Domov: OKEx še naprej sije na vrhu Delta

OKEx poziva kripto borze in udeležence na trgu, naj se pridružijo pobudi Samourejena organizacija (SRO) za razvoj globalnih standardov skladnosti

OKEx, ena največjih svetovnih spot in terminskih borz digitalnih premoženja, je doma na Malti in je zanetil delta na vrhu. OKEx se v celoti zavzema za izboljšanje izkušenj strank, saj se trg dolgoročno razvija.

OKEx s sedežem na Malti je vrhunska digitalna borza premoženja, ki ponuja več kot 400 žetonov in terminskih trgovskih parov milijonom strank v več kot 150 državah. OKEx ponuja najrazličnejše izdelke za trgovanje na trgu, od promptnega trgovanja, trgovanja s fiksnimi žetoni, maržnega trgovanja in kripto izvedenih finančnih instrumentov. Podjetje pomaga tudi trgovcem, rudarjem in institucionalnim vlagateljem pri optimizaciji njihovih naložbenih strategij.

“Delta Summit povezuje sanjarje in inovatorje in ponosni smo, da smo del tega pomembnega dogodka, ki predstavlja našo prednost pri izdelkih. Na vrhu smo izvedli veliko pogovorov o trenutnem trgu in prihodnjem razvoju verige blokov. Še naprej bomo prevzeli vodilno vlogo pri spodbujanju takšnega razvoja od tu, «je povedal Andy Cheung, vodja operacij OKEx.

Tu je najpomembnejše, kar je OKEx delil na vrhu Delta:

Samoregulirana organizacija (SRO)

OKEx je napovedal samokontrolirano organizacijo (SRO), da razvije globalne standarde skladnosti za izmenjave kriptovalut in poziva borze in udeležence na trgu v svetovni skupnosti za kripto trgovanje, da se pridružijo tej pobudi.

Na začetnih stopnjah blockchain industrije bi bilo treba vsako kripto izmenjavo uskladiti, da bi zaščitili vlagatelje in trgovce ter spodbujali inovacije v ekosistemu kriptovalut. Borze lahko skupaj učinkoviteje postavljajo standarde, s katerimi se uvede finančna varnost milijonov ljudi. OKEx vabi druge borze, da se pridružijo podjetju pri določanju standardov za trženje, uvrstitve na seznam in izbris digitalnega premoženja ter druge elemente, ki so ključni za rast celotne industrije.

Enro Villani, nekdanji izvršni direktor Nasdaqa, ki se je pridružil OKExu kot vodja mednarodne strategije in inovacij, bo med osrednjim na vrhu DELTA napovedal Enzo Villani, neodvisna organizacija s članstvom, ki bo nevtralna in odprta za izmenjave vseh velikosti in pristojnosti. . Borze članov si bodo skupaj prizadevale za opredelitev in sprejemanje standardov za globalno spodbujanje sprejemanja digitalnih sredstev, izobraževanje vlad in regulatorjev ter razvijanje meritev in meril za trgovanje, kotacije in poročanje.

Več podrobnosti o SRO bo objavljenih kmalu.

Vrh Delta

Pool OKEx – inovativni pionir

OKEx Pool naj bi zagotovil stabilno proizvodnjo blokov za ohranjanje varnosti in stabilnosti omrežja EOS. Skupina OKEx (račun: okcapitalbp1) je na vrhu lestvice proizvajalcev blokov EOS (BP). Po uvedbi storitev zajemanja EOS in IOST je OKEx Pool uradno postal supernode V Systems (VSYS).

Da bi se vrnili skupnosti, je prejšnji mesec OKEx Pool gostil OKEx Pool EOS Block Producer Pursuit. OKEx Pool je prvi rudarski bazen, ki s svojimi glasovi olajša splošen razvoj skupnosti EOS. Še naprej bo podpiral in pomagal vsem BP, ki prispevajo k ekološkemu razvoju EOS v prihodnosti.

OKEx Pool podpira rudarjenje PoW in PoS / DPoS, pionirja v panogi, ki se osredotoča na inovativni razvoj. Poleg tega, da strankam ponuja najboljše storitve, OKEx Pool projektnim skupinam pomaga tudi pri gojenju njihovih kakovostnih projektov v javni verigi blokov EOS, s čimer spodbuja razvoj celotnega ekosistema.

Denarnica OKEx – bistveno kripto orodje

Kripto denarnica je eno od dveh pomembnih orodij v tej revolucionarni digitalni industriji bistvenega pomena za vsakega trgovca s kriptovalutami. Denarnica OKEx je združljiva z glavnimi žetoni in žetoni ERC-20, ki so skrbno zasnovani za zagotavljanje najboljše možne uporabniške izkušnje. Denarnica OKEx sprejema enostavne besedne zveze in preproste postopke varnostnega kopiranja, upravljanje sredstev pa še nikoli ni bilo tako enostavno, saj so bili vsi računi na enem mestu. Njegov večplastni varnostni sistem in trezor lahko vedno tudi varno zaščitita uporabnikovo premoženje.

Za najpomembnejše dogodke obiščite OKEx Twitter.

KONEC

O OKEx

Največji in najrazličnejši trg kriptovalut na svetu, OKEx, je kraj, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo upravljati kripto sredstva, izboljšati naložbene priložnosti in tvegati varovanje pred tveganji. Ponujamo trgovanje s promptnimi finančnimi instrumenti in izvedenimi finančnimi instrumenti, vključno s terminskimi pogodbami, trajnimi zamenjavami in opcijami, za glavne kriptovalute, vlagateljem pa ponujamo veliko prilagodljivosti pri oblikovanju svojih strategij za povečanje dobička in zmanjšanje tveganj.

Kontakt z mediji:

Vivien Choi

E-naslov: [e-pošta zaščitena]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map