Predlog za sodelovanje Ekosistemov NULS in OKExChain

O tem NULS

NULS je odprtokodna prilagodljiva platforma blockchain za podjetja, ki ponuja hitre poslovne rešitve za razvijalce. NULS z mikro storitvami, pametnimi pogodbami, medsebojno interoperabilnostjo in takojšnjo izgradnjo verig postavlja nove industrijske standarde pri racionalizaciji sprejemanja verig blokov..

Zasnova NULS na mikro-storitvah razvijalcem olajša hitro ustvarjanje modulov za kar koli. NULS ponuja tekoče, stroškovno učinkovite rešitve, ki prihranijo čas, za razvijalce z minimalnimi izkušnjami z veriženjem blokov.

NULS je modularna odprtokodna blockchain infrastruktura.

Njeni vodilni izdelki so spodaj:

1..POCM platforma

POCM (Proof of Credit Mining) je platforma SCO, ki projektom omogoča uporabo pametnih pogodb za izdajo in distribucijo projektnih žetonov na verigah blokov. Imate NULS? Vstavite se v vozlišča projekta in zaslužite njihov žeton kot nagrado, medtem ko projekt zasluži NULS kot nagrado. Projekti lahko uporabijo soglasne nagrade NULS za zagon in pomoč pri financiranju razvoja. V nasprotju z IEO in ICO igralci nikoli ne tvegajo glavnice in NULS nikoli ne zapustijo denarnice. Zaslužite žetone projekta, ko je naprava izključena! Kot univerzalno platformo SCO lahko POCM uporabljamo za izdajanje in distribucijo žetonov in sredstev iz katere koli javne verige v katerem koli blockchain ekosistemu..

2.. NULS ChainBox

ChainBox je gotova rešitev za gradnjo verig. Zajema šest osnovnih modulov: knjigo, račune, transakcije, bloke, konsenz in omrežje. ChainBox odpravlja potrebo po razumevanju katere koli osnovne tehnologije veriženja blokov, vključno z razdeljenim shranjevanjem podatkov, prenosom od točke do točke, mehanizmi soglasja in algoritmi šifriranja. Namesto da bi se razvijalci porabili za arhitekturo blockchain, se lahko osredotočijo na ustvarjanje neodvisnih poslovnih modulov, ki temeljijo na standardnih komunikacijskih protokolih, nato pa s ChainBoxom v nekaj minutah oblikujejo povsem novo aplikacijsko verigo.

3.. Verižna

Chainfactory vam omogoča, da z minimalnimi sposobnostmi kodiranja zgradite verigo blokov, ki ustreza vašim edinstvenim potrebam. Naš grafični vmesnik po korakih vas vodi skozi konfiguracijo vaše verige z uporabo Module Warehouse.

O tem ŽivcaOmrežje

Nervenetwork je decentralizirano omrežje za storitve digitalnih sredstev in protokol za verižno medsebojno verigo blokov, ki temelji na okviru NIC MicroService in je bil razvit z NULS ChainBox. Njegov cilj je razbiti izolirani otok vrednosti verige blokov, vzpostaviti omrežje za interakcijo med sredstvi in ​​zagotoviti vso potrebno osnovno podporo za ekosistem aplikacije Defi. Naj vsak imetnik digitalnega premoženja uživa resnično varne, brezplačne in pregledne aplikacijske storitve Defi.

NerveNetwork je decentralizirano omrežje digitalnih storitev premoženja in blockchain protokol za medsebojno verižno interakcijo, ki temelji na okolju NULS microservice in je bil razvit z NULS ChainBox. Njegov namen je razbiti izolirani vrednostni blokchain, vzpostaviti omrežje za medsebojno interakcijo s sredstvi in ​​zagotoviti vso potrebno osnovno podporo za ekologijo aplikacije Defi. Naj vsak imetnik digitalnega premoženja uživa resnično varnost, svobodo in preglednost aplikacijskih storitev Defi. Preko protokola za medsebojno verižno interakcijo Nerve je potreben le majhen obseg razvoja prek standardnega vmesnika, nato pa je mogoče verigo blokov z različnimi strukturami pretvoriti v skupek skupnih vrst sredstev, ki jih lahko identificirajo moduli v verigi ekosistem NULS. Na ta način lahko dosežemo interakcijo s sredstvi znotraj in zunaj ekosistema NULS ter zagotovimo bogate scenarije Defi za običajna digitalna sredstva, kot je BTC.

NULS prednosti osnovne tehnologije

Arhitektura mikroservisov, modularizacija je temeljitejša, mehanizem soglasja je mogoče vstaviti, moduli delujejo neodvisno, nizko spenjanje in velika prilagodljivost razširitve.

