Kako zaslužiti z izkoriščanjem kriptos? Pojasnjeno skrajšanje Bitcoinov

Trženje marž ali trgovanje s finančnim vzvodom v bistvu stavi na denar, ki ste ga posodili. Ni vaš denar, na katerega stavite, predvsem pa je treba biti zelo previden pri opravljenih poslih. Trženje marž običajno uporabljajo napredni trgovci, ki poznajo koncepte, kot sta obvladovanje tveganj in tehnična analiza. Trgovanje s finančnim vzvodom ali trgovanje z maržami je primerno za začetnike in preden poskusite trgovati z maržami, morate imeti vsaj nekaj mesecev izkušenj s trgovanjem. Ne hitite vanj, ne da bi razumeli, kako deluje.

Če želite pridobiti vzvode trgovanja profesionalne skupine trgovcev, skupaj z njihovim natančnim portfeljem, lekcijami in celotnim tečajem trgovanja s kriptovalutami, se odpravite k šefu Akademija za kripto trgovanje – Poskusite brezplačno.

Zasluge za slike: Google slike

Skrajšanje Bitcoinov – Kako zmagati Stave Cena Bitcoinov se bo znižala 

Pri trgovanju s finančnim vzvodom v bistvu zamenjate pogodbe z drugimi, ki uporabljajo platformo. Torej, če kratek stik, zamenjate pogodbe z nekom, ki gre dolgo, če pa greste dolgo, zamenjate z nekom, ki gre kratko, z drugimi besedami, “Kratko”. Vzvod je znesek sredstev, ki ste si jih izposodili. Višji kot je vzvod, ki ga izberete, bolj tvegan je.

Lahko se giblje od 2x do 100x, odvisno od storitev, ki jih borze izberejo. Ko povečate vzvod, s katerim želite trgovati, več sredstev si izposodite in možnosti za likvidacijo se povečajo.

Likvidacijska cena v bistvu pomeni ceno, po kateri je stanje na vašem računu popolnoma izbrisano. Vaša likvidacijska cena vam je dana pred začetkom transakcije in ves čas med transakcijo, tako da jo lahko ves čas spremljate..

Nikoli vam ni treba skrbeti za izračun likvidacijske cene, saj skoraj vse borze, ki omogočajo trgovanje z maržami na Cryptos, ponujajo pomembne kalkulatorje, ki lahko prikažejo likvidacijsko ceno v realnem času.

Temeljno načelo, na katerem deluje trgovanje s finančnim vzvodom, je skrajšanje in hrepenenje. Kratka pozicija stavi, da se bo gibanje cen posamezne kripto zmanjšalo, dolga pozicija pa, da se bo gibanje cene posamezne kripto širilo.

Ko boste prišli do kratkega stika, bo likvidacijska cena višja od tržne cene, pri nakupu pa bo nižja od tržne cene..

Tveganja skrajšanja Bitcoinov & Druge kriptovalute

Služenje denarja s trgovanjem z vzvodi Cryptos je kot igranje z dvoreznim mečem. To je bolj koristno, vendar z veliko tveganji. Vendar lahko tveganje zmanjšate in povečate nagrado, tako da v svoje dnevne trgovinske dejavnosti vključite nekaj tehnik.

Priraščanje in zmanjšanje položaja je ena najbolj uporabnih tehnik za povečanje dobička in zmanjšanje tveganja izgube. Najboljši način je, da razporedite svoje posle, namesto da bi bili odvisni od ene same trgovine.

Na primer, trgujete z 2000 USD in želite zavzeti dolgo pozicijo pri 10000 USD na Bitcoinu. Trenutna pozicija je 10500 USD. Namesto da bi ves dan gledali grafikon in poskušali časovno določiti petminutno okno, da bi dosegli ceno, ki je najbližja tistim $ 10000, bi preprosto nastavili več vnosov na poti navzdol.

To bi izgledalo približno 500 USD pri 10400 USD, 500 USD pri 10300 USD, 500 USD pri 10200 USD in 500 USD pri 10100 USD, če bi cena padla. Vse vstopne točke se morda ne bodo zapolnile, saj lahko cena doseže le 10400 USD, vendar boste na trgu imeli veliko boljšo vstopno točko s kapitalom. Za izhodne položaje je obratno.

Pojdi dolgo, pojdi na kratko ali pojdi domov

Nakup dolg in prodaja na kratko je ena od strategij, ki jo napredni trgovci uporabljajo za ublažitev izgube. V tem primeru morate imeti na borzi dva računa, na katerih nameravate tržiti maržo.

