Celsius Network: Obvladajte vodnik za pregled uporabnikov Crypto

Celzijeva mreža

Celsius Network je platforma za posojanje kriptovalut in obrestne mere za bitkoine, ki si želi pomagati pri ‘sprostitvi samega sebe’. Organizacija za posojila v višini 2,2 milijarde dolarjev, ki ima statistiko več kot 49.000 aktivnih denarnic in 300 milijonov dolarjev premoženja v upravljanju, si zasluži posodobljen pregled Celzija za leto 2019, da bi ugotovila, ali bi morali dobiti denarno posojilo ali začeti zaslužiti obresti za kripto kot zavarovanje.

Decentralizacija sveta vlaganja s pomočjo Celzija

Celsius Network in Bitcoin.com, znana kot dve velikanski imeni v svetu blockchain in kriptovalut, sta napovedala povsem novo partnerstvo, s čimer sta sklenili eno največjih združitev med dvema blockchain / crypto valutama.

Čeprav je temu tako, razen če ste eden tistih ljudi, ki so v koraku z dogajanjem v tej panogi. Ime, kot je Celsius Network, vam ne bo pomenilo preveč, čeprav bi si moralo razmisliti o učenju več o tem.

To je ena redkih služb, ki se je začela z izrecno željo, da bi si na glavo obrnila finančne rešitve; po njihovem mnenju služi na način, ki je v najboljšem interesu uporabnikov in imetnikov kripto-stopnje Celzija.

In to nas pripelje do bistva naše razprave tukaj.

Finance – pravičnejše in boljše – začetek Celzijeve mreže

Čeprav v resnici obstaja le nekaj let – že leta 2017 – je Celsiusova mreža želela storiti za trg kriptovalut in njegove uporabnike, kaj so zgodnje faze terminskega in maržnega trgovanja / posojanja naredile za vlagatelje.

Celsius, ki so ga v Londonu ustanovili zdaj izvršni direktor (Alex Mashinsky), direktor tehnične službe (S. Daniel Leon), generalni direktor (Keith Baumworld) in tehnični direktor (Nuke Goldstein), je uporabil Ethereum in njegov žeton ERC20, da bi ustvaril svoj unikatni verižni blok in kripto.

Je cilj? Izpodriniti pogosto uporabljene rešitve terminskega trga in trgovanja z maržami, kar jim omogoča bolj zanesljivo in decentralizirano poslovanje; s tem se ustvari pravičnejši sistem, ki koristi tistim, ki želijo posojati lastno valuto potencialnim posojilojemalcem in vlagateljem.

Z začetnim konceptom, ki je bil predstavljen leta 2017, je ekipa napovedala, da bo obstajal namenski ICO Celzija, ki bo svojo platformo spravil s tal in postal medcelinska finančna rešitev.

Kako uspešno je bilo torej to zbiranje sredstev? Do zaključka marca 2018 je Celziju uspelo zbrati več kot 50 milijonov dolarjev.

Težava s konvencionalnim vlaganjem

V intervjuju za LiveWire Markets je Donald Amstad iz investicijske družbe Aberdeen Standard Investments razpravljal o vrstah izzivov, s katerimi se vlagatelji srečujejo v trenutnem finančnem okolju..

Za boljši kontekst Amstad poudarja, da višje obrestne mere in inflacija povzročajo aktivnejši naložbeni trg in posledično višjo letno donosnost naložb. To lahko vidite v državnih, podjetniških in bančnih obveznicah včeraj.

Toda sedanje finančno ozračje prinaša nižje obrestne mere, nižjo inflacijo in posledično: letni donos postane žalosten. In glede na dejstvo, da gre za stanje finančnih zadev, ki se podaljšuje zaradi finančnih politik ECB, Bank of England in ameriške centralne banke, pomeni, da vlagatelji v kratkem ne morejo pričakovati impresivnih donosov.

To je nekaj, kar je Celsiusova ekipa sklenila s svojo ustanovitvijo leta 2017. Glede na eno od objav Medium je podnebje nizke inflacije in obresti tisto, ki ga banke posnemajo pri tistih, ki želijo vlagati prek bančnih obveznic..

Te banke delujejo tako, da vlagateljem zagotavljajo razmeroma nizke obrestne mere, hkrati pa izkoristijo donose od dividend. To omogoča povsem nepravičen in popolnoma nekonkurenčen trg za tiste, ki želijo zaslužiti svoj denar.

Vnesite Celsius, kripto omrežje, zasnovano za pomoč pri zaslužku, izposoji in plačilu na verigi blokov.

Celsiusova mreža – kako deluje

kalkulator Celzija-kripto-posojila

Nobena izmišljotina tega ne bi označevala kot decentraliziran prevzem obveznic ali naložbenega trga.