Rešitve za sodelovanje

1..Priporočljivo je, da OKExChain sprejme raznoliko ekološko sodelovanje med živci

1.1 Priporočljivo je, da se OKExChain pridruži vozlišču virtualne banke Nerve

Projekt NerveNetwork je pripravljen zagotoviti podporo vozliščem navideznih bank.

NerveNetwork ima skupaj 15 navideznih bančnih vozlišč, ki ne samo, da lahko ustvarjajo prihodek iz blokov, temveč tudi ustrezajo pravicam upravljanja 15 zasebnih ključev z več podpisi. Odgovoren je za upravljanje BTC z več podpisi in upravljanje zasebnega ključa podpisa pametne pogodbe Ethereum je upravljavec porazdeljenega upravljanja premoženja.

Vozlišče navidezne banke prevzame vlogo čezmejnega upravljanja, glasuje o nekaterih predlogih za različna vprašanja premoženja, ki se pojavijo med postopkom čezmejne verige, in pregleduje predloge sredstev s 66-odstotnim bizantinskim mehanizmom preverjanja, vključno s tistimi, ki se pojavijo med prenos obdelave zamrznitve, vrnitve in prenosa premoženja v več verigah.

1.2 Priporočljivo je, da Nerve zagotovi heterogeno čezmejno rešitev, ki pomaga podpirati dostop do osnovnih sredstev, kot so BTC, ETH, ERC20 in NULS..

Kot univerzalni protokol z več verigami bo Nerve dostopal do različnih osnovnih sredstev. Prva serija glavnega omrežja bo dostopala do BTC, ETH, ERC20, NULS, NRC20 ter drugih sredstev verige in pogodbenih sredstev. Preko povezave z OKExChain lahko omogoči bogat dostop do sredstev za OKExChain in OKExChain DEX ter lahko sodeluje pri upravljanju teh sredstev v omrežju, kar zagotavlja ne samo varnost premoženja, temveč tudi prožne storitve za OKExChain..

Čas generiranja živčnega bloka je potrjen znotraj 3S. Sprejema mehanizem soglasja POCBFT in nima povratnih transakcij. Zelo je primeren kot strelovodna rešitev za dolgoročno potrjena osnovna sredstva.

2. NULS in OKExChain heterogeno čezmejno ekološko sodelovanje

2.1 Priporočljivo je, da OKExChain sodeluje pri vzdrževanju vozlišč, ki generirajo bloke NULS.

Potem ko je združenje postalo vozlišče navidezne banke, ne prejme le nagrad iz navidezne banke Nerve, temveč tudi nagrade za ustvarjanje blokov. Bazen lahko tudi stavi v lastništvo NULS, Ethereum in Bitcoin za rudarsko proizvodnjo Nerve.

2.2 Priporočljivo je, da NULS pametno pogodbo DApp & Defi lahko podpira dostop do sredstev OKT

Vsa sredstva v Nerveju lahko prek verižnega protokola NULS prenesemo v verigo NULS. Sredstva v verigi NULS lahko podpirajo razvoj in uporabo pametnih pogodb o sredstvih OKExChain. Na primer, digitalna identiteta in omrežje distribuiranega pomnilnika Aleph v verigi NULS. in NULS sta dosegla sodelovanje z Ledgerjem.

Poleg tega je mogoče hitro dostopati tudi do orodij upravljanja in POCM.

2.3 Priporočljivo je, da denarnica NULS Nabox zagotavlja podporo za raznovrstna medsektorska sredstva od OKExChain do NULS

Ekološko denarnico NULS App Nabox trenutno uporablja 10000+ resničnih uporabnikov na visokih frekvencah in lahko podpira dostop in shranjevanje OKExChain medsektorskih sredstev.

3. Medijska promocija

Kot član ekosistema OKExChain bo NULS zagotavljal združene vire, združeval medije in tradicionalno javno mnenje, da bi povečal vpliv industrije.

  • Mediji : HuoXing Finance , Jinse Finance , Beenews , Lianshijie, BightbcNews, PingCaiJin, FengLi.com, YunShi24.com, bitett.com, Zilian8.com, maiyaotop.com, beipopfinance.com, Deep Cloud Finance, CoinPlay, Munzixun.com , itd.
  • Promovira ga lahko več kot 10 KOL-ov z velikim vplivom na Weibo, Twitter in Youtube
  • Na svojem forumu ga lahko promovira več deset tisoč registriranih uporabnikov.

Lahko ga promovirajo WeChat Group, Telegram Group, Twitter Group in drugih 100.000+ skupnosti po vsem svetu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map