Crypto.com: Obvladajte vodnik za pregled uporabnikov Crypto

Pregled Crypto.com

Crypto.com, ki ima morda najboljše domensko ime v vseh kripto, trdi, da je najboljše mesto za nakup, prodajo in plačevanje s kriptovalutami. Denarnica Crypto.com, ki naj bi jo uporabljalo več kot milijon kripto vlagateljev, ponuja možnost nakupa več kot 50 različnih kovancev, ki ponujajo nič provizij ali pribitkov, kar vlagateljem omogoča, da kripto kupijo po resnični ceni digitalnega sredstva..

V tem pregledu priljubljenega pregleda aplikacije Crypto.com bomo zajeli denarnico, denarne kartice Metal Visa z možnostjo zaslužka do 18% na leto. na vaše kripto premoženje, kredit za takojšnja kripto posojila in možnosti plačila ter naložbene odločitve. Na voljo bo tudi kratka analiza žetonov MCO / CRO Crypto.com.

Načini, kako lahko uporabniki med drugimi kriptovalutami dejansko uporabljajo Bitcoin, se v zadnjih nekaj letih postopoma povečujejo. Toda eden od načinov, kako je bil razmeroma statičen, je bil, kako vlagate.

Seveda bi bilo treba celoten postopek dolga kriptoskupine šteti za naložbo samo po sebi, toda za tiste, ki vlagajo na dolge roke, lahko z njo zagotovo naredite več kot samo shranjevanje?

Zdaj so na trgu izdelki, ki vašim naložbam nudijo nekaj večje prilagodljivosti. Eden izmed njih je Celzij, ki smo si ga že ogledali, eden od drugih pa je Crypto.com, ki gre za slogan »Kriptovaluta v vsaki denarnici« in ima nalogo pospešiti prehod sveta na bitcoin in decentralizirano digitalno gospodarstvo. Slednji se je postavil kot več kot le še ena naložbena platforma in je bolj podoben finančnemu paketu “vse v enem” v (približno) isti smeri kot rešitve, kot je Glint.

Še malo poglobili se bomo v to, kaj je Crypto.com, kaj ponuja svojim uporabnikom in kako se resnično upira nekaterim sodobnikom na trgu.

O Crypto.com

Crypto.com, ustanovljen leta 2016, ima nekaj zanimivih skupnih točk s podobnimi Celzija: njegova aplikacija se želi soočiti s tem, kar je po njegovem mnenju človekova pravica – finančna suverenost.

kripto-com-pregledTa koncept je tak, o katerem so razmišljali misleci, kot je Andreas Antonopoulos. Da če ima centralizirani sistem monopol nad osebnimi podatki, kot je osebna izkaznica, skupaj s finančnimi podatki in podatki o premoženju, kaj jim lahko prepreči, da bi prepovedovali, koga ali za kaj lahko plačate, ali pa vas celo blokiral od njihovih storitev?

To je več kot le možnost, za podobne (na videz) sporne premoženje in posameznike, pri čemer so podobni Milo Yiannapolos izpostavljeni napadom in demonetizaciji. Toda to vidimo tudi bolj neposredno pri naložbah v kriptovalute; nekatere banke nekaterim uporabnikom preprečujejo, da bi celo kupovali Bitcoin.

Tu nastopi Crypto.com, ki je v središču svojih vrednot skupina ustanovila podjetje, da bi uporabnikom zagotovila digitalno, osebno in finančno suverenost, saj želi svojo vizijo „kriptovalute v vsaki denarnici“ spremeniti v resničnost. , ena stranka naenkrat. “

Podobno kot Celzija je platforma Crypto.com strogo mobilna aplikacija, ki je resnična moč za podjetje; opolnomočenje uporabnikov, da imajo dovolj dostopa do svojih sredstev, kamor koli se odločijo, da jih bodo vlili.

Kot smo že omenili, lahko uporabnik enostavno dostopa do aplikacije, zahvaljujoč njeni razpoložljivosti za prenos v Android in iOS, ter se z lahkoto vklopi.

Primarno ekipo v Crypto dot com sestavljajo izvršni direktor Kris Marszalek, finančni direktor Rafael Melo, direktor tehnične službe Gary Or in Bobby Bao kot vodja korporativnega razvoja.

Crypto.com Kako se vključiti

Sodelovanje s finančnimi institucijami pomeni, da boste morali pred začetkom potovanja z Crypto.com opraviti regulativne postopke. Na žalost podjetje jasno pove, da njegove storitve v ZDA še niso na voljo, vendar je to v postopku zagotavljanja svojim prebivalcem.