Uporabniki ali tisti, ki jih platforma zanima, lahko storijo več kot le HODL svoje kriptovalute; lahko svoje kriptovalute dejansko premaknejo iz digitalne ali trde denarnice v edinstven kripto naslov znotraj platforme Celsius, da zaslužijo obresti za vaš kripto in se takoj zadolžijo proti njemu brez provizij.

Skupno je na voljo 18 različnih kripto sredstev in stabilnih kovancev, ki jih lahko uporabniki vlijejo v platformo.

Vsak od teh kriptos / StableCoins ima povezan tipičen APR, ki se ponavadi tedensko niha iz nekaj razlogov:

Prva je dobava teh kovancev; ko se število poveča ali zmanjša, ta APR z zgledom sledi.

Druga temelji na tem, kako natančno se odločite za prejem obresti, pri čemer tisti, ki se odločijo za plačilo v izvornem žetonu platforme (CEL), zaslužijo več kot tisti, ki izberejo drugo poimenovanje.

Skupaj s tem seznamom kripto sredstev – obstaja še nekaj, ki jih namerava podjetje v bližnji prihodnosti vključiti v omrežje.

Sem spadajo še “prave” valute, ki vključujejo avstralske (AUD), Hongkong (HKD), Kanado (CAD) in Združeno kraljestvo (GBP) ter bolj “splošno” znane kripto valute, kot je TRON (TRX), EOS in Algorland.

celsius-network-wallet

Kako začnete?

Prva stvar, ki jo boste morali storiti, je ustvariti račun, ki se izvede prek mobilne aplikacije ali brskalnika. Če gre za aplikacijo, boste morali ustvariti 4-mestni zatič, ki vam omogoča veliko lažji dostop do platforme.

Ko opravite postopek prijave, boste digitalna sredstva lahko premaknili na naključno ustvarjen kripto naslov, povezan s kripto, ki ga želite premakniti.

Vedno upoštevajte, da naslov, ki ste ga ustvarili na Celziju, ustreza kripto, ki jo želite poslati.

Na splošno lahko ta postopek prenosa kripto-sredstev traja približno 15–30 minut. Izberete lahko tudi, kakšno plačilo obresti želite prejemati, pri tem pa se ne boste držali le ene metode.

Če ste na primer želeli obrestni donos, ki se plačuje neposredno v vaš znesek Bitcoina – se lahko odločite za plačilo v Bitcoinu – vendar pridobite nižjo obrestno mero.

celsius-network-my-cel-crypto-interest

Lahko pa se odločite za plačilo v žetonih CEL; odklepanje višje obrestne mere, skupaj z vrsto drugih edinstvenih ugodnosti.

Sem spadajo izboljšani odstotki obresti in boljše stopnje za druge storitve, ki so na voljo na platformi.

celsius-zasluži-kripto-obresti

Kolikšna je torej razlika pri tej odločitvi? Vzemimo na primer stablecoin – na primer Tether. Če bi v digitalno denarnico položili približno 1000 USD in jo dodali v skupino razpoložljivega premoženja.

Prva izbira je plačilo za isto digitalno sredstvo, ki ga vlagate. V tem primeru USDT, kar bi pomagalo povečati vaš letni donos, vendar pomeni, da boste imeli nižji tipični APR; trenutno 8,10%. Zagotavljate vam 81 USD na leto.

Če pa bi prejemali plačilo v CEL, bi se tipični APR povečal na 8,91%. Če upoštevamo vpliv sprememb tega odstotka, bi zaslužili 89,1 USD na leto, kar se poveča le, če se mu odločite dodati več.

Čeprav to zveni precej obrobno v primerjavi z drugimi vrstami naložb, ki bi jih lahko vlagali.

Pomembno je poudariti, da gre za pasiven dohodek, ki ga sicer ne bi ustvarili, če bi ga shranili v trdo denarnico.

Še več: v to / te denarnice lahko v katerem koli časovnem obdobju dodate več kripto; bolj (kripto) bolj vesel!

To je po mojem mnenju relativno podcenjeno. Predvsem zato, ker če ste se odločili, da svoj denar vložite v dohodkovno ali rastno obveznico, denarja ne boste mogli dodajati ali odstranjevati; vse kar lahko storite je, da počakate, da dozori. Tu je video posnetek predsednika uprave Celzija Alexa Mashinskyja z NASDAQ:

Povzetek

Obstaja veliko možnosti za vlaganje, ko gre za svet kriptovalut. Kratko za hitrim dobičkom, dolgo za njegovo uporabo kot digitalno zlato ali živo mejo za (potencialno) recesivni glavni trg naložb.

Namesto tega, da ne pustite, da stoji, miruje, zakaj ne pustite, da ceni in ustvari majhen dobiček za vas, medtem ko kriptografski razcvet?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map