OKEx vidi 7 novih seznamov DeFi, več promocij in največje zapisovanje OKB

Tedenska posodobitev OKEx vsebuje pregled promocij, tekmovanj, seznamov in razprav, ki se organizirajo vsak teden

Ta teden smo na OKExu zaključili deveti krog odkupa OKB & Ne pozabite našteti več žetonov in izvedenih finančnih instrumentov, kot so SUSHI, YFV, CVP, UMA, KLAY, TRADE in KSM, da podprete naš ekosistem DeFi.. 

Uvedli smo tudi program nagrajevanja OKEx za kripto-novince, da se naučimo trgovati na OKEx, medtem ko zaslužimo BTC in USDT. Potekajo tudi nove promocijske dejavnosti, vključno z oddajo videoposnetkov OKExAlts YouTube Video in praznovanji kotiranja novih kovancev. Nazadnje smo nadgradili tudi razpored stopenj stopnje vzdrževalnih marž – kar pomeni, da lahko zdaj trgujete z višjim vzvodom!

Deveti odkup OKB & Opeklina 

V naših nadaljnjih prizadevanjih za spodbujanje trajnosti ekosistema OKB in zagotavljanje večje dolgoročne vrednosti za OKBelievers smo zaključili deveti krog odkupa OKB & Opekline med 1. junijem in 31. avgustom. 

Ta krog je bil največji doslej, pri čemer je 30% transakcijskih provizij s promptnega trga odkupoval in porabil skupaj 3.816.358,49 OKB, kar ustreza 21.000.000 USD.

Promocije

OKExAlts YouTube Video Giveaway

Pazi na naše tretji #OKExAlts video ko vas vodimo med dvema najpogostejšima vrstama altcoinov – kovanci na osnovi rudarjenja in stablecoins. Na našo se lahko tudi naročite YouTube kanal, všečkajte videoposnetek in upoštevajte pravila v opisnem polju, da vnesete našo omejeno darilo USDT 100. Promocija bo trajala do 6. septembra po 23:59 UTC. 

Nagrade za začetnike OKEx

Program nagrajevanja OKEx omogoča vsakemu začetniku OKEx, da z nakupom, deponiranjem in trgovanjem s kripto dobi 80 USD za BTC in USDT. Prijavite se in se naučite, kako dobiti te nagrade zdaj.

Seznam UMA x promocija Twitter bonusa 

Pridružite se UMA bonus dogodek na našem Twitterju da si delite nagradni sklad 2.000 UMA tako, da opravite te preproste korake: ponovite tweet, komentirajte in označite dva prijatelja. Izbrali bomo enega srečnega dobitnika za 100 UMA bonus in 30 uporabnikov za 30 UMA bonus. 

Zaslužite do 200% APR na UMA (izključno za nove uporabnike OKEx)

Med promocijo UMA morajo udeleženci imeti vsaj 10 žetonov UMA. Najboljših 100 novih uporabnikov, ki položijo UMA ali trgujejo z njim, bo uživalo do 200% APR. Če želite izkoristiti to promocijo, se prijavite pred 9. uro po UTC UTC. 

Zaslužite do 200% KLAY (ekskluzivno za nove uporabnike OKEx)

V promocijskem obdobju za KLAY lahko uporabniki, ki imajo žeton na OKEx, uživajo do 200% letnega odstotka donosa. Skupno bo razdeljenih 100.000 igralcev v KLAY-u, promocija pa bo trajala do 10. septembra po 02:00 UTC.

Novi oglasi ta teden

OKEx je ta teden poleg trgovanja z maržami navedel sedem novih žetonov DeFi – SUSHI, YFV, CVP, UMA, KLAY, TRADE in KSM. & prihranke in trajne zamenjave za več žetonov DeFi.

Zamenjava suši (SUSHI)

SushiSwap je naslednji korak naprej pri zasnovi protokola Uniswap. Ob elegantni osnovni zasnovi Uniswap-a je SushiSwap dodal funkcije, usmerjene v skupnost, ki pomagajo izboljšati sistem protokola in nudijo nadaljnje koristi vključenim akterjem..

Vrednost YF (YFV)

YFV je žeton upravljanja protokola YFValue. Njegov namen je omogočiti resnično vrednost dohodkovnih financ za kmetovanje vsem uporabnikom s svojimi edinstvenimi značilnostmi, kot so glasovanje o inflacijski stopnji oskrbe, in sistem napotitev s samodejnim zgorevanjem, ki je v celoti vklopljen.

PowerPool (CVP)

PowerPool je protokol, ki ponuja priročno rešitev za združevanje žetonov upravljanja. Imetnikom žetonov omogoča posojanje, združevanje in izposojanje upravljavskih žetonov, pridobivanje dohodka od njih in kopičenje moči upravljanja v protokolih, ki temeljijo na Ethereumu. Njegov namen je razširiti uporabnost upravljavskih žetonov do končnih uporabnikov in zagotoviti novo raven koordinacije pri odločanju v ekosistemu Defi.