Najprej nastavite svoje ime skupaj s kontaktnimi podatki, kot sta številka in e-poštni naslov. Uporabniška izkušnja nudi takojšnje povratne informacije o tem, kaj morate storiti, skupaj s precej enostavnim sledenjem postopku KYC.

V skladu s KYC, AML in PSD2 Crypto.Com uporablja biometrični ID, kot sta prepoznavanje prstnih odtisov in obraza. Torej, ko gre za predložitev vašega dokazila o naslovu in identiteti, morajo vsi uporabniki predložiti slike svoje identifikacije. Sem spadajo potni list, vozniško dovoljenje ali celo državna osebna izkaznica.

Po tem – aplikacija vas bo pozvala, da posnamete sliko obraza za navzkrižno sklicevanje z vašim osebnim dokumentom.

Čeprav vas aplikacija obvešča, da za obdelavo in odobritev prijave za vaš račun običajno potrebujete 1–3 dni. V resnici je to lahko precej hiter postopek; na primer, potreboval sem manj kot nekaj ur, da sem bil odobren in sem imel svoj račun popolnoma dostopen.

En del, ki traja nekaj časa, je nastavitev fiatnih plačil in trenutno lahko plačate le nekaj valut. Sem spadajo ameriški dolar, funt, evro in singapurski dolar.

Za plačila boste morali plačati mednarodno plačilo svoji banki (ki ima ironično sedež v Londonu)

Kaj je v aplikaciji Crypto.com Wallet?

crypto-com-wallet-app

»Nakup in prodaja 7 fiatov in 53 kriptovalut. Dostopajte, upravljajte in porabite svoja sredstva s kartico MCO Visa kadar koli. «

Čeprav se morate s svojim plačilnim prehodom vkrcati z mednarodnim plačilom, lahko dejansko takoj začnete z denarnico Crypto.com. Eden od načinov, kako se razlikuje od denarnice / naložbene rešitve, kot je Celzij, je, da privzeto ne ‘vlagate’ v platformo.

Denarnica Crypto.com je dejansko ločen izdelek od drugih funkcij aplikacij in svojim uporabnikom omogoča shranjevanje velikih količin skoraj 60 digitalnih sredstev. Takoj, vse, kar morate storiti, je, da vzamete naslov denarnice in ga pošljete. Aplikacija ponuja tudi obvestila o premikanju valute v denarnico in vas sproti obvešča, ko je končno potrjena in vstopi v vaš račun..

Kot katera koli kripto denarnica lahko tudi uporabniki zlahka pošiljajo, položijo in dvignejo svoje digitalne valute. Omogoča pa tudi neposredno plačevanje s katero koli kripto valuto, ki jo imate v denarnici.

Ta plačila je mogoče spoštovati z nakupom darilnih kartic v številnih kavarnah in trgovinah s strojno opremo. Opremljen je celo s skenerjem QR kode, če želi sodelujoče podjetje sprejemati kripto plačila, hkrati pa se izogiba potrebi po dragih tretjih osebah.

Po navedbah ekipe Crypto.com je sistem plačevanja denarnice dejansko povezan z več kot 120 velikimi blagovnimi znamkami in več kot 60.000 različnimi izdelki..

Pregled kartic Crypto.com

kripto-com-kartice-pregled

Edinstveno prodajno mesto Crypto.com v partnerstvu z Visa izhaja iz dejstva, da ima svojo inovativno paleto debetnih kartic. To isto kartico lahko podprete z izbrano fiatno valuto, hkrati pa ponuja vrsto različnih ugodnosti, odvisno od vrste modela, ki ste ga izbrali..

Poglejmo si nekaj teh različnih vrst kart in kakšne ugodnosti lahko uporabniki dobijo, če se odločijo, da ne bodo sodelovali skupaj s svojo vlogo.

Midnight Blue

To je temeljna debetna kartica MCO in je pregovorni „standard škatle“ za podjetje. Čeprav je temu tako, ima nekatere dodatne ugodnosti, na primer 1-odstotno spodbudo za povračilo denarja za vse nakupe, opravljene s kartico.

Vse kartice so na voljo v partnerstvu z Visa, kar pomeni, da je to takoj globalno priznana kartica, hkrati pa je opremljena in pripravljena za brezstično plačevanje.

Omejitve brezplačnih bankomatov – 200 USD / 200 GBP

Mesečna meja medbančnih obrestnih mer – 2.000 USD

Ruby Steel (Staking)

Če se odločite za vplačilo kriptovalut (natančneje MCO), potem tu resnično začnejo neto koristi Mycrypto.com.

