Kaj je Steem – kako lahko blogerji zaslužijo več kot 100 USD na dan

Kriptovalute ne gredo nikamor, pravzaprav so tu, da ostanejo in revolucionirajo vse okoli sebe, kot na primer socialni mediji; področje, na katerega se kriptovalute že nekaj časa poskušajo prebiti.

Očitno je čakanja konec in vdori v družbena omrežja so zdaj s socialno mrežo resničnost Steemit, platforma, ki temelji na verigi blokov, ki svojim uporabnikom poleg zagotavljanja zasebnosti, ki je še ni dostavila nobena druga platforma, podeljuje tudi neverjetne ugodnosti, vključno z denarjem.

Seveda, ker deluje z uporabo tehnologij veriženja blokov, platforma deluje decentralizirano, značilnost, ki jo veliko uporabnikov ceni.

A to niti ni vrh ledene gore. Za razliko začetek lastnega spletnega dnevnika, najboljši del Steemita je, da lahko vsakič, ko nekaj objaviš v omrežju, za to dobiš odškodnino (in to čudovito).

Nadomestilo, ki vam ga dodeli omrežje, temelji na glasovih, ki jih prejme vsebina, ki jo delite, tako da v bistvu več glasov dobite, več denarja zaslužite..

Seveda zaradi tega verjamemo, da bi večja količina sledilcev zagotovo zagotovila večji znesek glasov in posledično zasluženega denarja. Toda resnica je, da to ne deluje tako, da vsi sledilci dejansko ne komentirajo ali glasujejo za vsako publikacijo, zato je najboljši izhod deliti visokokakovostno vsebino.

Najboljši nasveti za zaslužek z omrežjem Steemit

 • Edini ključ za sodelovanje s svojimi sledilci in garancijo, da boste od njih pridobili glas ali komentar, je izmenjava dragocene vsebine, informacij, ki bi lahko resnično zanimale; zato dobro premislite in se prepričajte, da imate odlične vsebine za skupno rabo.
 • Prepričajte se, da je vaša sledilna dejavnost natančna, kar pomeni, da ne spremljate ljudi, ki vsebujejo vsebino, s katero ne komunicirate, to pa bo postalo položaj neekološkega sledilca. Podobno ne spremljajte ogromno ljudi, čeprav vam bo to morda pomagalo, da boste imeli tudi veliko sledilcev, ne pa ves čas, ko deluje.
 • Bodite pozorni na vaš vir novic in nikoli ne pozabite na interakcijo s svojimi sledilci, vsaka interakcija vam bo zagotovila odličen odnos z njimi. Dobro premislite o vsebini in o tem, kako z njo sodelovati; komentirajte, glasujte in preudarno spoštujte.
 • Nadaljujte z interakcijo ne glede na to, koga mislite, da bere. Če ohranite pogostost objavljanja vsebine in kakovost, bo zagotovo nekdo pokazal zanimanje..
 • Izkoristite prednosti SteemIt.chat, s pomočjo te platforme lahko spodbujate svoje sledilce, da sodelujejo pri vaši vsebini, sodelujejo z njihovimi objavami ali celo komentirajo tuje.

Kakšne so skrivnosti, s katerimi lahko dnevno pridobite 100 dolarjev zaslužka s Steemitom?

 • Zagotavljanje visokokakovostne vsebine: Objavite lahko toliko materialov, kolikor želite, v tej zadevi ni nobenega pravila, zato lahko z ustvarjanjem desetih objav na dan zaslužite fantastičen znesek 100 dolarjev in potencialno 700 dolarjev tisti teden. Odličen nasvet, ki bi vam lahko pomagal ljudem prebrati vseh vaših 10 objav, je ustvariti vrsto vsebin. V bistvu bi bila torej vsaka publikacija povezana s prejšnjo, kar zagotavlja, da če bo vaš spremljevalec prebral prvo in ste uspeli pritegniti njeno pozornost, bo sledilka morda prebrala tudi naslednje.
 • Biti čim bolj aktiven: Vsak dan lahko zaslužite od 50 do 100 dolarjev, edino, kar morate zagotoviti, je ostati aktiven, največ, kar lahko. Z interakcijo, komentiranjem ali glasovanjem lahko vsak teden ustvarite primeren dohodek, ne pozabite: bolj ko ostanete na platformi, tem bolje.
 • Izkoriščanje prestiža visoke SteemPower: SteemPower je slika, ki jo platforma uporablja za določanje, kako vplivni ste v omrežju, če imate visok SP, imajo vaši glasovi večjo vrednost, kar pomeni, da drugim pomagate zaslužiti več, enako velja za vaše nagrade. Na ta način je zelo ugodno, če imate SP v denarnici nad številom 500; to dejstvo bo izjemno sodelovalo z vašimi dobički v omrežju.
 • Ves čas povečevanja števila sledilcev: Vaši sledilci morajo nenehno rasti, najboljši način za to pa je objavljanje visokokakovostnih vsebin. Ko se vaši sledilci vključijo v vaše objave, bodo bolj verjetno želeli z njimi komunicirati, kar je temeljno načelo pridobivanja več sledilcev in zaslužka več denarja.
 • Uživanje v sodelovanju: Verjetneje je, da s svojo vsebino uspete pritegniti sledilce, če resnično uživate v tem, kar počnete. S pisanjem vsebin, ki jih resnično cenite, bodo ljudje začutili poštenost v vsaki vaši publikaciji. Nadaljujte s pomembnimi pogovori in preverite, ali je vaš vir novic vedno skladen, tako boste na pravi poti.
 • Vzdrževanje aktivnega kuriranja: Aktivno kuriranje je ključnega pomena, da lahko še naprej zaslužite dober denar, zato raje vlagajte v kvaliteten čas, da ugotovite, katere so glavne značilnosti visokokakovostne vsebine, in seveda, ne pozabite se naučiti kuratorstva, to je koda interakcije na Steemitu.

Trdo delati – ključ za izdelavo iz SteemIt (koristno orodje)

Ne razumite narobe SteemIta in koristi bodo za vas neverjetne. Delo na platformi je mogoče obravnavati kot preprosto stvar, ki pa dejansko zahteva veliko strasti, odločnosti in stalnosti.

Če uporabite vsako od zgoraj naštetih priporočil, boste morda kmalu dohiteli stopnjo 100 dolarjev na dan in če se boste dovolj potrudili, boste lahko iz socialne platforme pridobili varen dohodek..

Ali bo to trajalo malo ali veliko dela, je v celoti odvisno od vas, vaše sposobnosti ustvarjanja, vaše interakcije, vašega časa in predanosti.

Zagotovo pa je to lahko sanjska služba, ki ste jo prosili … Torej, kaj še čakate? Začnite ustvarjati od zdaj naprej najbolj privlačne vsebine, vsa skupnost SteemIt vas čaka.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map