Napovedovanje cen zvezdnih lumen (XLM) 2021 – Strokovnjaki sprejemajo in bikajo dolgoročne projekcije

(Posodobljeno 13. februarja 2021) Stellar je odprtokodna blockchain platforma, ki povezuje plačilne sisteme, banke in ljudi. Zasnovan je za hitro, zanesljivo in skromno plačevanje denarja. Uporabnost podjetja Stellar, ki je bilo ustanovljeno leta 2014, je hitro povečala kripto karte.

Stellar (XLM) v zadnjih nekaj dneh ni bil tako uspešen, vendar je nedavna posodobitev zvezdnega blockchaina zvezdno jedro v11.4.0., obljublja, da bo dosegla prepotrebno rast XLM. Kljub temu je bilo leto 2018 z vidika osnov zelo dobro, saj so mrežne aktivnosti in partnerstva rasla in igrala pomembno vlogo pri razvoju tega digitalnega sredstva.

Trgovci, strokovnjaki in celo naša tehnična analiza kažejo, da imamo razlog, da ostanemo optimistični glede cene XLM. V tem prispevku si bomo ogledali nekatere razloge, zaradi katerih bi se cena XLM in drugih altcoinov lahko zvišala, ko se približujemo zadnjemu četrtletju leta. XLM trenutno zaseda 14. mesto na lestvici kovancev s tržno kapitalizacijo nekaj več kot 1,5 milijarde dolarjev.

Konec leta 2019 je fundacija Stellar zmanjšala ponudbo XLM za 50%, zaradi česar je cena XLM višja za 20%. Kljub temu, da je Stellar pokuril polovico svoje ponudbe, je bil deležen številnih kritik drugih analitikov, strokovnjakov in številk na kripto trgu.

Fundacija Stellar sodeluje tudi z neprofitnimi organizacijami, ki financirajo njihove projekte in spodbujajo uporabo virtualnih valut.

Kupite XLM na Binance danes!

Napovedi strokovnjakov XLM 2019, 2020, 2021, 2022

Za vse imetnike zvezd (XLM) so bile dobre novice, saj strokovnjaki napovedujejo svetlo prihodnost kovanca. Spodaj so strokovna mnenja o tem, zakaj se bo cena Stellar Lumen v kratkem zvišala.

A strokovni svet iz sektorja kriptovalut, vključno z izvršnimi direktorji, in slavni razvijalec bitcoinov, Jimmy Song, je napovedal ogromen dobiček za ceno Stellar Lumen. Panel je izjavil, da bi lahko XLM do konca leta 2019 zrasel za kar 260% od trenutne cene. Vsi člani sveta so izrazili veliko upanje na ceno kovanca v prihodnjih mesecih.

WalletInvestor pričakuje, da se bo cena XLM zvišala na 0,2 USD, preden se bo do konca leta spustila na 0,01 USD. Vendar naj bi se cena znova povečala na 0,2 USD, v naslednjih dveh letih pa se bo cena XLM gibala med 0,01–0,02 USD..

TradingBeasts napoveduje, da bo XLM do leta 2021 ohranil ceno 0,06 USD. Toda do maja 2021 bo do konca leta 2022 začel naraščati in doseči 0,11 USD..

Kupite XLM na Binance danes!

Drugi dejavniki, ki spodbujajo ceno XLM, vključujejo;

Ustvarjanje Medzvezdja

V drugem primeru, ki poudarja vse večjo uporabnost zvezdnega omrežja, Chain, je bil blockchain zagon nedavno kupil Lightyear, profitna podružnica fundacije za razvoj zvezde. Pridobitev je privedla do ustanovitve novega podjetja, imenovanega Interstellar.

Od ustanovitve leta 2014 je Chain uspel zbrati več kot 40 milijonov dolarjev zasebnega kapitala. Sodeloval je tudi s podjetji, kot so Visa, Nasdaq in Citigroup. Zagon se opisuje kot sistem kriptografske knjige, ki omogoča finančne storitve pametnejše, bolj povezane in varnejše.

Interstellar bo vodil Adam Ludwin, nekdanji partner RRE Ventures in ustanovitelj Chain. Bil bo izvršni direktor novega projekta, medtem ko bodo Jed McCaleb, Stellar in Ripple Cofounder delovali kot glavni tehnični direktor projekta..