Skupaj z 2-odstotno spodbudo za vračilo denarja pri nakupih ter dvojnimi omejitvami bankomatov in medbančnih tečajev sta takojšnja pozitivna učinka:

Omejitve bankomatov – 400 USD / 400 GBP

Ena od dodatnih prednosti je ta, da če se odločite za plačilo naročnine na Spotify z uporabo Ruby Steel, prejmete popoln popust (do stroškov 9,99 USD na mesec)

Eden od neizrečenih pozitivnih rezultatov te vrste kart je, da so narejene iz kovine. Zagotavljamo vam nekaj prepotrebne vzdržljivosti.

Neuporabljeno vam vrne denar z 2 na 1 odstotek in odstrani popust za Spotify.

Če želite izkoristiti prednosti interesne kartice, zlasti za Ruby Steel, morate vložiti 50 MCO, da boste lahko dostopali do njih. 50 MCO je enakovredno 138 GBP.

Serija plemenitih kovin (Jade Green in Royal Indigo) pregled kartic crypto.comEna največjih neto prednosti serije kart Precious Metal navzgor vključuje dejstvo, da imetniki teh kartic omogočajo dostop do najrazličnejših letaliških salonov z vsega sveta..

V nadaljevanju tako Jade Green kot Royal Indigo zagotavljata 3-odstotno povračilo denarja in 100-odstotni popust ne samo na Spotify, temveč tudi na Netflix do nabavne vrednosti 11,99 USD..

Omejitev brezplačnega bankomata – 800 USD

Mesečna omejitev medbančnih tečajev (nato 0,5%) – 10.000 USD

Če želite izkoristiti ugodnosti, vezane na Jade Green ali Royal Indigo, boste morali vložiti 500 MCO, kar je enakovredno 1.380 GBP za obdobje treh mesecev ali več.

Icy White / Rose Gold Edition

Poleg nekaterih zaželenih ugodnosti serije debetnih kartic Precious Metal obe kartici Icy White in Rose Gold ponujata 4-odstotno vračilo denarja za vse nakupe, skupaj s 100-odstotnim popustom na Netflixu in Spotifyu, pa tudi 10 odstotkov povračila denarja za vse rezervacije in plačila, opravljena z Expedijo.

Prednosti doda še več, saj imetnikom omogoča dostop do poljubnega števila salonov na mednarodni ravni, ne samo za imetnika, ampak tudi za plus enega.

Omejitve bankomatov – 1.000 USD

Mesečna omejitev medbančnih tečajev (nato 0,5%) – 15.000 USD

Če želite te funkcije odkleniti bodisi v izdaji debetnih kart Icy White ali Rose Gold, morajo uporabniki za obdobje 3 mesecev ali več v mrežo vložiti več kot 5000 MCO. 5.000 MCO je enakovredno 13.800 GBP, ki je na hrambi in prinaša obresti.

Obsidian Black

To je najboljša izdaja, ki je na voljo na MyCrypto.com, in s seboj prinaša široko paleto prednosti, ki jih bodo uporabniki, zlasti tisti, ki pogosto letijo, še posebej všeč.

Kartica Obsidian Black vsebuje vse prednosti ledenega belega in rožnatega zlata, vendar z dodatnim plusom 10-odstotnega povračila denarja pri plačilih Airbnb-u skupaj s 5-odstotnim povračilom denarja pri vseh nakupih.

Edina pomanjkljivost je, da boste morali vložiti 50.000 MCO, kar je 138.000 GBP. Toda za tiste, ki imajo denar na pretek in jih zanimajo obresti, ki jih lahko ustvari, hkrati pa imajo dostop do precej impresivne kartice, je Obsidian Black tisti, ki.

Kripto dividende – zaslužek s Crypto.com

kripto-com-zaslužiteEden od razlogov, da to postavimo tik ob izdelke, kot je Celzij, je, ker vam Crypto.Com omogoča več kot le shranjevanje, nakup, prodajo in zapravljanje digitalnih sredstev.

Z uporabo Crypto Earn v mobilni denarnici / aplikaciji lahko zaklenete različne količine kriptovalut in zaslužite obrestne mere.

Ta znesek je odvisen od tega, ali ste zainteresirani za MCO; z ločenimi obrestnimi merami, odvisno od tega, koliko MCO izberete za naložbo.

Postopek dodajanja kripto v to denarnico za zaslužek obresti je precej preprost. Vse, kar morate storiti, je, da na strani Zaslužite pritisnete ikono ‘+’. Po tem preprosto izberete svojo kripto valuto med tistimi, ki jih podpira Crypto.com.

Zdaj je obrestna mera, ki jo lahko kopičite s časom, odvisna tako od zneska MCO, ki ste ga izbrali, ampak tudi od časa, za katerega se odločite, da ga zaklenete..

