Patrick Campos, glavni strateški direktor Securrency – Interview Series

Patrick je sodeloval s strankami iz različnih industrijskih panog po vsem svetu kot strateški svetovalec in kot odvetnik pri treh najvišjih mednarodnih odvetniških pisarnah, kar mu daje globoke transakcijske in projektne izkušnje, pa tudi praktično razumevanje zagona in rasti stopnje razvoja podjetja.

AT: Za naše bralce, ki niso seznanjeni s Securrency, ali bi lahko delili z nami, kaj počne vaše podjetje?

 

PC: Securrency razvija in prodaja lastniške programske izdelke in infrastrukturo, ki podpira regulativno skladno izdajanje in trgovanje z digitalnimi vrednostnimi papirji v obliki varnostnih žetonov. Naša programska oprema je običajno licencirana za pooblaščene osebe, kot so posredniki, in jim omogočajo upravljanje celotnega življenjskega cikla varnostnih žetonov. Poleg tega naši osnovni protokoli interoperabilnosti omogočajo trgovalnim platformam po vsem svetu, da delujejo med seboj za trgovanje z varnostnimi žetoni po globalni medsebojno povezani mreži centraliziranih borz. Tehnologija Securrency omogoča atomske zamenjave različnih vrst žetonov, kar omogoča trgovanje z nezamenljivimi žetoni (NFT) na globalni decentralizirani borzi.

 

AT: Oktobra ste lansirali protokola CAT-20 in CAT-721, ali bi lahko podrobneje opisali razlike in koristi teh protokolov.?

 

Računalnik: protokoli CAT (Compliance Aware Token) omogočajo izdajateljem, da izdelujejo varnostne žetone (CAT-20) in nezamenljive žetone (CAT-721), ki vključujejo regulativna in transakcijska pravila, ki veljajo za določeno varnost. V skladu s tem bo žeton sam upravljal in ne bo šel tja, kjer je prepovedano. Protokoli CAT so tudi popolnoma interoperabilni z več verigami blokov in starejših sistemov, kar žetonom, izkopanim s protokolom CAT, omogoča trgovanje na različnih trgih, ne da bi pri tem izgubili lastnosti skladnosti..

 

AT: Pred kratkim ste sodelovali s podjetjem QuantmRE, da bi vam pomagali zgraditi vašo platformo za trgovanje z nepremičninami.?

 

Računalnik: Securrency ponuja storitve vkrcanja vlagateljev in kovanja žetonov za ponudbo nepremičninskih skladov QuantmRE, tako da zagotavlja svojo tehnologijo prek API-ja na platformi Quantm. Ko bo kapital vložen v sklad Quantm, bo Securrency ustvaril varnostne žetone EQRE, ki se bodo razdelili vlagateljem Quantma in Quantmu zagotovili avtomatizirano skladnost, vključno s komuniciranjem sklada LP in razdelitvijo dividend..

 

AT: Julija 2018 ste napovedali partnerstvo s SharesPost. Kakšne koristi bo to prineslo vašim strankam?

 

Računalnik: SharesPost ponuja namensko izdelano platformo za trgovanje z varnostnimi žetoni, zato bo to partnerstvo olajšalo trgovanje z žetoni, kovani s tehnologijo Securrency na borzi SharesPost.

 

AT: Eden od vaših izdelkov je motor RegTex, kaj točno je to?

 

Računalnik: RegTex je naša zbirka orodij, ki se dostavijo bodisi kot portal za izdajo na ključ bodisi prek API-jev na obstoječe portale za izdajo in alternativne sisteme trgovanja (ATS). Ta računalnik: omogoča vključitev vlagateljev (v celoti KYC / KYC / KYB / AML) in skladen vpis, naročnino, tokenizacijo in izdajo varnostnih žetonov.

 

AT: Imate veliko mednarodno prisotnost, ali obstajajo določene regije, ki jih želite najprej označiti?

 

Računalnik: Začetni odtis smo ustanovili v Abu Dabiju v Združenih arabskih emiratih, kjer smo bili sprejeti v regulativni laboratorij svetovnega trga v Abu Dabiju – mednarodnem finančnem središču 21. stoletja. Na tej platformi nameravamo podpirati pooblaščene osebe in izdajatelje po vsej regiji Bližnjega vzhoda in Severne Afrike (MENA) ter širše. Prav tako smo v procesu vzpostavitve prisotnosti v Aziji in Evropi.

 

AT: Ali je v pripravi še kakšen prihajajoči STO, ki bi ga lahko razkrili našim bralcem?

 

PC: Pripravljamo veliko transakcij, toda trenutno na trgu je Frontier Spirits. To je res zanimivo žganjarsko podjetje s sedežem v Teksasu s tržnimi rezultati prodaje Pura Vida Tequila, nove blagovne znamke viskija in ciljne destilarne, ki bo kmalu predstavljena. To je tradicionalno povečanje lastniškega kapitala, ki se izvaja s prodajo varnostnih žetonov, kar je odlična razstava presečišča starih trgov kapitala in novega gospodarstva z varnostnimi žetoni..

 

AT: Imate certifikat pci dss, kakšne koristi to ponuja STO in vlagateljem?

 

PC: PCI-DSS ni industrijski standard varnostnih žetonov, saj gre za zelo visoko certifikacijo s strogimi zahtevami, ki jo je razvila industrija kreditnih kartic in za to, da bi zaščitila finančno vrednost znotraj svojih omrežij. Prostovoljna prijava podjetja Securrency v ta postopek certificiranja dokazuje našo zavezanost varnosti omrežja in zaščiti vrednosti vlagatelja.

 

AT: Securrency je agnostična knjiga, kljub temu pa obstajajo verige blokov, s katerimi raje delate?

 

PC: Nerad izbiramo priljubljene, saj ima vsaka knjiga določene prednosti in slabosti. Izdajateljem raje pustimo, da izberejo svoje favorite, mi pa podpiramo izdajatelje.

 

AT: Delate na izdaji navzkrižne knjige, kakšne so prednosti tega okvira?

 

PC: To spet podpira izbiro izdajatelja. Na primer, izdajatelj ima lahko raje nekatere vidike zvezde knjige, medtem ko še vedno želi tržiti skupnosti Ethereum, zato je privlačna možnost istočasnega izdajanja na obeh knjigah.

 

AT: Ali bi radi še kaj povedali o Securrency?

 

PC: Za razliko od mnogih naših konkurenčnih platform, ki so bile zgrajene za podporo ICO s prevleko skladnosti pri prvotni izdaji, je bila Securrency zgrajena od jedra za podporo in razširitev obsežnih obstoječih kapitalskih trgov z neverjetno funkcionalnostjo dobro izdelanih in skladnih varnostnih žetonov . Kot rezultat, naša lastniška nabor tehnologij od konca do konca obravnava številne boleče točke oblikovanja kapitala in trgovanja na sekundarnem trgu..

 

AT: Hvala za informativni intervju.

 

Kdor želi izvedeti več, naj obišče Securrency spletnem mestu ali naj sledi Securrency Twitter račun.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map