Komentiranje prevzema verige podjetja Stellar, Ludwin rekel:

»Vse stranke, ki jih imamo zdaj, so se dejansko preusmerile z uporabe tradicionalnega modela baze podatkov na uporabo modela žetonov, ki izdajajo sredstva v lokalnem okolju. S partnerstvom s Stellar lahko sredstvo odpustite drugi instituciji. “

Zdi se, da je potiskanje verige k sprejetju verige blokov v podjetju razlog, da se je družbi Stellar zdelo primerno pridobiti podjetje. McCaleb je v izjavi dejal:

»Chain-ova ekipa je vodila trg za sprejemanje tehnologije blockchain v podjetjih. To je ključna sestavina gradnje prihodnosti, v kateri se denar in digitalna sredstva premikajo po odprtih protokolih. “

IBM-ov začetek svetovnega sistema plačil z žicami z zvezdno podporo Blockchain

Dobre novice še naprej prihajajo po zvezdni poti in nedavno sprejetje omrežja s strani IBM-a obljublja, da bo okrepilo bogastvo XLM. Septembra je International Business Machines Corp. objavila, da je uvedla Blockchain World Wire, plačilni sistem, ki temelji na blockchainu in je podprt s protokolom Stellar.

Po mnenju IBM-a platforma obljublja revolucijo v čezmejnih plačilih. Deloval bo podobno kot Rippleovi sistemi poravnave blokov, ki uporabljajo XRP za prenos velikih količin denarja čez meje z malo ali nič denarja.

Ko bo platforma začela delovati uradno, bo olajšala takojšnje obračun in poravnavo vseh transakcij prek blokovskega omrežja Stellar.

IBM opisuje novi izdelek kot:

“IBM Blockchain World Wire, nova finančna tirnica, ki lahko hkrati sproti in poravnava čezmejna plačila v skoraj realnem času. Z integracijo z obstoječimi plačilnimi sistemi lahko drago nepreglednost nadomestite s cenovno dostopno preglednostjo – in to lahko vsem prinese večjo finančno priložnost. “

Poleg dela z IBM-om se govori tudi, da se lahko Fidelity pri premikanju digitalnih sredstev po svojih platformah odloči za verigo blokov XLM. Čeprav ni potrjeno, je treba povedati, da številne premike glede cen na finančnem trgu opredeljujejo govorice.

Če bi se takšna poteza uresničila, bi znatno povečala ceno XLM, potencialno celo do ravni 1 USD.

Dodatek na BitGo

V začetku oktobra, BitGo, eden vodilnih kripto zagonskih podjetij, ki ponuja skrbniške rešitve, je sporočil, da na svoj seznam kriptovalut dodaja XLM in Dash. Kupci lahko zdaj že od tega meseca ustvarjajo denarnice za obe.

BitGo je eden najbolj varnih ponudnikov denarnic na svetu. Z novimi dodatki je razburljivo za vlagatelje obeh kriptovalut.

Mike Belshe, izvršni direktor in ustanovitelj podjetja BitGo, rekel da so bili dodatki posledica njihovih edinstvenih lastnosti, ki ponujajo nekaj napredka, zlasti glede plačil.

Dodaja, da je bil Stellar jasen izbor za Startup, saj se osredotoča na zagotavljanje globalnih plačil za več potrošnikov. To je nekaj, kar ga razlikuje od Bitcoina. Za razliko od BTC, ki deluje kot hranilec vrednosti, se XLM osredotoča na transakcije.

Poleg BitGO so na spletnem mestu prišle tudi pozitivne novice, ki temeljijo na izmenjavi uvrstitev XLM žetona na borzo Coinsuper s sedežem v Hongkongu.

Kupite XLM na Binance danes!

Analiza cen napovedovanja cen zvezdnih lumen (XLM) TradingView Posodobljeno 13. februarja 2021

XLMUSD 0,58 USD Naslednji LONG Target avtor kyer na TradingView.com

Kot je pokazal analitik, je XLM dosegel nove najvišje vrednosti na borzi Binance. Zdaj sodeluje s stopnjami Fibonacci, ki bi mu omogočile razumeti, kam bi lahko v prihodnosti šla cena sredstva. 