UMA (UMA)

UMA je pogodbena platforma DeFi, ki je zasnovana tako, da omogoča univerzalni dostop do trga in poganja finančne inovacije, ki jih omogočajo javne verige blokov, kot je Ethereum. Določa odprtokodni protokol, ki katerim koli nasprotnim strankam omogoča sklenitev finančnih pogodb. Pogodbe UMA so zavarovane samo z gospodarskimi spodbudami, zaradi česar so samoizvršljive in splošno dostopne.

Klaytn (KLAY)

Klaytn je poslovna platforma, ki je osredotočena na storitve in ponuja uporabniku prijazno blockchain izkušnjo. Današnjim podjetjem in podjetnikom omogoča zajemanje vrednosti z uporabo tehnologije veriženja blokov z združevanjem najboljših lastnosti javnih in zasebnih verig prek učinkovite hibridne zasnove.

UniTrade (TRGOVINA) 

UniTrade je popolnoma decentralizirana trgovalna platforma v prostoru DeFi, zgrajena na vrhu Unicwap likvidnostnih bazenov, ne zahteva nobenega KYC, računov in omejitev trgovanja. Z TRGOVINO lahko začnete trgovati na OKExu.

Kusama (KSM)

Kusama je mreža, zgrajena za to, da agenti sprememb prevzamejo nadzor, spodbudijo inovacije in motijo ​​status quo. Za razvijalce je Kusama poligon za nadgradnje med izvajanjem, upravljanje na verigi in parahajne. 

SUSHI: Trženje marž & Prihranki in trajna zamenjava 

Trgovanje s maržo SUSHI, funkcija varčevanja ter trajna zamenjava z maržami na kovance in USDT z maržo je začela teči od 9. septembra po UTC 3. septembra.. 

YFI / YFII / DOT: trgovanje z maržami, prihranki, trajne zamenjave & Prihodnosti

Poleg lansiranja YFI & Trgovanje z maržami YFII in prihranki, zdaj lahko trgujete z zamenjavo YFIUSDT in zamenjavo YFIIUSDT, pa tudi z zamenjavo DOTUSD, zamenjavo DOTUSDT in zamenjavo YFIUSD z do 75-kratnim vzvodom.

CRV & UMA: Trženje marž & Prihranki in trajna zamenjava 

Trgovanje z maržami CRV in UMA, prihranki ter trajne zamenjave z maržami na kovance in USDT z maržo so začele delovati ob 7. uri UTC 4. septembra.. 

Nadgradnje izdelkov

Prilagoditev terminskih pogodb in časovni razpored razmerja med vzdrževalnimi stopnjami zamenjave

Po naši nedavni prilagoditvi terminskega terminskega razmerja razmerja stopenj vzdrževalnega kritja s terminsko zamenjavo lahko uporabniki uživajo v trgovanju na OKExu z višjimi omejitvami pozicij in višjim vzvodom – do 125x. Več podrobnosti preberite tukaj.

Prilagoditev razporeda stopenj stopnje vzdrževalnega kritja

OKEx je 4. septembra prilagodil razpored stopenjskega razmerja vzdrževalnih rezerv s 7: 00–7: 30 zjutraj po UTC. Zdaj lahko z 10-kratnim vzvodom trgujete s temi kovanci: BTC, ETH, EOS, LTC, OKB, ETC, BCH, XRP, TRX, BSV, DASH, NEO, QTUM, ADA, ATOM, IOST, IOTA, ONT, ZEC in XMR. Poleg tega lahko uporabniki s 5-kratnim vzvodom trgujejo z: LINK, DOT, XLM in ALGO.

Podrobnosti vzvodov po prilagoditvi si lahko ogledate tukaj.

Trajna zamenjava zamenjave

Da bi optimizirali našo storitev in izboljšali trgovalno izkušnjo uporabnikov, smo 3. septembra nadgradili sistem trajnih zamenjav od 12. do 12. ure po UTC UTC.

OKEx na prireditvah

Pretekli dogodek: OKExDeFi okrogla miza – Aave

Na tej okrogli mizi smo povabili Stanija Kulechova, izvršnega direktorja in ustanovitelja podjetja Aave, da deli svoja spoznanja o kripto in novostih pri posojanju DeFi. 

Oglejte si celoten povzetek tukaj izvedeti več o sistemu, ki stoji za Aave, in licenco Združenega kraljestva za elektronski denar, prihajajoči Aave v2, kako Kulechov vidi centralizirane igralce v prostoru DeFI in o njegovih pogledih na DeFi na splošno.

OKExDeFi okrogla miza: Aragon

Na okrogli mizi OKEx DeFi 7 je naš izvršni direktor Jay Hao govoril z Luisom Cuendejem, ustanoviteljem in izvršnim direktorjem Aragonije, in razpravljal o prihodnosti decentraliziranega avtonomnega upravljanja.

Naročite se na našo uradni YouTube kanal za celotno epizodo in druge videoposnetke iz naše okrogle mize OKExDeFi.

Prihajajoči dogodek: OKExDeFi AMA Series – Universal Market Access (UMA)

8. septembra bomo na naše povabili Harta Lamburja, soustanovitelja podjetja Universal Market Access uradni kanal Telegram. Pripravite se od 12:00 do 13:00 UTC pogovoru v živo o UMA, decentralizirani platformi za finančne pogodbe. 

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map