Za Bitcoin lahko izberete tri časovna obdobja:

Prilagodljiv: 2% na letni zaslužek (20 USD na 1000 USD vložka)

Če izberete prilagodljivo možnost, imate dolgoročno majhen zaslužek v primerjavi z drugimi metodami. Če pa prevzamete bolj aktivno vlogo s svojo kripto, je kopičenje nekaj kripto boljše kot nič.

1 mesec: 4% na letni zaslužek (40 USD na 1000 USD vložka)

Če se odločite, da boste kripto shranili en mesec, bo vaša valuta hrambena, vendar še vedno vidna vam. To vam ponuja veliko boljšo obrestno mero in sprosti trenutek, ko preteče en mesec.

3-mesečni rok: 6% na letni zaslužek (60 USD na 1.000 USD vložka)

Sredstva se hranijo trimesečno. V katerem času je znesek še vedno jasno viden, vendar ga iz denarnice ne boste mogli premakniti, dokler ne pretečejo trije meseci.

Pomembno je omeniti, da se te obrestne mere razlikujejo glede na vrsto digitalnega sredstva, ki ga imate. Na primer, neizkoriščena naložba Bitcoina vam bo znašala 6% na leto, medtem ko lahko neizkoriščena naložba Tetherja prispeva 8%.

Če se odločite vložiti 500 MCO, so te obrestne mere še boljše. Bitcoin se za trimesečni delež poveča na 8%, Tether pa na 10%.

Količina kripto, ki jo lahko vlagate, ni omejena, in ko končate prilagodljiv, enomesečni ali trimesečni položaj, se kripto vrne v denarnico, kjer lahko položaj znova odprete.

Crypto.com – Krediti in zavarovanja

kripto-com-kreditno-posojilo

Skupaj z vlaganjem svojih kriptovalut za donose od dividend lahko uporabniki njihovo kripto valuto zagotovijo kot obliko zavarovanja, da si lahko s tem izposodijo fiat. Za izpolnitev pogojev za Crypto Credit morate zagotoviti najmanjšo in največjo količino.

Najmanjši znesek je 100 USD digitalnih sredstev, kot je TUSD / PAX, z najvišjim zneskom 1 milijon USD. Eden od dodanih pozitivnih rezultatov pridobivanja kreditov prek Crypto.com je, da se ponujajo v obdobju 12 mesecev in ponujajo večjo prilagodljivost pri plačilih obrestnih mer.

Odvisno od tega, ali na platformo vložite MCO, lahko dobite tudi boljše obrestne mere, ki jih znižate s povprečno 12% APR na 8%, če vložite 500 MCO ali več.

Vsekakor pazite na pogoje, preden najamete kakršno koli posojilo. Na svojih uradnih spletnih straneh crypto.com omenjajo prednosti takojšnje pripravljenosti uporabnikov, da jih lahko porabijo brez preverjanja kreditne sposobnosti, kot tudi brez roka za odplačilo..

Crypto.com Invest

crypto-com-invest-portfolio-manager

Seveda mobilna denarnica za kriptovalute ne bi bila popolna brez vgrajene menjalnice kriptovalut, ki bi jo dodali v svoj portfelj ali izkoristili nekaj svoje zaslužene fiat valute. Čeprav v ZDA še niso na voljo vse funkcije in možnosti, so zasnovane tako, da delujejo na katerem koli trgu in omogočajo popolnoma prilagojene nastavitve glede na vaše osebne odločitve..

Nekatere novejše funkcije, dodane v mobilno aplikacijo podjetja, vključujejo opozorila o cenah. Ti, ki delujejo na podoben način kot opozorila o aplikacijah za trgovanje z delnicami, omogočajo uporabnikom, da spremljajo uspešnost svojih naložb in obrestnih mer za potencialna posojila.

Vse, kar potrebujete za nakup določene kripto, je, da jo izberete v meniju denarnice, vnesete znesek in izberete, iz katere denarnice želite izvesti plačilo: iz priložene kreditne kartice, kripto ali celo povezane denarnice.

Po mnenju skupine to uporabnikom omogoča, da so obveščeni o gibanju cen za več kot 200 virtualnih valut, vključno z možnostjo ustvarjanja prilagojenih opozoril o cenah. Skupaj s temi posameznimi opozorili o cenah njen namenski segment aplikacije „Track“ omogoča uporabnikom, da zlahka vidijo širše tržne rezultate kriptovalut. Ponašajo se tudi z zmožnostjo gradnje vašega kripto portfelja z izkoriščanjem njihovih samodejnih strategij kvantnega trgovanja, ki jih je mogoče nastaviti v nekaj minutah in ne zahtevajo provizij za upravljanje, vstop ali izstop.

Glede na to, katere meritve iščete, lahko izberete številne, od velikih, majhnih kapic do najboljših in najslabših na trgu tisti dan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map