Najboljše države, ki bodo lansirale vaš varnostni žeton

Ponudbe varnostnih žetonov (STO) so zdaj na trgu kriptomarketov običajne. Ta edinstvena strategija zbiranja sredstev podjetjem omogoča enostavno spremljanje, distribucijo in uravnavanje svojih kampanj z uporabo tehnologije veriženja blokov. STO združujejo najboljše značilnosti ICO s strogimi predpisi, ki jih najdemo na določenih trgih.

Poleg koristi, ki jih dosežejo podjetja, ki uporabljajo strategijo STO, obstaja tudi veliko razlogov, zakaj bi vlagatelj iskal tovrstne naložbe. Prvič, STO so veliko bolj pregledni kot ICO. Podjetja, ki sodelujejo v STO, morajo razkriti občutljive podatke o podjetju, vključno z naslovom, višjim vodstvom in finančnimi podatki.

Te informacije vlagatelje še dodatno ščitijo pred razširjenimi prevarami, ki se pojavljajo na trgih ICO. Ena poročilo , ki jo je objavila skupina Statis, pokazala, da se je kar 80 odstotkov ICO, izvedenih leta 2017, izkazalo za prevare. Ravno ta goljufiva dejavnost je pripeljala do razvoja varnostnih žetonov.

Zdaj, ko so varnostni žetoni bolj priljubljeni, želijo številne države gostiti podjetja, povezana s STO. Da bi ta podjetja privabili na svoje obale, so vladni uradniki pripravljeni na resne koncesije. Spodaj so navedene najboljše države za zagon vašega varnostnega žetona.

Malta

Otoška država Malta je ena glavnih lokacij za zagon vašega varnostnega žetona. Država je tehnologijo veriženja blokov sprejela že od samega začetka. Malteški premier Joseph Muscat je letos izdal javno izjavo, v kateri je priznal strahove regulatorjev “in dejstvo”, da ta tehnologija hitro spreminja panoge po vsem svetu..

Malta prek Master Explorerja

Malta prek Master Explorerja

Malteški uradniki resno razmišljajo o svoji želji, da bi bili vodilna blockchain država na svetu. V isti izjavi je premier poudaril pomen vodenja digitalizacije gospodarstva. Šel je tako daleč, da je izjavil – “mi moramo biti tisti, ki jih drugi kopirajo.”

Na Malti potekajo nekateri največji projekti varnostnih žetonov, ki so trenutno v pripravi. Septembra je malteška borza (MSX) napovedala partnerstvo z Binance, največja svetovna borza po obsegu. Binance želi v prihodnjih mesecih v državi ustvariti novo platformo varnostnih žetonov.

Litva

Litva je lani dosegla pomemben napredek k cilju, da postane varnostni kapital EU. Država je uvedla predpise, prijazne do varnostnih žetonov. Državni minister za finance je izdal široke predpise o varnostnih žetonih, ki so zajemali obdavčitev, računovodstvo, izdajanje in skladnost.

Blockchain podjetja pošljejo svoj projekt nadzorniku finančnih trgov, njihova pisarna pa pošlje nazaj odgovor v zvezi s statusom vašega žetona. V bistvu litovski uradniki pripravijo svojo različico preizkusa Howie za vaš projekt in vam dajo trden odgovor, preden vaše podjetje napreduje pri svojem projektu..

Ker je Litva članica EU, so ogromno prednost pridobile z legalizacijo in regulacijo STO v svoji državi. Vladni uradniki upajo, da bodo privabili vso EU, da v državi gosti njihove STO.

Švica

Švica ima dolgo zgodovino kot finančno varno zavetje. Država ima nizke davke in kripto prijazno okolje. Švica je bila ena prvih držav, ki je sprejela predpise o kriptovalutah.

Švica ima prokripto stališče od leta 2014, ko so regulatorji objavili poročilo, ki podrobno opisuje pomen kriptovalut. Zanimivo je, da poročilo priznava, da kriptovalute opravljajo enake naloge kot denar, vendar so ga zaradi pomanjkanja države izdajateljice prenehale označevati kot zakonito plačilno sredstvo..

STO predložijo svoj projekt švicarskemu organu za nadzor finančnega trga (FINMA). Ta regulativni organ pregleda vsako STO, da potrdi, pod katero oznako spada projekt. Oznake žetonov vključujejo plačilne, uporabne, sredstva in hibridne žetone.

Izrael

V Izraelu živijo številna zagonska podjetja, ki temeljijo na blockchainu. Država vodi svet v raziskavah & razvoj po nedavnem Bloomberg poročilo. Poročilo je na prvo mesto postavilo Izrael, ki je po inovatorjih zaostajal le za Južno Korejo. Izrael je pozdravil blockchain podjetja z zmanjšanjem kripto davkov za polovico oktobra letos.

Tel Aviv, Isreal

Glede na Cryptoslate poročilo, Izrael je leta 2018 začel z 88 zagonskimi zagoni. Marca 2018 je Izrael izdal začasno odredbo poročilo ki podrobno opisuje predpise za ICO. Poročilo naj bi vzpostavilo “ravnovesje med tehnološkimi inovacijami in zaščito vlagateljev”.

Nekdanji vodja izraelske varnostne oblasti, prof. Shmuel Hauser, je šel tako daleč, da je državi priporočil, naj spodbuja ustanovitev mednarodnega centra veriženja blokov na svojem upokojitev. Ta poteza zagotavlja, da Izrael ostaja prevladujoča sila na trgu kriptomarketov.

Kanada

Kanada še naprej vodi severnoameriško kripto revolucijo. Kanadska borza vrednostnih papirjev (CSE) je februarja napovedala, da namerava uvesti novo platformo žetonov za vrednostne papirje. Platforma temelji na Ethereum Blockchain.

Toronto v Kanadi je rojstni kraj Ethereuma in mesto je še vedno močno središče za kripto dejavnosti. Poleg tega platforma uporabnikom omogoča enostavno zagon lastnega varnostnega žetona. Ta odločitev je v skladu z željo Toronta, da bi bil vodilni v industriji.

Glede na sporočilo za javnost, nova platforma varnostnih žetonov je zasnovana tako, da podjetjem daje alternativo prostoru ICO.  Kabuni Technologies je prvi varnostni žeton, ki je predviden za zagon na platformi. Družba je tudi poslala prospekt Komisiji za vrednostne papirje Britanske Kolumbije (BSCE).

Dubaj

Dubaj ostaja močan vpliv na kriptomarket. Država je med prvimi izdala kriptovaluto, ki jo podpira država, že oktobra 2017. Februarja letos je Dubajski center za multi-blago (DMCC) začel spodbujati trg s kriptovalutami..

DMCC je član Global Blockchain Council. Projekt se je sprva začel v okviru pobude Dubai Smart City. Ko je govoril o kriptovalutah, je direktor projekta Franco Bosoni razpravljal o tem, kako lahko vidi digitalno premoženje podobni prihodnosti. Dubaj je zdaj sredi razvijanja trdnega okvira za delovanje blaga z varnostnimi žetoni.

Varnostni žetoni – pametna poteza

Države ponazarjajo inovativni duh in njihova odločitev, da svoje trge postavijo v skladu z digitalizacijo gospodarstva, se bo zagotovo obrestovala. Trg varnostnih žetonov se še naprej širi in te države zdaj vidijo prednosti svoje pro kripto stališča. Pričakovati bi morali več držav v mesecih.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map