Omenil je, da je XLM januar in februar preživel v fazi kopičenja med 0,277 in 0,30406 USDT na kovanec. Poleg tega se je virtualna valuta pomaknila višje proti višjim najvišjim mejam in v tem trenutku presegla raven 0,48 USDT. 

Poleg tega meni, da je mogoče, da XLM sledi nivojem Fibonacci, kot se je v preteklosti že dogajalo s to virtualno valuto.

XLM / USDT Močna bikova cena avtor FieryTrading na TradingView.com

Trgovalni par XLMUSDT kaže, da se je vrednost te virtualne valute v zadnjih dneh zelo povečala. Ko pa je XLM enkrat uspel doseči 0,41 USDT na kovanec, se je umaknil za 50%. Namesto tega se je v zadnjih dneh XLM poskušal premakniti nad 0,37, nato pa je upadel za 20%. 

Trenutno XLM beleži višje in višje padce, kar kaže, da bi se medvedji trend za to digitalno sredstvo lahko končal. Poleg tega bo mogoče v prihodnjih dneh opaziti rast obsega XLM. To bi lahko bilo potrebno za premik, da bi lahko doseglo dva glavna cilja: 0,37 in 0,41 USDT na kovanec.

XLM / USDT pripravlja svojo raketo proti ravni 0,3947 &# x1f680;&# x1f680;&# x1f680; avtor CollegeofPips na TradingView.com

Digitalno sredstvo XLM še naprej popravlja močno rast, ki jo je doživelo v zadnjih mesecih. Cena XLM je pokazala, da so prodajalci oblikovali jasen kanal gibanja cen. To je tudi poskus prekinitve spodnjega trenda 24. decembra. 

Analiza kaže, da cena XLM v zadnjih dneh počasi pada. To bi lahko bil trenutek za razmišljanje o novem trendu rasti v prihodnjih dneh. Močni kupci bi lahko vstopili po 0,12 USD, prvi cilji, ki jih je delil analitik, pa so 0,146 in 0,16 USD. Nekateri vlagatelji iz XRP bi se lahko preselili tudi na digitalno sredstvo XLM.

Crypto XLM / USD (še en Moonshot v nastajanju?) avtor SonicDeejay na TradingView.com

Za trgovalni par XLMUSDT vidimo, da je analitik naklonjen temu paru, ker bi ga lahko v prihodnosti sprejele centralne banke. Meni, da obstaja tudi velika možnost, da se v bližnji prihodnosti premakne na 0,21 in 0,23. Kljub temu ni pojasnil, kaj in kako lahko centralne banke sprejmejo to virtualno valuto.

Kot lahko vidimo, je v času pisanja trenutno trgovalni par XLMUSDT na 0,18579 XLM. To bi lahko potisnilo digitalno sredstvo o.24 in še dlje, kot je prikazano na grafikonu, ki ga deli analitik.

XLMUSDT 4hr: // RSI dobiva možnost prekomerne razširitve_kupov avtor HustleGrindMomentum na TradingView.com

XLM je bil v zelo bikovskem obdobju. Vendar se zdi, da zdaj doživlja popravek. Analitik nakazuje, da bo pomembno opazovati spremembe Ethereuma (ETH), Bitcoina (BTC) in tudi spremembe trenda RSI. 

Poleg tega je omenil, da je XLM poleg XRP močno odvisen tudi od tehničnih kazalnikov. Dobra strategija bi lahko bila izkoriščanje dobička in ponovni odkup za hodlers. Če ne, je najbolje izkoristiti dobiček in se preseliti na drugo digitalno sredstvo. 

Pomembno je tudi poiskati odboj na 200 SMMA na 4-urnem grafikonu. To bi lahko v bližnji prihodnosti virtualno valuto potisnilo na 0,27 in 0,28.

Kupite XLM na Binance danes!

Nauči se več

Bi radi izvedeli več o Stellar XLM? Preberite naš vodnik za začetnike za XLM, skupaj z zgodovino projekta in osnovami, kako kovanec zagotavlja vrednost. Z iskanjem Stellarja na naši spletni strani se bodo pojavili najnovejši članki XLM, kot je Weiss Ratings, ki bodo Stellar XLM dali oceno “kupi”.

Če vas zanima nakup Stellarja, se lahko naučite, kako kupiti XLM na Binance, naši predlagani izmenjavi za nove vlagatelje v kriptovalute.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map