To ne bi smelo predstavljati težav, ker lahko danes imate več računov, ne da bi v večini izmenjav dali svoje osebne podatke. V enem računu boste nastavili dolgo vstopno točko nad potencialnim zlomom, v drugem pa boste postavili kratko vstopno točko pod potencialnim zlomom. Tako si postavljate glavno prednost prodora v katero koli smer.

Razumevanje storitev, ki jih nudi borza, vam lahko pomaga pri učinkovitejšem spremljanju trgovanja z vzvodom. Stop loss z uporabo tržnih in omejenih naročil so nekateri izmed njih.

Za večino svojih poslov boste želeli uporabiti omejena naročila s preverjeno funkcijo »Samo objavi«. Toda v nekaterih primerih bi morali uporabljati tržna naročila. Uporaba stop izgub je zelo priporočljiva pri trgovanju s kripto, zlasti kadar niste blizu računalnika ali gledate trg. Za vse ostalo je najboljša praksa, če se držite mejnih naročil.

Kje lahko kratek Bitcoin 

Dolgo verodostojna platforma za trgovanje s kritjem Cryptos je Bitmex. Če ste trgovec začetnik in bi se radi vključili v trgovanje s finančnim vzvodom, bi bila to vaša izmenjava.

Ena glavnih prednosti Bitmexa je, da lahko svoje posle izkoristite s toliko kapitala, kot želite. 2x-10x je obseg vzvoda, za katerega bi se morali odločiti za začetek. Karkoli nad tem bi tvegalo vašo likvidacijo.

Ko se odločite za stavo na višji vzvod brez kakršnega koli upravljanja s tveganji, povabite k težavam. Če pa res želite trgovati z 20-krat večjim vzvodom, poskrbite, da boste to storili z minimalnim zneskom, ki si ga lahko privoščite..

Izkušeni trgovci, ki maržo trgujejo z 20x-40x, običajno gledajo karte s široko odprtimi očmi, ker si ne dovolijo izgubiti celotnega portfelja, če gre kaj narobe..

Nazadnje, vedno načrtujte svoje posle pred časom in nikoli ne trgujte na hitro. Na splošno, ko poskušate »ujeti padajoči nož« ali »ujeti raketo, ki se premika«, vam na koncu ne gre vse najbolje. Čim bolj ste navdušeni, bolj idiotske so vaše odločitve. Ohranjanje hladnega, uporaba logike in trgovanje brez pohlepa vam lahko pomagata pri sprejemanju boljših odločitev, medtem ko izkoriščate kripto.

Ne dobivajte Bitmex Rekt – kaj je Bitmex Rekt 

Platforma Bitmex je hitro postala znana na kriptovalutni sceni in kmalu so trgovci izumili izraz “Bitmex Rekt”.

Bitmex Rekt je nočna mora vsakega dobrega trgovca. To pomeni, da se je vaša pozicija likvidirala in vaša sredstva izgubila. To se običajno zgodi veliko pri trgovcih, zlasti pri tistih, ki ne uporabljajo Stop Lossa. Izraz je postal priljubljen, ko so ga UG začeli uporabljati in tudi kdaj BitmexRekt bot se je začelo.

Bot v bistvu prikazuje vse največje izgube Bitmexa. Posebnost je v tem, da so največji predstavljeni skupaj s smešnim sporočilom, kot so:

https://twitter.com/BitmexRekt/status/1095571467570417664

Ironija, šale, način njene sedanjosti in prikaz tega, koliko je nekdo izgubil, so Twitterju všeč. Twitter-bot ima več kot 324 tisoč tweetov in več kot 40.000 sledilcev. Pravzaprav je postal tako znan, da se je pojavil še en bot, zlasti za Big Rekt (likvidacije 2.000.000 pogodb ali več)

[16:48:14 UTC] Likvidacija kratkega na BitMEX XBTUSD – Nakup 5,596,536 @ 3,548

– Big Rekts [Bitmex] (@BigRekts) 8. februarja 2019

Kot trgovec je izjemno pomembno, da se izognete pridobivanju Bitmex Rekt. To pomeni, da so vaše pogodbe likvidirane in ste izgubili ves znesek, ki ste jim ga položili. In resnično ne želite, da se to zgodi. Da bi to preprečili, postavite Stop Loss blizu vaše likvidacijske meje. Izgubili ste del vplačanih sredstev – vendar bolje kot nič.

Torej, ne pozabite, ne trgujte brez ustrezne strategije in stop-loss-a. Obstaja veliko Bitmex-ovih kalkulatorjev, ki so vam v pomoč.

Vir slike: Hacked.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map