogi, ki ji služijo..

Raznolikost storitev je raznolikost metod, ki jih uporablja Materialize, tudi druga prednost, ki jo ima pred konkurenco. Medtem ko so druga podjetja za vse svoje izdelke in storitve odvisna od izbranih nekaj vrst tehnologije 3D-tiskanja, je Materialize lahko inovativno in eksperimentiral z različnimi metodami.. Stereolitografija, vmesniki z laserji, modeliranje talilnih nanosov in tehnologija PolyJet so vsi različni načini 3D tiskanja, ki so združljivi s programsko opremo Materialize. Kot rezultat te združljivosti je mogoče izbrati različne metode in materiale glede na potrebe strank, kar omogoča večjo prilagoditev in navsezadnje tudi kakovostnejše izdelke.

Materializirajte (MTLS) Obeti

Zaradi desetletnih izkušenj je Materialize postal industrijski standard za številne proizvajalce 3D tiskalnikov. Zato je podjetje v dobrem položaju za hitro rast, ko se sektor bolj uveljavlja. Kot smo že omenili, le 0,1% proizvodnje trenutno uporablja postopek 3D-tiskanja. Kot ustvarjalec standardne programske opreme za 3D-tiskalnike mora stopnja rasti podjetja ostati nespremenjena, dokler se bo sektor kot celota še naprej širil.

Materialize je sposoben ohraniti mesto na vrhu industrije 3D-tiska, predvsem zaradi inovativnosti in zmožnosti vstopa v nove sektorje. Na primer naložba v Ditto, spletno preizkusno službo za očala, so jo mnogi vlagatelji označili za primer sposobnosti podjetja Materialise, da prilagodi obstoječe tehnologije za reševanje sodobnih problemov. Takšne strateške naložbe in partnerstva kažejo, da bo na trg vstopalo vedno več trgov, ko bo tehnologija 3D tiskanja postala bolj običajna in splošno sprejeta.

Kje kupiti Materialize (MTLS) Zaloge

Posrednik, ki ga priporočamo, je Firstrade.

Firstrade je vodilno spletno posredniško podjetje, ki ponuja celo vrsto naložbenih produktov in orodij, namenjenih vlagateljem, kot ste vi, da prevzamejo nadzor nad svojo finančno prihodnostjo. Od svoje ustanovitve leta 1985 se Firstrade zavzema za zagotavljanje visokokakovostnih in kakovostnih storitev.

Firstrade združuje lastniško tehnologijo trgovanja, zelo intuitiven uporabniški vmesnik, izjemne storitve za stranke in mobilne aplikacije, zato ponuja celovito rešitev za vse vaše naložbene potrebe..  Firstrade je član FINRA / SIPC.

Naložbe v materializiranje (NASDAQ: MTLS) Naložbe v materializiranje (NASDAQ: MTLS) Naložbe v materializiranje (NASDAQ: MTLS)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje borznih posrednikov upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje borznih posrednikov upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje borznih posrednikov upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

Pristojbine

Ničelna provizija

Pristojbine

Ničelna provizija

Pristojbine

Ničelna provizija

Minimum računa

Nobenega

Minimum računa

100 dolarjev

Minimum računa

Nobenega

Promocije

Brezplačne zaloge *

* Za podrobnosti glejte spletno mesto.

Promocije

Nobenega

Promocija

Nobenega

Povzetek

S tremi desetletji izkušenj so programske, materialne in materialne rešitve Materialise-a postale industrijski velikan. Čeprav je podjetje v zadnjih letih že pokazalo impresivno rast, bi lahko trdili, da je sektor 3D-tiskanja šele v povojih. Ko se ta vrsta proizvodnega postopka vse bolj uveljavlja, je Materialize zelo dobro pripravljen za razširitev in vstop v nastajajoče sektorje, kjer bi lahko uporabili to tehnologijo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map